web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

We worden steeds dommer

We worden steeds dommer

( We staat voor ehm sommige mensen, oftewel de mensheid an sich!)

KOPENHAGEN –
Voor minstens een eeuw leken we allemaal steeds slimmer te worden, maar dat zou nu wel eens afgelopen kunnen zijn. Sterker nog, volgens wetenschappers kantelt de trend volledig; we worden dommer.
Het feit wordt in Denemarken bewezen met cijfers. Iedere man van 18 jaar krijgt daar een IQ-test om te beoordelen of hij geschikt is voor de militaire dienstplicht. Wat blijkt nu? De score van deze test daalt aanzienljik; ten opzichte van 1998 werd er een verschil van minimaal 1,5 procent vastgesteld.

‘Hoogtepunt bereikt’
Het patroon blijkt overigens niet alleen zichtbaar in Denemarken, ook de bevolking in Australië, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië en China wordt langzaam maar zeker steeds een stukje dommer. Volgens wetenschappers zouden ontwikkelingen en verbeteringen in de meest ontwikkelde landen hun hoogtepunt hebben bereikt. Tel daar zaken als ongezond voedsel en dalende lonen bij op, en de neerwaartse trend wordt nog een beetje extra versterkt.
Andere deskundigen vinden weer dat het gemiddelde IQ zich in een ‘permantente staat van verval’ bevindt dankzij een verandering in onze genen. We doen ons best en bereiken allemaal het toppunt van onze hersenactiviteit, maar dat hoogtepunt ligt gewoon lager dan voorheen.
Onderzoekers zijn het dus overduidelijk nog niet helemaal eens over de redenen van de daling. Psycholoog Michael Woodley beweert bijvoorbeeld weer dat er sprake is van een ‘stofzuigereffect’. Het algemene IQ zou volgens hem dalen, omdat de meest intelligente mensen gemiddeld minder kinderen krijgen..

Lees ook:   Moeder redt baby van snelweg

Telegraaf.nl

Als scholen niet meer goed kunnen opleiden, als de mensen hun hersens in hun onderbroek stoppen of in hun smartphones of beiden…
Kun je dit inderdaad verwachten!!!
Het komt de politiek goed uit, net als vroeger de kerken garen sponnen bij de domheid van mensen!
Dus, vooral veel nadenken mensen!
Hups@ Wake up!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien