web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

De smartphone is niet je vriend

BigTech heeft een apparaatje gemaakt, waar je heel je lief en leed mee deelt, en wat je dag en nacht op zak hebt. Wanneer je bewust wordt van wat je telefoon allemaal nog méér doet, behalve de dingen die je ‘m vraagt te doen, dan zou dat eigenlijk tot maar één conclusie kunnen leiden: Je smartphone is niet je vriend.

Ik doe niet zoveel met dat ding…
En wat ik er wel mee doe mogen ze weten… ben me altijd bewust van het feit dat ze alles kunnen weten wat je doet… Niet dat ik ermee zit of dat ik paranoïde denk oid… nee gewoon 2e natuur… klaar

Lees ook:   Rutte wil meer, meerrrrrrr
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien