...

16 oktober 2021

 

Asielzoekers waren in Goor op de verkeerde plek (Sure)

Asielzoekers waren in Goor op de verkeerde plek

7-11-15 – 20:18
Gemeente biedt excuses aan voor gang van zaken
Sporthal De Mossendam © Tubantia.
De ruim 50 asielzoekers die vrijdagavond uit ontevredenheid niet uit hun bus wilden komen, blijken op de verkeerde plek te zijn beland. Ze hadden een plek moeten krijgen in een noodopvang, en niet in sporthal De Mossendam in Goor, wat een locatie voor crisisopvang is. De gemeente biedt haar excuses aan. (Een Gemeente biedt al nooit excuses aan en nu wel?)
Er ontstond vrijdagavond de nodige consternatie toen de asielzoekers op de parkeerplaats bij de sporthal niet uit hun bus wilden komen. Pas na lange onderhandelingen waren de asielzoekers toch bereid een nachtje in de crisisnoodopvang te slapen.

Rebellie
Het duurde even voordat duidelijk werd waarom de Syriërs en Eritreërs precies ontevreden waren. Er was hen door medewerkers van het COA een voorziening toegezegd met meer en betere faciliteiten. Toen ze de sporthal zagen, waarin reeds 146 vluchtelingen worden opgevangen, brak enige rebellie uit.

Een deel van de vluchtelingen had sinds de aankomst in Nederland al een rondgang langs verschillende sporthallen achter de rug. Overleg met COA leverde op, dat De Mossendam inderdaad niet de beoogde locatie was voor de asielzoekers. Waar ze wel naar toe hadden moeten gaan, kon ook burgemeester Ellen Nauta van Hof van Twente vrijdagmiddag nog niet zeggen.(Dat komt omdat dit artikel een leugen is!)

COA
Nadat duidelijk was hoe de vlag er bij hing, kwamen de (3 miljard 🙂 ) asielzoekers – waaronder 16 kinderen – vrijdagavond alsnog uit de bus om de nacht in de sporthal door te brengen. Dat vergde volgens Nauta wel enige overredingskracht. ,,Ik heb een gesprek van moeder-tot-moeder (Whut?) gehad met de vrouwen. De kinderen waren doodop. Uiteindelijk zagen ze wel in dat het beter was om bij ons te overnachten.” (Ja alles beter dan buiten in de kou immers?)

Een van de asielzoekers, een man, was zo ziek(wat had hij?) dat hij vanuit de bus naar een andere locatie is overgebracht. Daar wordt hij nu verzorgd. Zaterdag is in overleg tussen de groep en het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) alsnog een opvanglocatie voor langer verblijf gevonden waar de vluchtelingen voorlopig niet weg hoeven.

Lees ook:   Boze grapjes als ontwerper

https://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4180951/2015/11/07/Asielzoekers-waren-in-Goor-op-de-verkeerde-plek.dhtml

Sorry, ik geloof dit dus niet meer…
De media mag niets slechts plaatsen over vluchtelingen en nu zwakken ze het verhaal wel enorm af natuurlijk!

Als je gevlucht bent heb je niet veel eisen hoor…dan kan het je niet zoveel schelen…waar je zit als je maar veilig bent en te eten krijgt!
En een dak boven je hoofd hebt dus…?
Scusi!

En dat van die 16 kindertjes die zo moe waren… ligt er te dik bovenop!!!!!!
Bedankt regering…

Lees toch liever de waarheid, dan leugens

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten