web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & Uiterlijk

Vladimir Poetin zegt dat Rusland dicht bij het creëren van kankervaccins is

Vladimir Poetin zegt dat Rusland dicht bij het creëren van kankervaccins is | Vantage met Palki Sharma De Russische president Vladimir Poetin heeft gezegd dat Russische wetenschappers dicht bij het creëren van vaccins tegen kanker zijn. Het vaccin zou binnenkort beschikbaar kunnen zijn voor gebruik door patiënten.

Zal Rusland een revolutie teweeg kunnen brengen in de behandeling van kanker? Bovendien is het niet het enige land dat deelneemt aan de strijd tegen kankervaccins. Welke andere landen liggen op koers? Waarom is de wereld er nog niet in geslaagd kanker te genezen? Palki Sharma vertelt het je.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥