web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Nieuw Boston virus

De klootzakken spelen met het leven op aarde.
Ik zei al ooit dit zijn de Frankensteins!
Leuk spelen in een labje niet eens beseffend wat ze aanrichten.

Deel deze video alstublieft, dit onderzoek moet STOPPEN. Onderzoek naar functiewinst in de VS vandaag met behulp van verbeterd onderzoek naar potentiële pandemische pathogenen (ePPP) Professor Shmuel Shapira, hoofdwetenschapper, Israëlische regering

https://www.dailymail.co.uk/health/ar…

Dit zou absoluut verboden moeten zijn, het is spelen met vuur Dr. Richard Ebright, Rutgers University, New Brunswick Het onderzoek is een duidelijk voorbeeld van functiewinstonderzoek. Als we een volgende door laboratoria gegenereerde pandemie willen voorkomen, is het absoluut noodzakelijk dat het toezicht op verbeterd potentieel pandemisch pathogeenonderzoek wordt versterkt. het is absoluut noodzakelijk dat functionarissen van Amerikaanse overheidsinstanties, die herhaaldelijk het publiek in gevaar hebben gebracht door herhaaldelijk het bestaande beleid te schenden, ter verantwoording worden geroepen Prof. van een door een laboratorium gemanipuleerd coronavirus in Wuhan, lijken deze experimenten zeer onverstandig aan Boston University’

https://www.biorxiv.org/content/10.11…

Overheersende SARS-CoV-2 Omicron-variant (BA.1) is zeer overdraagbaar, zelfs bij volledig gevaccineerde personen, en veroorzaakt verzwakte ziekte in vergelijking met andere bekende bekende virale varianten tot op heden Het Omicron-spike-eiwit (S), een ongewoon groot aantal mutaties, wordt beschouwd als de belangrijkste aanjager van deze fenotypen We hebben chimeer recombinant SARS-CoV-2 gegenereerd Een chimeer of chimeer virus Eén virus dat genetisch materiaal bevat dat is afgeleid van twee of meer verschillende virussen US Center for Veterinary Biologics

Lees ook eens:  Voor de aardbeving in Turkije- False Flag?

https://www.aphis.usda.gov/animal_hea…

Een nieuw hybride micro-organisme, gecreëerd door nucleïnezuurfragmenten van twee of meer verschillende micro-organismen samen te voegen, waarbij elk van ten minste twee van de fragmenten essentiële genen bevat die nodig zijn voor replicatie We hebben chimere recombinant SARS-CoV-2 gegenereerd die codeert voor het S-gen van Omicron in de ruggengraat van een voorouderlijk SARS-CoV-2-isolaat, en vergeleek dit virus met de natuurlijk circulerende Omicron-variant. Het Omicron S-dragende virus ontsnapt krachtig aan vaccin-geïnduceerde humorale immuniteit, voornamelijk als gevolg van mutaties in het receptorbindende motief, maar in tegenstelling tot natuurlijk voorkomende Omicron, repliceert het efficiënt in cellijnen en primair-achtige distale longcellen. In K18-hACE2-muizen

https://www.jax.org/strain/034860

K18-hACE2 transgene muizen brengen humaan ACE2 tot expressie, inclusief luchtwegepitheel waar infecties typisch beginnen. Omdat K18-hACE2 vatbaar is voor SARS-CoV-2- en SARS-CoV-virussen, zijn ze nuttig voor het bestuderen van antivirale therapieën voor COVID-19 en SARS. Bij K18-hACE2-muizen veroorzaakt Omicron een milde, niet-fatale infectie, het Omicron S-dragende virus veroorzaakt een ernstige ziekte met een sterftecijfer van 80%. Dit geeft aan dat hoewel de vaccinontsnapping van Omicron wordt bepaald door mutaties in S, de belangrijkste determinanten van virale pathogeniteit zich buiten S bevinden. Frankenstein, Mary Shelley, 1818 Angstaanjagend moet het zijn; want uiterst angstaanjagend zou het effect zijn van elke menselijke poging om het verbazingwekkende mechanisme van de Schepper van de wereld te bespotten (editie 1831)

Lees ook eens:  Pim Fortuyn-moordenaar Volkert van der G. in trein!

Knettergek zijn ze!
OMG!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥