web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Vaccinatieschade: Grootste doofpot ooit?

Dit is misschien wel de grootste medische misdaad ooit. De overheid heeft willens en wetens een enorm risico genomen met de gezondheid en de levens van heel veel mensen, zonder hen daar eerlijk over te informeren. Er kón dus helemaal geen bewuste keuze worden gemaakt. En dit is nog maar het topje van de ijsberg, want er wordt nauwelijks melding gemaakt van bijwerkingen. BVNL is druk bezig met het opzetten van een project om de overheid aansprakelijk te stellen voor allerlei coronaschade. Wij blijven strijden voor de volledige waarheid en voor verantwoording.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥