web analytics

De Chaos bijna compleet…en nu?

Zo ging dat toen, schokkend of niet … en nu?
Het verschil in cultuur en opvattingen is duidelijk:
De moeder van een omgekomen soldaat uit de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) is bereid al haar kinderen “op te offeren voor onze geweldige natie”.

Fatima Al Saadi verloor haar zoon bij een Houthi-aanval in Jemen. De vrouw uit Fujairah vindt het een gigantische eer dat haar zoon stierf terwijl hij zijn land verdedigde. “Ik ben bereid al mijn elf kinderen ons geliefde land te laten verdedigen, en ik zou graag nog elf kinderen baren om op te offeren voor onze geweldige natie“, aldus de vastberaden Fatima volgens GulfNews.

https://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/10/vrouw_ik_wil_al_mijn_kinderen.html

https://www.xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/China-verklaart-de-islam-de-totale-oorlog
De Opperste leider van Noord-Korea, Kim Jong-Un, heeft vandaag laten weten dat zijn land “klaar is zichzelf te verdedigen” tegen een potentiële aanval van Amerika.

De Kim Jong-Un deed deze uitspraak tijdens een toespraak ter ere van het jubileum van zijn Arbeiderspartij. De viering van 70-jaar onderdrukking was uiteraard niet compleet zonder een oratorische bijdrage van haar leider. “De revolutionaire bewapening van de partij betekent dat wij klaar zijn om iedere soort oorlog te voeren tegen de imperialisten uit de VS”, aldus Un volgens de BBC.

De prijswinnende staatsman had nog meer krachtige woorden over voor het westen. “Een ijzeren overtuiging en de verenigde krachten van ons leger en onze bevolking hebben ons in staat gesteld de sancties en isolatie van de imperialisten te doorbreken. Dit bezorgt de vijand extreme bezorgdheid en angst.”

https://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/10/noordkorea_klaar_om_de_vs_te_s.html

https://www.xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/China-verklaart-de-islam-de-totale-oorlog

https://www.xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Arts-Duits-ziekenhuis-waarschuwt-dat-migranten-tal-van-ernstige-ziekten-verspreiden

Moslims weigeren behandeling door vrouwelijke artsen – Verpleegsters willen niet meer naar moslimpatiënten toe omdat ze als uitschot worden behandeld – Migranten vallen artsen en verplegers met messen aan, gooien hun besmette urine in gezicht verplegers

Duitse ziekenhuizen en apotheken moeten inmiddels door de politie worden bewaakt tegen agressieve migranten. De arts: ‘Mensen die hen nog niet hebben ontmoet hebben geen idee wat voor een beesten het zijn’.

Alsof de migrantenvloedgof die Europa overspoelt nog niet genoeg problemen veroorzaakt: een in een ziekenhuis in München werkzame Tsjechische arts dreigt naar haar land terug te keren omdat de autoriteiten verzwijgen dat moslimmigranten tal van besmettelijke en ernstige ziekten met zich meebrengen. Volgens de arts zijn de omstandigheden in veel ziekenhuizen erbarmelijk, vooral vanwege het schandalige gedrag van de moslims, en omdat de ziekenhuizen totaal niet voorbereid zijn om een groot aantal patiënten met deze ziekten te behandelen.

Lees ook:   Ogen spiegels van de ziel en kijken in de ogen van een ander

De Duitse overheid en media probeerden met alle macht te voorkomen dat de Tsjechische arts in de openbaarheid trad, dus verspreidt ze het zeer verontrustende nieuws maar per email. Haar brandbrief werd voorgelezen op een Tsjechisch TV-kanaal.

Moslim willen geen vrouwelijke artsen, behandelen hen als uitschot

Waar ze eveneens hevig van schrok is de hautaine houding van de moslimmigranten, die vinden dat ze alles gratis moeten krijgen en er tegelijkertijd een enorme puinhoop van maken, zowel in ziekenhuizen als in apotheken. Als migranten een recept komen afhalen en ontdekken dat daarvoor moet worden betaald, laten ze hun kinderen gewoon achter met de woorden ‘nou, dan genezen jullie hen maar zelf’.

Daarnaast weigeren veel moslimmannen door vrouwen te worden behandeld. Omgekeerd willen veel vrouwelijke artsen en verpleegsters niet meer naar moslimpatiënten toegaan, juist omdat ze als uitschot worden bejegend. Ziekenhuizen en apotheken moeten inmiddels door de politie worden beschermd tegen agressieve moslims.

Arts en verpleegsters ernstig gewoon door aanval met messen

In een ander ziekenhuis vielen migranten het personeel met messen aan nadat ze een 8 maanden baby die op het randje van de dood zweefde hadden afgeleverd. Ondanks de beste zorg kon het kind niet meer worden gered. De behandelende arts en twee verpleegsters raakten tijdens de aanval ernstig gewond. De daders werden echter nergens voor gearresteerd.

De pers werd verboden hierover te schrijven, dus doe ik het via email. Wat zou er zijn gebeurd als een Duitser de dader was geweest? Of als een Duitser zijn met syfilis geïnfecteerde urine in het gezicht van een verpleger had gegooid? Die was gelijk gevangen gezet en later berecht. Maar met deze migranten gebeurt niets.’

Lees ook:   Fake huilende verpleegkundige...

AIDS, syfilis, open TBC en andere ernstige ziekten

Sinds afgelopen weekend worden migranten die naar het ziekenhuis moeten door Duitse politieagenten met K-9 honden begeleid. Veel asielzoekers hebben AIDS, syfilis, open TBC en veel andere ‘exotische’ ziekten die in Europa niet voorkomen. ‘Het is slechts een kwestie van tijd voordat het ziekenhuispersoneel wordt besmet.’

‘Mensen die hen welkom heetten zouden hier verplicht moeten komen kijken’

‘Er zijn er hier (in Duitsland) al een miljoen. We zullen beslist niet van hen kunnen afkomen,’ leest de presentator van het Tsjechische TV-station de brief van de arts verder voor. ‘En waar zijn nu al die mensen die hen voor de TV-camera’s met spandoeken welkom heetten? Die zitten natuurlijk veilig thuis te genieten van hun salaris, en kijken uit naar nog meer treinen en de volgende lading geld die ze krijgen voor het begroeten van migranten op stations. Als het aan mij zou liggen zou ik ze allemaal oppakken en hier op de spoedopvang zetten, en daarna in één gebouw met migranten, zonder politie erbij, zodat ze het zelf kunnen ervaren.’

Kinderen verwaarloosd en uitgemergeld

De arts wijst er nog eens op dat er officieel 2,2 miljoen werklozen in Duitsland zijn*, waar er door de massa immigratie minstens 1,3 miljoen bijkomen. ‘De meeste van hen zijn voor geen enkel werkt geschikt, en slechts een heel klein aantal heeft enig onderwijs ontvangen. Meer nog: vrouwen werken gewoonlijk nooit, en ik schat dat circa 1 op de 10 zwanger is…. Ook zijn de baby’s en kinderen die ze hebben meegebracht verwaarloosd en uitgemergeld.’

(* In werkelijkheid minstens het dubbele, aangezien de regering Merkel dezelfde trucs toepast als de Amerikaanse regering Obama door o.a. langdurig werklozen en parttime-werklozen niet meer mee tellen.)

‘Mensen hebben geen idee wat voor beesten het zijn’

Lees ook:   Sociale werkplaats bedrijven hebben de toekomst?

‘Als dit doorgaat blijf ik niet in Duitsland en ga ik terug naar Tsjechië, ook al verdien ik hier twee keer zoveel,’ vervolgt de arts. ‘Ik ging naar Duitsland, niet naar Afrika of het Midden Oosten. Zelfs de professor die onze afdeling leidt zei hoe hopeloos hij zich voelde toen hij al die jonge mannen in de hal zag die hun handen ophielden, alles gratis wilden, en toen dat niet gebeurde ze allemaal boos werden.’

‘Ik ga daarom terug naar Tsjechië, maar ik ben bang dat het hier op een keer ook zo wordt. Als de Duitsers dit met hun volksaard al niet trekken, dan zal het in Tsjechië een totale chaos worden. Iemand die nog geen contact met hen heeft gehad heeft geen idee wat voor een beesten het zijn, vooral degenen uit Afrika.’

Xander

Ja, ja dan zit je nu nog achter je pc, met bv een glas frisdrank, en een zakkie chips oid… en straks?
Is dat alles kapot… je hele leven voorbij, dankzij idioten op deze aardkloot die het voor iedereen verknallen!
Waar is men mee bezig…?

En eçhte vluchtelingen prima? Maar het merendeel is dat dus niet! Men komt uit Irak en Pakistan…de regering zou hier op moeten letten maar dat doen ze dus niet.
Waarom niet…is dat niet de meest belangrijke vraag in dit alles?

Waarom doen regeringen niets…? Is men dus uit op Chaos in EUROPA? Is dit de opzet… is men daarom bezig met die zg crisis, begon men daarom over Griekenland en de grenzen….?
Is dit niet de opzet van Amerika die hier ook flink zijn macht wil doen graaien…
Wat is hier gaande…!?
Dit klopt van geen enkele kant.
No way!

En daar sluiten velen de ogen voor helaas… Wat moet er gebeuren tot mensen in gaan zien dat dit niet goed gaat!

https://regio.tpo.nl/2015/10/03/massale-politiemacht-op-de-been-wegens-problemen-met-asielzoekers-in-drachten/

https://www.rt.com/news/318193-russian-military-syria-isis/

https://www.volkskrant.nl/de-werkelijkheid-achter-de-willkommenskultur

https://nieuws.tpo.nl/2015/10/03/duitse-dominee-luidt-noodklok-in-veel-duitse-azcs-geldt-inmiddels-de-sharia/

Veel plezier voor de naïeve knuffelaars!

https://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Migrantencrisis-Oostenrijkse-ouders-krijgen-advies-dochters-niet-meer-alleen-over-straat-te-laten-gaan

Gerelateerde artikelen

Back to top button