web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Get ready! Something BIG is starting and Putin knows it

Poetin kondigt de staat van beleg af voor de vier geannexeerde regio’s terwijl Oekraïne en de NAVO-troepen een grootschalig offensief voorbereiden in de buurt van Cherson. De VS voeren oorlog met China over Taiwan.

(Reactie onder de video- De moeder van mijn vriend werkt al meer dan 25 jaar voor Pfizer. Ze zegt dat ze het grootste deel van haar carrière en haar carrière met plezier en liefde voor het bedrijf heeft gewerkt en dat ze veel goede dingen hebben gedaan en veel goede vaccins en medicijnen hebben gemaakt. Ze werkt momenteel nog steeds voor hen en is daar een van de hoofdwetenschappers. Ze zegt geen covid-opnames te maken en vooral geen boosters. Ze zegt dat ze extreem gevaarlijk zijn en dat ze overweegt het bedrijf helemaal te verlaten voor alle criminele dingen die ze momenteel doen. Dit kwam van een persoon die er zijn hele carrière is geweest)

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥