web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Gezondheid & Uiterlijk

Voor kinderen vanaf 6 jaar die overmatige energie hebben pushen artsen Qelbree-medicijn dat zelfmoordgedachten en …

Voor kinderen vanaf 6 jaar die overmatige energie en een korte aandachtsspanne hebben, pushen artsen een nieuw Qelbree-medicijn dat zelfmoordgedachten en moorddadige acties veroorzaakt.

In plaats van wapenbeheersing heeft Amerika eerder CONTROLE op recepten nodig om deze gewelddadige, psychotische episode-inducerende ADHD-medicijnen te verbieden. Introductie van Q e lbree (Viloxazine), het eerste niet-stimulerende receptgeneesmiddel voor ADHD dat in meer dan tien jaar door de FDA is goedgekeurd. Deze capsules met verlengde afgifte worden geproduceerd door Supernus Pharmaceuticals . Op de dooswaarschuwing staat dat dit medicijn kan worden voorgeschreven aan kinderen vanaf 6 jaar met de diagnose ADHD.

Nieuw “Qelbree” ADHD-medicijn voor 6-jarigen gekoppeld aan zelfmoordgedachten en moorddadige acties

Van Qelbree is bekend dat het zelfmoordgedachten EN -acties VERHOOGT, wat betekent dat het medicijn de hersenen van kinderen beïnvloedt om daadwerkelijk moorden uit te voeren, waar ze zich voorheen alleen maar zorgen over maakten. Is uw kind tijdens de les betrapt op het kijken naar de mobiele telefoon die u hen voor noodgevallen hebt gegeven? (Geen aandacht voor de leerkracht?) Dan is het waarschijnlijk al tijd voor wat zelfmoordopwekkende medicatie, volgens de Amerikaanse moderne psychiatrie. Speelt uw kind wilde spelletjes in huis? Tijd voor een aantal moorddadige gedachten-inducerende geneesmiddelen om dat te behandelen.

Dus hier is hoe het werkt. Een 6-jarig kind wiebelt met zijn/haar handen en voeten tijdens de les, en let niet goed op de hele instructieperiode van 45 minuten (misschien is het wel heel saai!) waarin de leraar de verdeling uitlegt, dus het kind wordt hierna aanbevolen door de leraar, richting de school psycholoog en de kinderarts voor een aantal door psychiaters geleide (drugsdealers) evaluaties.

Vervolgens komen geneesmiddelen op recept voor ADD en ADHD. Maak je klaar voor een aantal gruwelijke “dagmerries” die gemakkelijk gepaard kunnen gaan met gewelddadige moorden en/of zelfmoord. Dat klopt, want Qelbree kan gedachten aan zelfmoord en moord doen toenemen, vooral tijdens de eerste paar maanden van de behandeling of wanneer de dosis wordt gewijzigd.

Werkelijk? Kinderartsen en psychiaters veranderen de doseringen van voorschriften voor hun patiënten ongeveer net zo vaak als nieuwe moeders de luiers van hun baby verwisselen. Veel succes met dat alles.

Qelbree kan de hartslag en bloeddruk verhogen, net zoals COVID-19-vaccins dat doen bij zoveel miljoenen mensen, inclusief kinderen en tieners.

Qelbree kan manische episodes veroorzaken bij tieners en kinderen met een bipolaire stoornis. Wacht, is het niet de bedoeling dat het “medicijn” dit stopt, en niet verergert? Misschien moet het kind ook uitwerpselen op open wonden smeren, en kijken of dat helpt om te genezen. De waanzin van deze geneesmiddelen op recept is verbijsterend.

In plaats van wapenbeheersing heeft Amerika CONTROLE op recept nodig om deze gewelddadige, psychotische episode-inducerende ADHD-medicijnen te verbieden

Bijna elke massale schietpartij in de afgelopen 20 jaar heeft één thema naast de Democraten die onmiddellijk daarna strijden om wapenbeheersing (confiscatie). Bijna elke “actieve schutter” ervoer VERHOOGDE gedachten en gevoelens van zelfmoord en moord vanwege de voorgeschreven SSRI-antiangst- en antidepressiemedicijnen die ze gebruikten. Nu veroorzaken zelfs ADD- en ADHD-medicijnen zoals Qelbree deze bijwerkingen en bijwerkingen, en het komt zo vaak voor, dat de medicijnfabrikanten deze gruwelijke gebeurtenissen direct op de WAARSCHUWINGSDOOS van hun waanzinnige medicijnen zetten.

Wapens doden geen mensen. Mensen doden mensen.

Gezonde kinderen en tieners schieten niet op scholen en bioscopen, alleen maar omdat ze gepest werden en gewelddadige videogames speelden.

Jonge mannen die SSRI’s en ADHD-medicijnen nemen die duistere, kwade gedachten VEROORZAKEN over zelfmoord en moord, nou, die veroorzaken massale schietpartijen, en er moet een wetgeving zijn om deze medicijnen van de open markt te confisqueren en alle schrijfmogelijkheden op recept op te schorten totdat ze wetenschappelijk zijn bewezen dat ze veilig en effectief zijn. Op dit moment zijn ze dat zeker niet.

Bekijk de nieuwe Qelbree-commercial die je waarschuwt voor toegenomen gedachten aan zelfmoord en moorddadige daden. Deze advertentie wordt momenteel verspreid over alle reguliere media en streamingdiensten.

https://youtu.be/tC-a969d8hw

Geef uw kind of tiener geen pillen van de zelfmoordploeg (artsen die Qelbree en andere SSRI’s rondslingeren). Onderzoek alles wat u overweegt te consumeren, inclusief voedsel, medicijnen en water. Zorg ervoor dat het natuurlijk is en niet in het laboratorium gemaakt. (Let op in supermarkten alles is zga vergif voor je) Doe je eigen onderzoek en gebruik geen Google. Probeer de zoekmachine Brave BETA en ontvang meer waarheidsnieuws en echte informatie. Maak een bladwijzer van Censored.news naar uw favoriete websites voor waarheidsnieuws dat wordt gecensureerd door de rest van de media terwijl u dit leest.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Supernus.com

NaturalNews.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥