web analytics
11:11 Dubbele getallen

Dingen waarvan ze niet willen dat je ze weet

Fast Food Conspiracies, Part 1: The Rise of Mass Production | DINGEN DIE JE NIET WILLEN WETEN

Het idee van gemakkelijke snacks is zo oud als de menselijke beschaving zelf — bij opgravingen op oude locaties over de hele planeet zijn bijvoorbeeld bewijzen gevonden van eetkraampjes op markten en gemeenschapscentra.

Maar de moderne tijd van fastfood heeft het gemak naar een ongekend niveau getild. In het eerste deel van de tweedelige aflevering van deze week ontrafelen de jongens de geschiedenis van fastfood en waarom sommige critici vastbesloten lijken te zijn tegen deze gigantische wereldwijde industrie.

Lees ook:   Oude Griekse tempels werden gebouwd met behulp van kranen
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button