28 november 2020

 

Dag VVD!

VVD wil geen deals met oppositie meer

DEN HAAG –
De VVD wil dat het kabinet geen deals met oppositiepartijen meer sluit om aan een meerderheid in de Eerste Kamer te komen. Bronnen hebben dat woensdag laten weten aan RTL Nieuws. Het nieuwe devies is wat de VVD betreft: graag of niet.

„Voor de volgende plannen is het ‘take it or leave it’ als het aan de VVD ligt”, zegt verslaggever Frits Wester. „De VVD is het zat om steeds aan het kortste eind te trekken. Door al die akkoorden met de oppositie komt van de eigen plannen niets meer terecht. Het VVD-geluid raakt volstrekt ondergesneeuwd.”

Laten we het hopen dat dit snel mag gebeuren, een land zo naar de verdommenis helpen in korte tijd.
Hoewel Balkenende er ook wat van kon.
Dag VVD- Rijken der Nederlanden, jullie hebben geen weet van wat armoede is en werkeloosheid.

https://www.telegraaf.nl/feed/21509911/__VVD_wil_geen_deals_meer__.html

Lees ook:   Song festival?

Gerelateerde berichten