web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

De elite

From the Anunnaki to the Cabal: THE DOMINATOR WORLD & HOW WE GOT HERE | ENKI SPEAKS

Onze ET-makers, de Anunnaki van Nibiru, hebben ons de indruk gegeven van Dominator Consciousness. Ze lieten ons regeringen, bedrijven, religies en machtselites achter die eigendom, gezondheid, milieu en leven stelen en zeggen dat het voor het welzijn van iedereen is.

 

Regeringen en hun bondgenoten verbergen hun diefstal en zeggen dat wat zij doen ten goede komt aan hun massa, consumenten en de wereld.
Regeringen, kerken, inlichtingendiensten en multinationale ondernemingen maskeren hun misdaden.
Maar heerser en hun gelieerde instellingen – de cabal – doen allemaal hun burgers, werknemers en klanten pijn. Ze hypnotiseren en poparganderen ons om te denken dat ze hun ondergeschikten en de algemene burger dienen.

Regeringen moeten stelen van hun burgers, multinationals van hun werknemers, klanten en de aarde zelf en de schade verbergen die ze veroorzaken, zodat rivaliserende regeringen, religieuze instellingen en bedrijven hun borg stellen en hun rackets overnemen. “Overheden stemmen zich altijd af op de elite-, geld- of resource-rijke constituenten die heimelijk de meerderheid die niet zo rijk is financieel tot slaaf maken.
“Al deze roofzuchtige regimes plegen en handhaven een nepverhaal dat we de misdaden nodig hebben die ze plegen voor het goede voor iedereen. Hun ‘goedaardige’ leugens verbergen de ingebouwde afzetterij van tijd, bezit, gezondheid en leven die ze plegen.
De Cabal, de mensen “die het Internationale geldfonds leiden, Trilaterale Commissie, Council on Foreign Relations en de Bilderbergers zien de hele wereld als hun persoonlijke leengoed.” Ze ondersteunen openlijk criminele activiteiten, werken samen met overheden, “geven hen symbolische financiële steun en in ruil daarvoor “gunsten, contracten, smeergeld, politieke hits, onderdrukking van concurrentie, vrijheid van vervolging, wetten ter ondersteuning van hun agenda’s, gunstige fiscale behandeling”, mazen, handel en tariefvoordelen, betere media-aandacht
[ Pychopathogracy : ii, 5, 36 , 61]

VALSE VLAGGEN & MOORDEN [op. cit: 92] De Cabal voert terreurevenementen uit – valse vlaggen – als excuus om mensen bang te maken voor oorlogen waarvan de Cabal profiteert. Wanneer de slachtofferpopulatie reageert op de verschrikkelijke gebeurtenissen, biedt de Cabal de oplossing die hij van de getgo had gepland. “Overheidsingenieurs een probleem, handelt verrast” door het probleem dat het creëerde en vervolgens doet alsof het de bange en boze massa te redden “met een eigen oplossing die volledig was gepland” manier voordat ze de terreur evenementen georganiseerd.

* Amerikaanse agenten, zegt Caton, orkestreerden de zinkende USS Maine in Havana om de Spaanse Amerikaanse oorlog te beginnen,
* Amerikaanse agenten regelden het zinken van de Lusitania om de VS in de Eerste Wereldoorlog tegen Duitsland te krijgen,
* Amerikaanse president Roosevelt verbood de marine om defensieve posities in te nemen toen Yamamoto’s vloot op weg was naar Pearl Harbor, dus er zouden genoeg dode Amerikaanse zeilers zijn die Roosevelt het excuus zouden geven dat hij nodig had om Japan aan te vallen, Japanse bondgenoot, Duitsland, om de VS aan te vallen de VS zouden Amerikaanse troepen naar het VK kunnen sturen om Groot-Brittannië van de Duitsers te redden,
* De Amerikaanse president Johnson deed alsof een Noord-Vietnamese boot op een Amerikaans schip in de Golf van Tonkin schoot [de Amerikanen achtervolgden een N. Vietnamese kanonneerboot en schoten erop] als het excuus van Amerika om oorlog te voeren in Nam.
De Baby Bush-administratie ging staan, zodat de sloop van Twin Towers 911 eruit zou zien als Bin Lauden in Afganistan deze organiseerde. Bush gebruikte de zogenaamde terroristische aanslag als excuus voor oorlog in Afganistan, vermoord Iraquis en steelt hun middelen, en schaft meer burgerrechten af ​​met de Patriot Act.

“De officiële verklaring voor de moord op JFK was fabelachtig. Zijn pogingen om de particuliere Federal Reserve Bank te castreren maakten hem tot een moorddoel. 50% van de Amerikanen gelooft in de officiële verklaring van de nep
Ross Perot ondervroeg in 1922 39% van de Amerikaanse kiezers om de volgende POTUS te zijn, maar stopte en zei: Bush-gezinsagenten bedreigden zijn familie . [op. cit., 122]

Voorbeelden van zwendel met probleem-reactie-oplossing:
* Amerikaanse agenten brachten de USS Maine tot zinken in Havana Harbor als excuus om de Spanjaarden daar aan te vallen.

* Amerikaanse agenten brachten de Lusitania tot zinken om de VS te manipuleren in oorlog met Duitsland in WO1.

* Amerikanen verzonnen het incident met de Golf van Tonkin als excuus om Noord-Vietnam aan te vallen.

* De VS verborgen de kennis van de komende Japanse aanval op Pearl Harbor, zodat de VS de Duitse bondgenoot Japan zouden aanvallen en Duitsland zouden aansporen om ons de oorlog te verklaren, zodat we de oorlog tegen Duitsland aangaan om Groot-Brittannië van Hitler te redden.

* Bush, Cheney en Rumsford hadden de VS de schuld van de Twin Towers te vallen ze van plan over Irak, zodat ze konden
* Attack Afganistan en blijven Afghanen groeien papaver naar CIA-operaties te financieren
. dood Iraquis en steel hun middelen, en
* beperk burgerrechten in Amerika met de zogenaamde “Patriot Act” die de CIA had voorbereid voorafgaand aan de 911-aanval.

Hoewel regeringen het valse goedaardige verhaal aanprijzen dat hun onpartijdige wetten al hun burgers helpen, “is de realiteit dat de wet een elite criminele klasse creëert in de minderheid en een grote basis van slachtoffers” die de kosten van de wetten dragen. [P sycopathocratie: ii, 5, 35-36, 106]

ANUNNAKI-REUZEN VAN PLANEET NIBIRU PLANTEN GENEN, OPGELEID EN GEDRUKT ONS MET DOMINATIE CONCSCIOUSNESS – OBSESSIE MET HIERARCHIE, POLITIEKE DICTATORSHIP, SLAVERY, SCHULD EN MISOGENIE
Reuzen van de planeet Nibiru, de Anunnaki (People from the Sky), pasten hun hiërarchische, status-geobsedeerde, gewelddadige en misogynistische culturele indrukken aan op de slavensoort die ze creëerden met hun genen, genen van Homo erectus (voorouder van Bigfoot), koper en mineralen in de klei van Zimbabwe.

We Hybride Anunnaki-Erectus Earthlings vermenigvuldigden zich tot honderdduizenden van ons de Anunnaki op aarde overtroffen, die onder de duizend telden. Anunnaki-heersers op aarde (de Elohim) deden zich voor als goden. Om hun controle over ons en de aarde te bestendigen, hielden ze ons tegenover elkaar in vijandige, competitieve regio’s, taalgroepen, religieuze instellingen en bedrijven.

Wij aardbewoners – behalve degenen die het geluk hebben om in aardegebieden te leven die de Anunnaki genetici die ons hebben gemaakt (Lucifer-Enki, Lilith-Ninmah en Thoth-Ningishzidda) – regeringen aan ons hebben opgelegd die ons hebben geleerd middelen voor hen te onderdrukken, te doden en te extraheren van elkaar en van onze planeet. Ze hebben beleid afgekondigd dat ongecontroleerd ons en al het leven op aarde ook zal doden.

Het schadelijke programma impliceert dat de Anunnaki hebben medegedeeld over het overkoepelende belang van HIERARCHIES van autoriteit en status die ze in onze psyches hebben gestempeld, onze empathie schaden. Anunnaki Commander Yahweh-Enlil zijn afgezanten (engelen), ‘de muitende Igigi Astronauten (Nephilim) en Prince (Marduk-Satan) onderwezen, gemodelleerd en versterkt het hiërarchische en DUALISTISCHE bewustzijn dat, zoals gepland, onze natuurlijke empathie voor elkaar aantast. Ze gaven ons onder meer dictators, korte levensduur, status obsessie, klassen, hebzucht, religies, racisme, seksisme, slavernij, belastingen, gouden lust, schuld, moord, oorlog, propaganda en onwetendheid. Zeaangetoond en aangemoedigd obsessie met persoonlijke, groeps-en raciale, religieuze, nationale en commerciële status. Ze toonden en leerden ons dwangmatige concurrentie, moord om te regeren en miscegenatie.

Tot op de dag van vandaag, maskeren, voeden, cultiveren en activeren criminele samenzweringen om de schijn van goedheid te creëren als een deklaag voor het kwaad. , hun collectieve principes, hun land en hun regering. Hun goedaardige verhaal is bewust gebeeldhouwd om kwaadaardigheid te verbergen. Regeringen zijn parasitair op de massa die zij regeren. Middelen die ze moeten beveiligen om hun infrastructuur te ondersteunen en lopende activiteiten nemen altijd meer van het grote publiek af dan ze teruggeven. Regeringen sluiten zich aan bij elite monied of rijk aan middelen die heimelijk financieel de meerderheid tot slaaf maken die niet rijk is aan hulpbronnen. [P sycopathocratie: ii, 5, 35-36]

Lees ook eens:   Ozon gaten onzin

Tegenwoordig heeft multinationale ondernemingen Anunnaki Prince Satan-Marduk in het geheim gerund – “het Internationaal Monetair Fonds, Trilaterale Commissie, Council on Foreign Relations en de Bilderbergers – zien de wereld als hun persoonlijke leengoed. De multinationals werken samen met overheden, geven hen financiële steun in ruil voor gunsten, contracten, smeergeld, politieke hits, onderdrukking van concurrentie, vrijheid van vervolging, wetten ter ondersteuning van hun agenda, gunstige fiscale behandeling, mazen, speciale handel en tarieven, betere berichtgeving in de media, propaganda, gecontroleerde onderwijssystemen om kritisch denken te marginaliseren, gefluorideerd water, slopende voedseladditieven en schadelijke farmaceutische medicijnen om de kosten van het onderdrukken van de weerstand van het slachtoffer te minimaliseren wanneer de slachtoffers hun lot accepteren. ”

De bankbazen financieren alle partijen die betrokken zijn bij grote oorlogen en terroristische bewegingen. De bazen hebben de macht om fiat geld waard te verklaren. Ze verdienen dus geld met niets; het is fictief geld, maar het ‘verandert politici in verraders van de mensen die ze’ dienen ‘door hen dat geld als hun eigen schuld te laten accepteren.’ [ibid: 61, 66, 70 72].

De massamedia die de overheidsbazen beheersen, sturen ons de formule ‘probleem-reactie-oplossing’. Bazen creëren een probleem, doen zich voor als verrassing en ‘redden’ ons vervolgens met de ‘oplossing’, wat de uitkomst was die ze wilden toen ze de nep creëerden probleem.

De Anunnaki hebben ons 300.000 jaar geleden als slaven geschapen om goud te delven, ze te dienen in hun tempels, steden, wegen en havens te bouwen en te onderhouden. Ze programmeerden ons om altijd te denken in termen van hiërarchie, kaste en klasse, allemaal bestuurd vanuit een hiërarchie gedomineerd door een van hun royals. Twaalf Royals, gecodeerd als zodiac star groepen, gedraaid regel onder hen.

ANUNNAKI PRINS MARDUK, BEDEKT VAN ZIJN ASCENSIE NAAR NIBIRU-KINGSHIP, WERD VERBORGEN KONING VAN DE AARDE

Anu, wettelijke opvolger van planeet Nibiru King Lahma, tekende een verdrag met koning Alalu die Lahma doodde. Anu stopte als Lahma’s opvolger en stemde ermee in om de kleinzoon Marduk van hem en Alalu Alalu te laten opvolgen. Anu echter veracht. Hij schafte het verdrag af, legde Alalu af en ontkende de kroon van Marduk Nibiru.

Marduk schoot naar de aarde waar hij zich bij zijn vader Enki voegde, hoofdwetenschapper, Earth Goldmining Expedition (de Anunnaki). Hoewel Marduk Nibiru niet regeerde; hij regeerde slechts een tijdje over het Astronaut Corps (Igigi) op ​​Mars.

Hij trouwde met een hybride (Sarpanit) wiens voorouders zijn vader heeft gemaakt. Hij bouwde Babylon voor zowel Anunnaki als Hybriden in Irak.

Marduk steunde de Igigi nadat ze hybride vrouwen na zijn huwelijk hadden ontvoerd. Hij hielp hen zich op aarde te vestigen. De Igigi en de geslachten die zij fokten met de slavenvrouwen, verbonden met hem, vestigden zich in Jerico, Kanaän en Egypte.

In 3450 v.Chr. Liet Anunnaki-commandant Enlil-Yahweh zijn zoon Ninurta het Babylon van Marduk bombarderen.

In 2924 v.Chr. Ninurta gaf de Sinaï Spaceport van de Expeditie een bom om het aan Marduk te ontkennen. Marduk’s broer Nergal bombardeerde Sodom, Gomorra en de zuidelijke oever van de Zoutzee om Marduk’s zoon Nabu te doden. Tot Enlil’s schok blies een radioactieve storm uit de bommen die hij had laten vallen en doodde ook zijn Sumerische aardbewoners. Enlil verliet de aardse heerschappij naar Marduk.

2) Koning Anu veroordeelde ex-koning ALALU om te sterven op Mars (442.000 v.Chr.)
3) Anunnaki Prins Ninurta uitgevoerd Marsbase-commandant ANZU (380.000 v.Chr.)
4) Yahweh (Enlil) liet de Syrische koning SENNACHERIB doden
5) De Macedonische koning Alexander liet koning PHILIP doden
6) LBJ heeft JFK vermoord
De Anunnaki, goudzoekers van de planeet Nibiru die onze soort uit hun genoom hebben gemaakt (plus genen van de voorouder van Bigfoot) hebben ons – hun slavenras – vele voordelen gegeven. Ze gaven ons leven, genen, wetenschap, technologie, architectuur, stadsplanning, rechtbanken, scholen, gewassen, entheogenen, kosmologie, genetica, veeteelt en handel. Ze gaven ons voorbeelden van ruimte, onderzeeën en tijdreizen.

Ze hebben ons echter ook problemen gegeven en gemodelleerd tot op de dag van vandaag. Onderzoek enkele van de problemen die de Anunnaki ons schonken.

PROBLEMEN VAN ONZE MAKERS

Het schadelijke programma impliceert dat de Anunnaki hebben medegedeeld over het overkoepelende belang van HIERARCHIES van autoriteit en status die ze in onze psyches hebben gestempeld, onze empathie schaden. Anunnaki Commander Enlil (Yahweh) zijn afgezanten (engelen), ‘de muitende Igigi Astronauten (Nephilim) en Prince (Marduk-Satan) onderwezen, gemodelleerd en versterkt het hiërarchische en DUALISTISCHE bewustzijn dat, zoals gepland, onze natuurlijke empathie voor elkaar aantast . Hoewel ze ons ook voordelen gaven, gaven ze ons ook problemen (uitdagingen) in ons collectieve en individuele bewustzijn.

Problemen die ze ons gaven zijn onder andere korte levensduur, status obsessie, klassen, hebzucht, heersers, religies, racisme, seksisme, slavernij, belastingen, gouden lust, schuld, moord, oorlog, propaganda en onwetendheid.

DOMINATOR MINDSET PROBLEEM ANUNNAKI OPDRUK OP ONS
Een onnodige gedemonstreerde en aangemoedigde obsessie met persoonlijke, groeps- en raciale, religieuze, nationale en commerciële status. Ze toonden en leerden ons dwangmatige concurrentie, moord om te regeren en misogenering.

We onderzoeken hieronder enkele van hun vele beheerde moorden – die van Lahma, Alalu, Anzu, Philip van Macedonië, Sanherib van Syrië en JFK.

OP NIBIRU, PRINS ALALU DOEL NIBIRU’S KONING LAHMA 470.000 v.Chr.

Prins Alalu, afstammeling van de vierde koning van Nibiru, leidde Anshurgal (en een concubine) zijn mede-prinsen [ca.

“Laat Lahma de koning niet meer zijn,” brulde hij. “Laat beslissing aarzeling vervangen. Kom, laten we de koning onwetend maken in zijn woning, laat hem de troon verlaten. ‘

De vorsten renden over de paleispoort en vervolgens de troonzaal. Lahma trok zich terug in zijn toren, waar Alalu hem ving. ‘

“We hebben een koning nodig die nu handelt. Jij niet; jij dither. Ik neem het nu over, voordat we al onze lucht verliezen. ‘

Alalu slingerde de koning uit de toren. “Nu ben ik koning.”

[Zie https://wp.me/p1TVCy-4US voor de provocatie en gevolgen van deze moord.]

OP AARDE NIBIRU KONING ANU GEVOELDE EX-KONING ALALU TE STERVEN OP MARS (442.000 v.Chr.)

Toen Anu en zijn zonen de heerschappij van Nibiru en de aarde verdeelden, “ging de stap vooruit naar Anu Alalu, riep: ” Mij werd de beheersing van de aarde toegewezen; dat was de belofte toen het goud aan Nibiru vond, kondigde ik aan! Noch heb ik de aanspraak op de troon van Nibiru verlaten ” [ Enki : 93].

Anu worstelde met Alalu. Ze worstelden [ Wars : 86]

“Anu op de borst van Alalu met zijn voet naar beneden gedrukt, overwinning in het worstelen daarbij verklaarend: ‘ Ik ben Koning ‘.”

Maar toen Anu zijn voet van Alalu hief, “snel de mannelijkheid van Anu afgebeten, slikte de mannelijkheid van Anu Alalu” [ Wars: 94]

Enlil onderdrukte en bond Alalu vast terwijl Enki Anu eerste hulp gaf. Anu kreunde: ‘Marron Alalu op Mars , zal ik doen. Langzaam zal hij sterven aan mijn ingeslikte vlees. ‘ Anu’s vlees doodde iedereen die het at.

Dus Anu, op weg naar Nibiru, verliet Alalu met voedsel en gereedschap op Mars. Ook op Mars verliet Anu Anzu om de ex-koning te verzorgen terwijl hij stierf [ Slave Species : 438].

[Zie https://wp.me/p1TVCy-4US voor meer van dit verhaal.]

ANUNNAKI PRINS NINURTA DODEN COMMANDANT ANZU (380.000 v.Chr.)

Lees ook eens:   Bloeddruk waarden per leeftijd

Anzu, leider van het geslacht van de afgezette Nibiran-koning Alalu, regeerde 300 shuttle-astronauten op Marsbase, evenals die in een baan boven Irak. Zijn mannen, de Igigi, schoten naar Sippar en laadden goud en keerden arbeiders terug van Sippar naar Mars en van Mars naar Nibiru en vlogen vervangingen en voorraden om de 3600 jaar terug naar de aarde.

Op Nibiru poederden wetenschappers het goud naar de hemel om de atmosfeer van Nibiru te behouden.

“Op aarde hebben de Anunnaki gezwoegd, van werk en onderhoud klaagden ze. Aan het elixer werden alleen kleine porties gegeven. In de Edin [Sumer-Irak] werkten ze, in Afrika was hun werk meer terugtrekkend. Door teams werden Anunnaki teruggestuurd naar Nibiru, door teams kwamen er nieuwe aan. “De Igigi, op Mars woning, waren de luidste in klagen.”

Anzu en de Igigi eisten dat commandant Enlil hun werkomstandigheden verbeteren, meer elixer uitgeven en een recreatiecentrum op aarde bouwen. Anu, uit Nibiru, beval Anzu naar de aarde om met Enlil te praten. De koning zei tegen Enlil dat hij Anzu alles moest laten zien . [ZS, Enki : 117 -118; Tijd : 232]

Enlil, commandant, aardeEnlil-Yahweh, commandant, aarde

Enki zei Enlil echter om het goudmijn-, raffinage- en transportsysteem aan Anzu te tonen . ” Laat Anzu zijn mannen aan het werk houden.”

Dus vertelde Enlil aan Anzu: ” Laten we onszelf bedekken met steriele kleding voor het beperkte gebied.”

Maar toen Enlil ontdeed, stal Anzu zijn sleutels, glipte de controlekamer binnen en greep de kristallen [computers] die Sumers ruimtehaven en steden liepen. Anzu dwong piloot Abgal, hoofd van het landingsplatform in Libanon, hem naar Shurupak de ruimtehaven te brengen. Daar verklaarden de mannen van Anzu – de ‘marsmannetjes’ die binnenvielen – Anzu koning van de aarde en Mars. Anzu schakelde vitale diensten op het hoofdkantoor (Nibru-ki) uit, verbrak de communicatie tussen Earth en Nibiru en zoemde vanuit zijn vliegtuig de posities van Enlilite.

Enlils zoon Ninurta lanceerde zijn jet en schoot Anzu neer.
Ninurta vecht tegen Anzu-tabletSpijkerschrift geeft Ninurta aan de rechterkant weer, vliegend (dwz gevleugeld) naar Anzu.

Ninurta nam Anzu voor Enlil.

Ninurta neemt Anzu in vóór Enlil-tabletten

The Seven Who Judge – Enki, Damkina, Marduk, Nannar, Enlil, Ninmah en Ninurta ‘vonden Anzu schuldig aan verraad. Ninurta heeft hem vermoord met een straalpistool. ‘

Ninuta executeerde Anzu
Ninuta executeerde Anzu
.
Enlil gaf Enki’s zoon Marduk (Satan) de leiding over Marsbase en beval hem Anzu’s lichaam op Mars te tonen en hem daar te begraven; laat de astronauten zien dat Ninurta rebellen doodt. [ZS, Wars : 95 -102, 124 – Tekening van cilinderzegel VA / 243, Berlin Museum]

Ninurta, nu de ‘belangrijkste krijger’ van Enlil, dwong de regels van Enlil af om goud te extraheren, te verwerken en naar Nibiru te sturen.

Om te verzekeren dat Nannar en de Enkiieten Ninurta gehoorzaamden, gaf Enlil Ninurta de IB-raket, “een wapen met vijftig moordkoppen.”

Enlil en Ninurta konden nu, met ongeëvenaarde vuurkracht van de veelkoppige raketten, zelfs de Nibiranen intimideren die de Afrikaanse mijnen voor Enki werkten . [ZS, 12th Planet : 107 -116; Oorlogen : 95-102]

Zie de rest van dit verhaal op https://wp.me/p1TVCy-5ns
—————————-

ENLIL-YAHWEH * HAD ERSTWHILE PAWN KING SENNACHERIB HET ASSYRISCHE LEGER VOOR DE ZAKING VAN JERUZALEM TEMPEL VERMOORD EN VERNIETIGD (681BCE)

Sanherib ontplofte toen Babylon, onder het voorwendsel dat Babyloniërs Marduk teleurstellen. Sanherib veroordeelde de Babyloniërs tot Assyrische bezetting voor zeventig jaar. Hij won Fenicië, Gaza en Judea. Vervolgens viel Jeruzalem zonder Adads oke aan.

Enlil (of Adad in de naam van Enlil’s Yahweh) die Mission Control Jerusalem bestuurde, stopte de Assyriërs. Hij doodde 185.000 Assyriërs met een techno-wapen. Sanherib vluchtte naar Nineve in Sumer en noemde zijn jongere zoon Esarhaddon, zijn opvolger. Sanheribs oudere zonen Adrammelek en Sharezer vermoordden Sanherib, maar de Anunnaki verborg Esarhaddon.
Babylons koning NABOPOLASSAR nam Nineve, de Assyrische hoofdstad; de Assyriërs trokken zich terug in Harran. Enlil stuurde INANNA, de dochter van zijn zoon, naar Assyrië, waar ze het Ninevese leger ontwapende, hun wapens verbrandde en Esarhaddon koning maakte.

Inanna en haar koning vielen de EGYPTISCHE KRACHTEN van MARDUK aan en zij verblindde hen met een techno-wapen.

Lees veel meer, zie pix, krijg refs op https://wp.me/p1TVCy-4ux
————————————–

ALEXANDER, MACEDONISCHE EN PERSISCHE ROYALS ELKAAR VERMOORD (522 – 323 v.Chr.)

In 522 BCE vermoordde Darius Cambyses en regeerde hij over het uitgestrekte Perzische rijk.Darius 1

Darius

Filips II met rijkdom van goudmijnen in Macedonië uitgerust infanterie en cavalerie die Griekenland verenigde.

Filips van Macedonië 2 Philip II

Macedonië Philip II liet Aristoteles zijn wettelijke zoon Alexander begeleiden . Alexander’s moeder, Olympius van Epirus, zei dat ze Alexander verwekte met Marduk ( in Griekenland bekend als Zeus).

Olympius, Alexander, Philip

Olympius, Alexander en Philip

Alexander leidde tot de Macedonische overwinning op de andere Griekse stadstaten in Chaeronea , waar zijn cavalerie omsingelde en Thebans afslachtte die zich overgaven.

Alexander in Chaeronea

Een van Philip’s lijfwachten die Olympius en Alexander hadden afgescheiden, doodde Philip vóór Philip’s nieuwe zoon met een zuivere Macedonisch (Cleopatra) kon Alexander verdringen.Philip moord

De man van Alexander vermoordde de topgeneraal van Philip terwijl hij de lijfwacht achtervolgde. Olympius doodde de zoon van Cleopatra en Cleopatra pleegde zelfmoord.

Alexander zelf stierf in 323 voor Christus aan vergiftiging, misschien door zijn mogelijk onwettige halfbroer Ptolemy I Soter.

Hoor de rest van het verhaal van Alexander, zie veel foto’s op https://wp.me/p1TVCy-2MP

LBJ ABETTED JFK MURDER (1969 CE)

Het boek LBJ van Phillip Nelson ‘ wil bewijzen dat vice-president Johnson een actieve rol speelde in de moord op president Kennedy. LBJ begon zijn overname van het Amerikaanse presidentschap te plannen, zelfs voordat hij in 1960 tot vice-president werd benoemd.

Lyndon B. Johnson’s gebrekkige persoonlijkheid en karaktereigenschappen, gevormd als een kind, groeiden ongecontroleerd voor de rest van zijn leven terwijl hij ernstige aanvallen van manisch-depressieve ziekte kreeg. Hij verborg deze stoornis voor het publiek terwijl hij ruilde, stal en zich een weg baant op Capitol Hill.

Nelson bevat fotografisch bewijsmateriaal waaruit blijkt dat Johnson wist wanneer en waar de moord op Kennedy zou plaatsvinden.
….

* ANUNNAKI, EVOLUTIE VAN DE GODEN door Sasha Alex Lessin, Ph.D. (Antropologie, UCLA) & Janet Kira Lessin (CEO, Aquarian Radio) amazon.com/Anunnaki-Gods-Dr-Sasha-Lessin/dp/1479372218
preview)

Langlevende (honderdduizenden jaren) buitenaardse Homo Sapien Goliaths van de planeet Nibiru ontgonnen goud op aarde 400.000 jaar geleden. 300.000 jaar geleden creëerden ze vanuit de aarde aangepaste, kortlevende mijnslaven – dat zijn wij. We noemden ze ‘Anunnaki’, People-from-the-Sky of Serpent-People. Ze leerden ons hiërarchie, geweld, hebzucht, slavernij, schulden. Ze lieten ons hen aanbidden, ze ‘goden’ noemen.

200.000 jaar geleden verwekte Enki, hun hoofdwetenschapper, een reeks aardbewoners die hij verhoogde. In 11.000 [alle data die volgen zijn – vóór het gewone tijdperk – tenzij anders aangeduid] verwekte Enki en zijn geliefde Batanash Noah. Na de zondvloed van Noach regeerde Anunnaki door de nakomelingen van Noachs zonen.

De Anunnaki hebben hun oostelijke mediterrane steden verwoest met nucleaire explosies en neerslagstormen. Het grootste deel van Anunnaki keerde terug naar Nibiru door 311 BCE.

Maar sommigen bleven. Zij en hun nakomelingen (de machtselite) regeren ons tot op de dag van vandaag.

De Anunnaki onderwezen one-upmanship. We zagen hoe ze elkaar doodden om te regeren; de elite vermoordt vandaag nog steeds elkaar en elkaars volgers. Onze voorouders plunderden, maakten tot slaaf of doodden wie hun meester, de dominante Nibiran in hun omgeving, het hun vertelde. Wij aardbewoners plunderen nog steeds, maken ons tot slaaf en doden alles wat onze elites ons vertellen.

De Anunnaki hebben plagen, nucleaire bommen en andere massavernietigingswapens losgelaten. Ze dwongen elkaar onbegrijpelijke talen en scripts op ons en hielden kennis achter. Zij en hun spawn maakten exclusieve, vijandige naties en religies om ons verdeeld te houden. Ze hebben ons verslaafd aan kredietinstellingen om ons slaaf te houden.

Lees ook eens:   Voorspellingen 2020

De Anunnaki staan ​​langer en leven millennia langer dan wij. We hebben gedood in hun namen: Allah (= Sumerische Nannar), Yahweh (Enlil, soms Adad) en Inanna (Ishtar) –Nibiran expeditiepersoneel allemaal. Ze fokten ons als slaaf in mijnen, legers, bedrijven, scholen, overheden, boerderijen, fabrieken, bordelen en bouwprojecten.

We aanbaden en zij en de ‘koninklijke’ lijnen van altijd moordende hybride heersers en priesters – de elite – verwekte.

De meeste Anunnaki keerden terug naar Nibiru. Een paar die op aarde bleven en de hybriden door wie ze nog steeds heersen, geven alle facties en naties krediet en wapens en ingenieursoorlogen onder hen. De elite runt concurrerende religies die elk zeggen dat ze de Anunnaki-god van hun geloof terugbrengen en goden en volgelingen van andere religies verslaan.

De oude scenario’s van verdeel en heers, maken ons tot op de dag van vandaag onze middelen uitputten, ons milieu vervuilen en oorlog voeren. De matrix van de Anunnaki gemodelleerd maakt dat we roekeloos onze hulpbronnen exploiteren en vervuilen. De elite en hun ET-controleurs zien dat we onze eenheid als een planeet van vrede nooit voelen.

Anunnaki en hybride opzieners hebben hun hebzucht, one-upmanship en dominator-bewustzijn op ons gedrukt. Ze gemodelleerd, gedicteerd en geïndoctrineerd gierigheid, overheersing, slavernij, competitie, haat en geweld.

Yahweh en Allah-Nannar hebben velen vermoord. Deze Anunnaki misten compassie, toonden noch liefde noch goddelijkheid.

Andere Anunnaki – Enki, Ningishzidda en Ninmah – houden van ons en blijven werken om ons te bevrijden van het mentale virus waarmee Yahweh en Allah ons hebben besmet. Enki, Ninmah en Ningishzidda kunnen, wanneer we stoppen met oorlog voeren, onze astronomie, medicijnen, energie, raketwetenschap en overlevingsstrategieën bevorderen.

De Anunnaki dicteerden hun wereldbeeld aan aardbewoners van Irak (toen Sumer genoemd). Kleitabletten die de goden dicteerden zeggen dat terug op Nibiru een koning en zijn leger regeerden. De goden dicteerden verhalen over hoe ze, 450.000 jaar geleden, goud van de aarde kregen en hoe, tot 300.000 jaar geleden, toen ze ons voor de mijnen creëerden, ze het goud terugstuurden naar Nibiru. Hun verhalen over hun verblijf op aarde voordat ze onze voorouders maakten, en wat onze voorvaderen direct zagen, brachten ons de waarden van hun hiërarchische, door mannen gerunde, meester-slaaf-vijandige mentaliteit. We gingen uit van waarden van winning, vervuiling, monetair monopolie en obsessie met goud.

Miljoenen jaren voordat de Anunnaki op aarde kwamen, zaaiden andere ET-terraformers hier hominoïden. De terraformers introduceerden geavanceerde hominoïden, voorouders van Erectus, Neanderthal en Bigfoot, op aarde zodat de Anunnaki Erectus-genen in hun Homo Sapien-genoom konden implanteren en zo hun genoom aan de aarde konden aanpassen. De Anunnaki creëerden wat de terraformers voor ons hadden gepland – ze maakten ons Homo Sapien zoals zij, maar aangepast aan de aarde [Pye, 2013] . Tachtig procent van ons DNA komt van buiten de planeet [Tellinger, 2011b] .

We boekten vooruitgang toen de Anunnaki ons nieuwe technologieën gaf. Elke 3600 jaar gaven ze ons geweldige apparaten, astronomische en geologische informatie, nieuwe gewassen, nieuwe chemie en steeds dodelijkere wapens. Plots ontstonden onze architectuur, openbare projecten, wapens en militaire training en we bouwen nieuwe steden, tempels en legers.

Onze Sumerische voorouders dachten niet aan goden die hen geletterd maakten en hen vertelden wat ze moesten schrijven. In plaats van make-upgoden, zagen, hoorden en fokken Sumeriërs met Anunnaki als zeer lang, langlevend. Sumeriërs zagen de reuzen machines en computers bedienen; ze zagen hen wapens van massavernietiging afvuren. Ze zagen Anunnaki met kleine apparaten, ME’s, andere Anunnaki overmeesteren.

Sumeriërs zagen Anunnaki in apparaten praten en hoorden stemmen reageren. De Anunnaki zeiden dat de stemmen afkomstig waren van ruimtevaartuigen voorbij het zicht en de maan, Zuid-Afrika, de Andes en de Indus-vallei, evenals van zichtbare raketten, shuttle-vliegtuigen, cirkelende stations en vliegtuigen.

In Sumer gaven de goden op deze planeet onze voorouders altijd geavanceerde technologieën en modellen zodat hun halfrassen konden regeren, relateren, mijnen, gegevens opslaan, berekenen, schrijven, bouwen, ruilen en oorlog voeren.

Mesopotamiërs, Egyptenaren, Indiërs, Noors, Chinees, Tibetanen, Midden- en Zuid-Amerikanen spraken allemaal over deze goden die hemelse strijdwagens reden, gooiden bliksemschichten en, toen Nibiru de aarde naderde, gaf ons gewassen, kuddes, apparaten, medicijnen, wetten, kennis en meer Nibiran-genen.

In 2000 toonde Zecharia Sitchin ons klei- en steenbestendig. Rotsen en ingeschreven archieven astronomische, geologische, geografische, chemische en biologische info Sumeriërs zeiden dat goden ze gaven, info onze wetenschappers kregen pas millennia later.

Sitchin loste de mysteries op van vermiste mensachtige links die nooit zijn gevonden, omdat ze niet bestonden. Hij liet zien hoe zij onze samenleving en haar industrieën periodiek hebben verhoogd. Er waren geen ontbrekende fysieke links meer sinds we plotseling verschenen, toen Enki en zijn cohorten Erectus-genen aan hun genoom toevoegden. We kregen geavanceerde technologie toen Sumerische “goden” het ons gaven.

Sumeriërs tagden Anunnaki-vliegtuigen, onderzeeërs, helikopters, ruimteschepen, wapens en computers met hun eigen woorden en woorden die de goden hen leerden. Onze voorouders noemden vliegtuigen en raketten ‘luchtschepen’, ‘hemelse strijdwagens’ en ‘vuurspuwende draken’. Ze noemden helikopters ‘wervelingen’. Een walvis die Jonas inslikte = een onderzeeër; wapens = “brilliances.” We noemden Nibiran medische en wetenschappelijke prestaties “wonderen”.

Onze voorouders hebben de geschiedenis, wetenschappelijke woorden en concepten vastgelegd die de goden hen hebben geleerd. Wat goden ‘ME’s’ noemden, noemen we computerprogramma’s. Onze culturen voegden beschrijvingen, metaforen, vergelijkingen en analogieën toe aan de woorden die de goden ons gaven. We kunnen nu de metaforen van onze voorouders voor de goden en hun technologie decoderen in plaats van de wapens, voertuigen en persoonlijkheden van goden af ​​te doen als bijgelovige mythen.

Tenzij ET’s tussenbeide komen om ons te redden of het gewicht van Sumerisch bewijs overtuigt moslims, joden en christenen om hun angstgoden op te geven, hun dwang om zonder twijfel overheids- en religieuze autoriteiten te gehoorzamen, hun impuls om anderen te verpletteren en de mentale programma’s waarmee de genocidale Anunnaki oplegde om ons verdeeld en overwonnen te houden, zullen we blijven strijden.

We zijn één familie en we zijn allemaal gedupeerd door de Anunnaki en hun halfbloedige opvolger van moorddadige manipulators. We moeten onze eenheid als soort herstellen. Terwijl we geconfronteerd worden met nieuwe ET-eisen voor onze trouw en goud, kunnen we onderhandelen over levensverlenging, medicijnen, gratis energie, ruimtetransport en andere ET-technologieën. Wij en zij kunnen elkaar ondersteunen en onze gemeenschappelijke uitdagingen aangaan – ecologisch, sociaal en psychologisch.

De waarheid van onze genetica bevrijdt ons van het meester-slaaf, god-toegewijde, baas-werker, heer-huurder model dat de ET’s ons oplegden. We kunnen een einde maken aan fysieke en economische slavernij, hiërarchische obsessie, afwijzing van vrouwen, gouden lust, antagonistische religies en naties die de goden en de hybride elite die ze hebben opgelegd, hebben gedicteerd.

Vrij van korte, wanhopige levens, zullen we onze toekomst creëren. We activeren onze latente Nibiran-genen, verbeteren ons genoom en sluiten ons aan bij de galactische beschaving.

….

1) Op Nibiru Nibiru heeft Prins Alalu koning LAHMA gedood (470.000 v.Chr.)

Bekijk de website: https://enkispeaks.com/from-the-anunnaki-to-the-cabal-the-dominator-world-how-we-got-here/

voor enorm veel informatie over de Anunnaki en de video’s bij dit artikel

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥