web analytics
11:11

Aziatisch plan om het Westerse Rockefeller-Rothschild imperium ten val te brengen

Steeds meer mensen worden wakker voor het feit dat het Westen – en daardoor het grootste deel van onze hele planeet – de facto wordt geregeerd door twee onpeilbaar kwaadaardige families, de Rockefellers (basis New York) en de Rothschilds (basis Londen), van wie zelfs Bill Gates, Klaus Schwab, George Soros en andere notoire NWO kopstukken slechts loopjongens zijn. Volgens de Canadese journalist en voormalige Forbes Azië hoofdredacteur, South China Morning Post correspondent en Nikkei Weekly stafauteur Benjamin Fulford bestaat er een geheim Aziatisch plan om dit imperium ten val te brengen. Toen Fulford een jaar of 15 geleden de 9/11 false flag aanslagen en de door-en-door corrupte Westerse gevestigde orde begon te exposen, werd hij natuurlijk onmiddellijk in de hoek van ‘complotdenkers’ gezet.

Dat zou erg goed zijn voor de wereld!

Er is ook iets gaande ivm Amerika en de EU een soort samenwerking die niet meer goed werkt…(Oorlog waarbij Amerika niet meer zal helpen ofzo?)
Waar komt het vaccin idee vandaan?
Is het verplicht gesteld door die families die de baas lijken te zijn wereldwijd?

Ex-Forbes redacteur over Aziatisch plan om het Westerse Rockefeller-Rothschild imperium ten val te brengen

Lees ook:   'Misbruik minderjarigen wordt bijna altijd gepleegd door bekenden'

Gerelateerde artikelen

Back to top button