web analytics
11:11 Dubbele getallen

Dikke pensenmensen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MICHELLE (@madlymish)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MICHELLE (@madlymish)

‘When I say I’m bloated… I’m bloated’, schrijft ze onder de foto. ‘I do these bloat posts every now and then but people still get surprised at how big my belly gets.’

Ergerlijk als je een gevoelig darmstelsel hebt en hoe ouder je wordt vaak hoe zwakker de spiertjes, dus blijf ze trainen.

Middleton legt uit dat voedsel met een hoog FODMAP-gehalte ervoor zorgt dat haar buik extreem opzwelt. FODMAP is een acroniem voor Fermenteerbare Oligosachariden, Disachariden, Monosaccharides And Polyonen. Deze stoffen komen voor in zoetstoffen, fruit en groenten en staan erom bekend dit effect op je lichaam te kunnen hebben.

Middleton vertelt dat yoghurt, eiwitpoeders, appels, peren, watermeloen, broccoli, bloemkool en asperge ervoor zorgen dat haar buik uitzet.

Nadat Middletons Instagrampost viral ging besloot ze om haar volgers een beetje te onderwijzen over de mythes die rondgaan over snel afvallen.

Refererend aan een artikel in Daily Mail schreef ze: ‘I just wanted to clarify to the new followers that the last pic is from my prep in the late summer. So yes I do get bloated but I don’t magically lose 15 lbs and have abs.’

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MICHELLE (@madlymish)

In no time wordt de buik enorm opgezet en hard.

Maar mannen met een buikje zijn beter in bed…
Moet je maar net een  man hebben in je bed.

-Niet dat we allemaal staan te dringen voor een man met six pack, maar goed, ons hoor je niet klagen als ie er toevallig eentje heeft. Toch zouden we beter af zijn met een man die minder fit is, hij zou zelfs een buikje moeten hebben. Dat beweert een Turks onderzoek.

De reden waarom mannen met buiken beter zijn in bed? Ze zouden een langer uithoudingsvermogen hebben. Dat bleek toen de onderzoekers van de Erciyes Universiteit uit Kayseri (Turkije) honderd mannen die seksuele problemen ondervonden vergeleken met honderd mannen die geen problemen hadden. Toen ze gingen kijken naar het BMI, moesten ze concluderen dat een hoger BMI gelijkstond aan een langere bedprestatie. Het verschil was zelfs heel groot: de zwaardere mannen hadden een uithoudingsvermogen van zo’n zeven minuten in bed, de fittere, fijner gebouwde mannen hielden het twee minuten vol.-

Lees ook:   Wetenschappers KUNNEN NIET verklaren waarom deze audio mensen geneest! 111Hz • Binaurale beats

https://www.flair.be/nl/love-sex/waarom-mannen-met-buiken-beter-zijn-in-bed/

Het is fijn dat deze  vrouw trouwens dit wil delen… want ze sport zich de ”schompus”… en toch krijgt ze af en toe een mega pens.

Enkele van de meest voorkomende oorzaken van een hardnekkige dikke buik

 • Vertraagde en veranderende stofwisseling
  1) Ouder worden. Het is van belang om te blijven bewegen en vooral te eten wat je lichaam echt nodig heeft op elke leeftijd.
  2) Een verminderde schildklierwerking. Hierdoor wordt het celmetabolisme in de lichaamsweefsels vertraagd. Een dikke buik kan daar, onder andere, het gevolg van zijn.
 • Stress
  Soms -of zelfs vaker dan je lief is- raak je overbelast. Door psychische, emotionele, materiële, financiële en/of lichamelijke problemen en situaties. En op stress krijgen staat echt geen leeftijd. Als er teveel op je afkomt en teveel van je gevraagd wordt, kom je vanzelf in een soort overlevingsmodus terecht. Daardoor gaat je lichaam meer cortisol (= het stresshormoon) aanmaken dat je meer trek in eten bezorgt en verantwoordelijk is voor meer vetopslag. En de beste plaats om vet op slaan is en blijft duidelijk de buikzone.
 • Te weinig slapen
  Te weinig slapen brengt je biochemische huishouding in de war. En zo kunnen de hormonen die je eetlust beïnvloeden de overhand krijgen. Slaapgebrek kan er ook voor zorgen dat je in de greep raakt van nachtelijk eten of een emo-eter wordt. Houdt cafeïne je wakker? Drink dan na 12 uur (’s middags) geen koffie meer. Houden je smartphone, tablet, pc of TV je wakker? Verwijder ze verstandig uit je slaapkamer.
 • Medicatie
  Een aantal medicijnen heeft nu eenmaal gewichtstoename als bijwerking. Denk daarbij aan geneesmiddelen tegen bijvoorbeeld depressie, suikerziekte, astma, stemmingswisselingen en migraine. Maar ook aan pijnstillers, bloeddrukverlagende middelen, ontstekingsremmers en zelfs bepaalde vitaminen. Als je vermoedt dat je gewichtstoename het gevolg is van medicatie, bespreek dit dan met je huisarts.
 • Xeno-oestrogenen
  Dagelijks en zonder het te beseffen worden we blootgesteld aan pseudohormonen zoals xeno-oestrogenen. Ze zijn letterlijk alomtegenwoordig en overspoelen ons als een stille tsunami. Ze dringen ongevraagd ons lichaam binnen en beïnvloeden er ons hormonaal evenwicht in negatieve zin. De xeno-oestrogenen nemen we vooral op uit onze voeding, uit schoonheids- en verzorgingsproducten en uit was- en schoonmaakmiddelen. Maar we trekken ze ook ons lichaam binnen via synthetische stoffen en kledij en via de verf van onze kleren en huishoudlinnen. Nog een belangrijke bron van toxische xeno-oestrogenen zijn plastic gebruiksvoorwerpen zoals flessen, drinkbekers en recipiënten allerhande. Sommige soorten geven extra xeno-oestrogenen af wanneer ze opgewarmd worden. Vermijd daarom het drinken van warme dranken uit plastic bekers. Vermijd eveneens het opwarmen van voedsel in de microwave in plastic bakjes of schotels.
 • Als je een vrouw bent
  Weet dan dat vrouwen niet enkel een langere dikke darm hebben dan mannen maar ook een ronder en dieper bekken. Deze combinatie kan ervoor zorgen dat de dikke darm van vrouwen ernstig gekronkeld zit, terwijl die van mannen meestal netjes in een U-vorm blijft liggen. In de bochten van die kronkels kunnen zich lucht en ontlasting opstapelen. Dat kan vaak niet enkel een dikke buik en/of een opgeblazen gevoel veroorzaken, maar ook (soms felle) buikpijn.
  Ook de anticonceptiepil, kortweg “de pil” genoemd, kan meehelpen om een dikke buik te vormen. De pil bevat synthetisch oestrogeen, wat de oorzaak kan zijn van gewichtstoename en/of van een opgeblazen buik. Vraag altijd een zo licht mogelijke pil aan de dokter of schakel over op een niet-hormonale vorm van geboortebeperking.
 • Kunstmatige zoetstoffen
  Bijna alle lightproducten bevatten kunstmatige zoetstoffen. Helaas kunnen kunstmatige zoetstoffen de oorzaak zijn van een opgeblazen gevoel. Waarom? Omdat ze niet worden opgenomen in de dunne darm en zo in de dikke darm terecht komen waar ze gaan gisten, darmgassen vormen en zelfs schade toebrengen aan je goede darmbacteriën.
 • Een lekkende darm
  Heel veel westerlingen lijden aan een “lekkende darm”. En laat dat nou net ook een van de oorzaken zijn van een opgeblazen gevoel annex opgezette buik. Een lekkende darm heb je als er minuscule gaatjes in je darmslijmvlies zitten. Het gevolg: door die poreuze toestand belanden er stoffen in je bloed die daar niet thuis horen. Tot zover het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat jij je gehavende darmslijmvlies soms kan herstellen door ontstekingsremmende omega 3-vetzuren te eten. Deze vetzuren vind je bijvoorbeeld in vette vis, lijnzaad, hennepzaad en walnoten.
Lees ook:   Voelen tandheelkundige implantaten aan als tanden?

Etc. etc.
Dus ga lekker zwemmen enzo

Zwemmen Zwemmen GIF door GIPHY News

En dat dan maar in de ochtend

Geanimeerde GIF

 

Gember

 

https://www.fodmapfoodies.nl/

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button