web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & Uiterlijk

Nieuwste COVID-prikken zijn goedgekeurd, goed moment om zink, quercetine, vitamine C en vitamine D in te slaan

Nu de nieuwste COVID-prikken zijn goedgekeurd door de FDA, is het misschien een goed moment om zink, quercetine, vitamine C en vitamine D in te slaan

Het lijkt erop dat COVID 2.0 onvermijdelijk is nu de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) goedkeuring (voor mensen van 12 jaar en ouder) en toestemming voor noodgebruik of EUA (voor kinderen en baby’s tussen zes maanden en 11 jaar oud) heeft verleend voor de nieuwste Wuhan-coronavirus (COVID-19) “booster” -schot “vaccins” van Pfizer en Moderna.

 

Zoals velen verwachtten, verleende de FDA op 11 september toestemming voor gebruik in noodgevallen voor de schoten met warpsnelheid , en de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) gaven hun zegen slechts een dag later. Nu wachten we terwijl hordes covidiots in de rij staan ​​om opnieuw te worden neergeschoten in de komende weken, terwijl het wordt verspreid naar dokterspraktijken, apotheken en gezondheidsklinieken in het hele land.

 

Als deze nieuwe COVID-injecties daadwerkelijk in de lichamen zouden blijven van degenen die ze nemen, zou de rest van ons zich weinig zorgen hoeven te maken over het feit dat we zelf ziek zouden worden. De trieste waarheid is echter dat een groeiend aantal bewijzen erop wijst dat ‘verlies’ iets heel reëel is, wat betekent dat je alles wat die flesjes bevatten kunt ‘vangen’ door simpelweg in de buurt van iemand te zijn die onlangs is gestoken.

Lees ook eens:  Vrouw (78) misbruikt en mishandeld in eigen huis en over the Voice enzo

 

Kunnen we iets doen om onszelf te helpen beschermen? Het goede nieuws is dat dat zo is . U zult zich herinneren dat Dr. Vladimir Zelenko tijdens COVID 1.0 bekendheid verwierf vanwege zijn Z-Stack-formule, die een combinatie van zink, quercetine, vitamine C en vitamine D bevat.

 

Voormalig president Donald Trump gebruikte op beroemde wijze Z-Stack nadat hij ‘positief’ testte op de Fauci-griep, en miljoenen Amerikanen volgden zijn voorbeeld door het supplement rechtstreeks te kopen of door de afzonderlijke ingrediënten ervan te kopen en deze te nemen als onderdeel van hun eigen op maat gemaakte anti-griep. COVID-protocol.

 

 

(Gerelateerd: bekijk onze eerdere berichtgeving voor meer informatie over het hydroxychloroquine-zinkprotocol van Dr. Zelenko, dat tegengaat wat hij een ‘oorlog tegen God’ noemt.)

 

Het op natuurlijke wijze versterken van uw immuunsysteem kan u helpen beschermen tijdens COVID 2.0

Hoewel we Z-Stack of enig ander voedingssupplement niet ronduit kunnen promoten als effectief tegen COVID, kunnen we wel met u delen hoe de formule mensen helpt. Dr. Zelenko heeft het immers gemaakt met de bedoeling mensen natuurlijke bescherming te bieden tegen allerlei soorten virussen.

 

Tijdens COVID 1.0 kreeg zink veel aandacht, vooral van de onafhankelijke media, omdat het mineraal een krachtige activator van het immuunsysteem is. De Wereldraad voor Gezondheid (WCH) beveelt aan zink te gebruiken voor immuunbescherming, samen met quercetine, vitamine C en vitamine D, die allemaal ook in Z-Stack zitten.

Lees ook eens:  Video toont Pfizer Directeur zegt dat Pfizer overwoog om Covid te "muteren" voor nieuwe vaccinmogelijkheden...

 

Van alle vier de Z-Stack-ingrediënten – zink, quercetine, vitamine C en vitamine D – is wetenschappelijk aangetoond dat ze de gezondheid van het immuunsysteem ondersteunen door het lichaam uit te rusten met zowel defensieve als offensieve middelen tegen ziekten.

 

Twee andere heilzame stoffen die de laatste keer op de anti-COVID-radar belandden, waren ivermectine en hydroxychloroquine, twee door de FDA goedgekeurde medicijnen die nu in een goedkope generieke vorm verkrijgbaar zijn. Beide medicijnen worden beschouwd als ongeveer net zo veilig en effectief als mogelijk is voor een farmaceutisch middel, en beide richten zich op coronavirussen op een manier die anders is dan alles wat het establishment heeft gepusht, namelijk gezichtsmaskers en ‘vaccins’.

 

Ongeacht of COVID reëel is of niet, het is nog steeds gunstig om een ​​robuuste immuniteit te behouden, vooral tijdens de koudere herfst- en wintermaanden, wanneer de natuurlijke blootstelling aan vitamine D-producerend zonlicht beperkt is. Het inslaan van immuunversterkende voedingsmiddelen en voedingsstoffen kan van pas komen voor wat er daarna komt.

 

“De echte vraag is: zullen Amerika en de wereld overgaan tot onnodige en ineffectieve maskering, sociale distantiëring en lockdowns?” vroeg een mediabericht.

 

“Hopelijk kunnen we deze dwaasheid overslaan en ons concentreren op een vroege ambulante behandeling om deze uitbraak uit te roeien voordat deze uit de hand loopt.”

Lees ook eens:  Cijfers die de waarheid laten zien aangaande de pjik

 

Een van de beste manieren om veilig te blijven tegen ziekten is door goed te eten, gehydrateerd te blijven en voldoende rust te krijgen. Meer informatie op Health.news .

 

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

 

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥