web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & Uiterlijk

Dokter gelooft dat hij een geneesmiddel heeft gevonden voor langdurige COVID-19

Nicotine zegt hij… apart…

https://www.imdb.com/title/tt23750098/

In de aflevering van vandaag van Looking 4 Healing Radio zal Dr. Ardis een door de NIH gefinancierd onderzoek en artikel bespreken dat in mei 2023 is gepubliceerd en dat het piekeiwit van COVID genetica bevat die identiek zijn aan 3 dingen in de natuur, die allemaal synoniem zijn! Dr. Ardis zal een tweede studie beoordelen die in januari 2023 is gepubliceerd, wat de regering van Joe Biden en hun nieuw aangekondigde tabaksregelgeving allemaal gemeen hebben, en wat u moet weten!

In het eerste deel van de radioshow van vandaag neemt Dr. Ardis u mee door een studie uit januari 2023, gefinancierd door de NIH, getiteld “ SARS – CoV – 2 Spike Ectodomein richt zich op alfa-zeven nicotinerge acetylcholinereceptoren”, en wat er in de eerste paragraaf is gepubliceerd. van hun zelf gefinancierde paper zou voor de hele wereld schokkend moeten zijn, en voor vele anderen een bevestiging. U zult in dit segment leren, terwijl Dr. Ardis dit artikel bespreekt, dat de NIH bevestigt dat spike-eiwitten van Covid identiek zijn aan neurotoxinen van slangengif en de spike-eiwitten van HIV, waarvan meerdere keren is gepubliceerd dat ze homoloog zijn aan componenten van slangengif. net als het spike-eiwit van SARS-CoV-2 !

De NIH-oefening is dualiteit door feitelijk waarheden te belijden, zoals dat het gif, de piekeiwitten van Covid-doelen, alfa zeven nicotinereceptoren. Het is identiek aan neurotoxinen van slangengif, maar de reden waarom Dana dit artikel uitbreidde was niet om de waarheid te onthullen dat het spike-eiwit slangenneurotoxinen bevat.

Lees ook eens:  'Nucleaire dreiging in Oekraïne...': de duidelijke waarschuwing van Rusland aan het Westen na de NAVO-top

In het tweede deel van de radioshow van vandaag neemt Dr. Ardis u mee door een onderzoeksstudie die door vakgenoten is beoordeeld en gepubliceerd en die vier casestudies omvat van Covid-patiënten die lange afstanden afleggen en één enkel therapeutisch middel dat ze gebruikten om elk afzonderlijk symptoom te elimineren. had er al last van na slechts zes dagen behandeling!

In het derde deel neemt Dr. Ardis het publiek mee door wat deze twee onderzoeken en de administratieve beslissing van Joe Biden van deze week met elkaar gemeen hebben! Deze week kondigde Joe Biden voor de eerste keer ooit aan dat ze de hoeveelheid nicotine zullen reguleren die is toegestaan ​​in tabaksproducten die in de Verenigde Staten van Amerika worden vervaardigd. Dit volgt achtereenvolgens op de actie van vijf landen, Engeland, Canada, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten van Amerika, die allemaal stappen hebben ondernomen om het gebruik van nicotinehoudende stoffen terug te dringen en de toegang tot nicotinehoudende producten aan al hun landen verbieden. burgers tegen het jaar 2030.

Long Hauler COVID Symptoms Gone After Treatment for Only 6 Days, With One Amazing Nutrient

SCHOKKEND interview met Dr. Ardis – Slangengif bij Covid-vaccinpatiënten

https://subsplash.com/theupperroomfellowship/media/mi/+t3q6csx

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥