web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & Uiterlijk

Leretto Blauw Licht Filter Brillen

Zeer interessante website maar dit artikel is ook erg interessant ivm blauw licht van pc’s en mobieltjes etc..

https://www.zobegaafd.nl/leretto-blauw-licht-filter-brillen/

Steeds vaker lees je in de krant of op internet dat blauw licht, bijvoorbeeld van smartphones, tv’s en tablets, slecht voor ons zou zijn. Blauw licht wordt onder andere in verband gebracht met netvliesveroudering, oogvermoeidheid en slaapproblemen. Diverse fabrikanten hebben zogenoemde blauw licht filter brillen in hun assortiment. In dit artikel nemen we de blauw licht filterende slaapbrillen van Leretto onder de loep. Filteren de brillen echt het blauwe licht weg? En hoeveel?

De slaapbrillen van Leretto

De Blauw Licht Filter Brillen van Leretto zijn enkel via de website van bol.com te koop. Naast de informatie op bol.com geeft Leretto weinig tot geen aanvullende informatie. Het is dan ook erg onduidelijk wat voor bedrijf Leretto precies is. Volgens de beschrijving op bol.com hebben de brillen van Leretto onder andere de volgende voordelen hebben:

Deze bril geeft bescherming bij het kijken op smartphone, computer beeldscherm of tablet. De glazen bevatten getinte lenzen die het schadelijke blauw licht bestrijden en dat voorkomt hoofdpijn, vermoeidheid en verbetert de slaap.

Lees verder via de link hierboven.

Ik ben al zoveel tegengekomen over HB dat ik ervaar als zeer prettig, dat ik  die website zeker nog vaker zal gaan bezoeken.
Beetje erkenning, eindelijk! Feels good.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥