...
Bizar & HumorMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Vluchtelingen en verkrachtingen

‘Vrouw niet veilig’: Bende-oorlog en verkrachting in azc

Bangladesh, Climate Refugee  https://desert-dreamer.tumblr.com/post/42909500440/iheartloons-bangladesh-climate-refugee:
Door: Wierd Duk
17-9-15 
Wantoestanden heersen in grootste opvangcentrum Duitsland

In het grootste opvangcentrum voor vluchtelingen in Duitsland, de HEAE in Giessen waar momenteel 6000 mensen verblijven, heersen wantoestanden.

Vrouwen en meisjes worden er door mede-asielzoekers verkracht. Ook is er sprake van dwangprostitutie.

Vrouwelijke asielzoekers zouden ’s nachts bang zijn om de toiletten te bezoeken uit angst te worden aangerand.


 

Dit komt overal voor waar vrouwen en mannen, die elkaar niet kennen, dicht op elkaar zitten.
Klaus-Dieter Grothe, Psychiater
–Ja ook in uitgaansgelegenheden is dit heel normaal! Klausje–


Bovendien is in het opvangcentrum sprake van ernstig geweld tussen Albanese bendes en groepen vluchtelingen uit Eritrea en Somalië. In een brandbrief aan politici kaarten vier welzijnsorganisaties de misstanden aan. Zij wijzen op ’talrijke’ gevallen van verkrachting en aanranding. Volgens hen beschouwen mannen alleenreizende vrouwen als loslopend wild.

Woensdag werd bekend dat ook Nederland een mega-opvangkamp krijgt voor vluchtelingen. In Heumensoord bij Nijmegen komt een tentenkamp voor 3000 asielzoekers.


 

Woordvoerders van de organisaties betreuren dat hun brandbrief over de wantoestanden in het Duitse azc, is uitgelekt. De brief circuleert in neonazi-fora op internet, waar tegen asielzoekers wordt geageerd.

Mag men dit niet weten? Hoezo, krijgen deze organisaties dan minder geld binnen?


 

Dicht op elkaar
Duitsland rekent dit jaar met een miljoen asielzoekers, voor een groot deel afkomstig uit islamitische landen. Omdat de opvangcentra overvol zijn worden her en der noodonderkomens ingericht. In de ‘Hessische Erstaufnahmeeinrichting für Flüchtlinge’ (HEAE) verblijven op het moment zo’n 6000 asielzoekers. Volgens de psychiater Klaus-Dieter Grothe, die met de vluchtelingen werkt en het opvangkamp goed kent, is de situatie in de HEAE niet uitzonderlijk. ,,Dit komt overal voor waar vrouwen en mannen, die elkaar niet kennen, dicht op elkaar zitten.” (cynisch-mode—-Maw dit is heel normaal hoor so what?)

Naar het precieze aantal gevallen van verkrachting kan slechts worden gegist, zegt Grothe: ,,Maar het zijn er heel veel. Giessen heeft 80.000 inwoners, er zijn 6000 asielzoekers. Maar: tien procent van het aantal geboortes in de stad betreft baby’s van vrouwelijke asielzoekers. Vrouwen die op de vlucht zijn, krijgen niet massaal kinderen. Dit duidt op ongewenste zwangerschappen.”

Zij zijn erg racistisch en willen helemaal niet met zwarten uit Afrika onder één dak leven

Sebastião Salgado (Brazilian, b.1944) - Children's Ward in the Korem Refugee Camp (mother and child), 1984. S) This picture shows so much pain...:

Aangifte
Minder dan tien vrouwen hebben het afgelopen halfjaar een aanklacht wegens verkrachting ingediend. Grothe: ,,Deze vrouwen en meisjes hebben grote angst om mede-asielzoekers, vaak landgenoten met wie zij samen zijn gevlucht en van wie zij afhankelijk zijn, aan te geven.”

De misstanden in de HEAE staan in schril contrast met de feestelijke beelden van de intocht van asielzoekers, die door Duitse burgers worden verwelkomd met bloemen en speelgoed. Als ze in de opvangkampen zijn, ziet de situatie er anders uit, beaamt Grothe. Volgens hem moeten de mannen en vrouwen in de HEAE zo snel mogelijk van elkaar worden gescheiden. ,,Gelukkig staat dit binnenkort te gebeuren.” (Ipv die mannen te straffen….nee joh haal ze uit elkaar…dat lost alles op!!!!!! Gaan die kerels dan elkaar verkrachten?)

‘Incidenteel’
De autoriteiten erkennen dat er incidenten zijn. ,,Maar verkrachtingen zijn incidenteel,” zei een woordvoerder van de HEAE tegen de Giessener Allgemeine Zeitung. De HEAE heeft een lange traditie, ondermeer als opvangcentrum voor gevluchte burgers uit de DDR. Tot in Somalië is de naam van de stad een begrip omdat in Giessen al decennia vluchtelingen uit dat land worden opgevangen

Somaliërs zijn ook betrokken bij de bendeoorlogen in de HEAE, weet Grothe: ,,De staat heeft moeite in het kamp zijn geweldsmonopolie door te zetten. Albaniërs vechten met Eritreërs en Somaliërs. Zij zijn erg racistisch en willen helemaal niet met zwarten uit Afrika onder één dak leven.” Recent werden veertien Albanezen gearresteerd, die twee asielzoekers het ziekenhuis in sloegen.

Robert Capa - SPAIN. Murcia. February 1937. Refugees from Malaga.:

Ook in Nederland openen binnenkort opvangcentra voor grote aantallen asielzoekers. Psychiater Grothe: ,,Daar zullen dit soort excessen zich ongetwijfeld voordoen.”

https://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4143751/2015/09/17/Vrouw-niet-veilig-Bende-oorlog-en-verkrachting-in-azc.dhtml

‘Verkrachtingen in azc’
Vrouwen en meisjes zijn niet veilig in het grootste opvangcentrum voor vluchtelingen in Duitsland. Ze worden door mede-asielzoekers verkracht en zouden zelfs slachtoffer zijn van gedwongen prostitutie.
Dat schrijft het AD op basis van een brandbrief die vier welzijnsorganisaties aan politici gestuurd hebben. Volgens de organisaties zouden vrouwen in de HEAE in Giessen, waar 6000 asielzoekers verblijven, zo bang zijn om te worden aangerand dat ze ’s nachts niet naar het toilet durven.
De organisaties zeggen dat er sprake is van ’talrijke’ gevallen van verkrachting en aanranding. Vrouwen die alleen reizen zouden door mannelijke asielzoekers als ‘loslopend wild’ worden beschouwd.
Bende-oorlog
Bovendien zou er in het azc een bende-oorlog plaatsvinden tussen Albanese bendes en groepen vluchtelingen uit Eritrea en Somalië, die elkaar met ernstig geweld te lijf gaan.
De autoriteiten erkennen dat er incidenten zijn. Maar volgens een woordvoerder van de HEAE komen verkrachtingen ‘slechts’ incidenteel voor.
https://www.telegraaf.nl/buitenland/24504548/___Vrouwen_in_azc_verkracht___.html

Lees ook:   Blind Man Sees Wife And Son For THE FIRST TIME

Noem het incidenteel!
Tuurlijk joh niks aan de hand…Zolang het zijn vrouwelijke familieleden niet betreft is er niets aan de hand immers?

Hear, hear de psychiater… doet net of het normaal is…
Schandalig hoe men dit bagatelliseert! Die arme vrouwen, verdomme! Waarom helpt men hen niet?
Ja men mag binnenkomen wat verdiend men aan deze opvang vluchtelingen? Vangt men hen daarom zo graag op?
Als je echt begaan bent… dan zorg je ervoor dat deze vrouwen en meiden veilig zijn!
Maar het is hier op een hoop gooien en geld vangen en dat was het dan wel weer…. slap gedoe!


 

https://daskapital.nl/2015/09/het_verdienmodel_van_vluchteli.html

Daar komt dan nog bij dat in het Westen een ‘businessmodel’ is ontstaan rondom de opvang van vluchtelingen. Eigenaren van Duitse hostels bijvoorbeeld bieden gemeentes hun kamers aan, waarbij ze niet alleen een hogere prijs per nacht bedingen maar ook nog eens tot het einde van het jaar gegarandeerd vol zitten. Koopmansgeest is natuurlijk van alle tijden, maar wat zijn de gevolgen van deze grootschalige opvang over enkele jaren? Als hosteleigenaren weer Bratwürste op tafel willen zetten? En iedereen wel genoeg heeft van de trauma’s van Abdullah en zijn kleine zusje? Als er geen werk is voor zijn vader? Staat er dan nog iemand met tranen in de ogen, een knuffel in de ene hand en een voedselpakket in de andere, voor ze te zingen?


Zo staat je imperium aan de rand van de afgrond, en zo komt een hordeillegalen vluchtelingen je jaaromzet redden. Hennie van der Most werd rijk door het ombouwen van oude fabriekshallen, watertorens en kerncentrales tot sauna’s, pretparken en restaurants. De crisiskaravaan wacht echter op niemand en Van der Most moest afgelopen zomer schoorvoetend toegeven dat het niet zo best ging met zijn imperium. Alleen als hij mensen zou ontslaan en een en ander zou verkopen, was er weer lucht om de bedrijfsvoering niet te laten ontploffen. Een kredietje van de bank zou ook welkom zijn. Maar de reddende engel kwam helemaal niet in krijtstreep. Het was het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) dat besloot om met een lading vluchtelingen het gezicht van Van der Most te redden. Het pittoreske Drentse dorpje Oranje kreeg er wat meer kleur van, tot afschuw van de bevolking. Alleen de ironie van dat gegeven is al een schitterend verhaal op zich. Het wordt nog mooier nu blijkt dat Van de Most voor twee keer zoveel bedden betaald wordt dan dat hij er aan vluchtelingen kan aanbieden. Op last van de gemeente is het aantal tijdelijk op 596 gemaximeerd, terwijl Van der Most voor 1200 betaald krijgt. Dat levert hem jaarlijks grofweg 2 miljoen euro op. Nu kunnen we gaan zeiken dat dat heel erg veel geld is. Maar als we het per hoofd omslaan dan is het €5 tot €9 per nacht (momenteel dus even €10 tot €18) en dat valt dan weer best wel mee. Bovendien hoeven we geen mensen uit hun huurwoning te jagen vanwege onze opvangplicht. All is well, dus.

https://daskapital.nl/2014/11/massaimmigratie_maakt_miljonai.html

https://www.politalk.nl/2014/11/24/zakenman-verdient-maandelijks-ten-minste-e180-000-aan-vluchtelingenopvang/

https://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4108964/2015/07/28/Mensensmokkelaars-prijzen-opvang-Nederland-aan.dhtml

https://fd.nl/ondernemen/1118240/uitzendbedrijf-randstad-zoekt-banen-voor-vluchtelingen

https://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/4/Welk-bedrag-geeft-de-Nederlandse-staat-uit-aan-een-asielzoeker-1746842W/?masterpageid=158493

Nog een atractiepark dat wel geld wil verdienen aan de vluchtelingen!
https://www.telegraaf.nl/binnenland/24503936/__Asielzoekers_naar_Duinrell__.html

https://sargasso.nl/welk-bedrag-geeft-de-staat-uit-per-asielzoeker/

https://www.telegraaf.nl/buitenland/24506237/__Terrorist_steekt_agent_neer__.html


 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button