web analytics

Ernstig zieken overspoelen zorg in VS, maar niet met Covid – gevolgen van vaccins?

Is de gevreesde trombose- en auto-immuun pandemie onder vaxxers begonnen? Heeft de ‘onverklaarbare’ oversterfte van nu al 5300 Nederlanders er misschien ook iets mee te maken?

—————————————————————————————————————————————–

Zweedse horror studie: Door vaccins opgewekte spike proteïnen onderdrukken DNA reparatie en kunnen explosie van kanker en fatale auto-immuun ziekten veroorzaken – Systeempolitiek en mainstream media zullen de waarheid nooit erkennen, maar de burgers misschien wel als ze zelf de pijnlijke gevolgen aan den lijve gaan ervaren

—————————————————————————————————————————————–

Boze systeempolitici en mainstream media kunnen schreeuwen wat ze willen en letterlijk hun vingers in hun oren blijven steken, maar de ‘wappies’ krijgen al sinds vorig jaar keer op keer gelijk met hun zogenaamde ‘complotdenken’. Een van de meest pijnlijke ‘wappie’ theorieën die de harde waarheid lijken te worden is dat de ziekenhuizen steeds voller komen te liggen met vaxslachtoffers, die valselijk als ‘Covid’ worden gelabeld. In de Verenigde Staten is het zelfs door de grootste vaxvolgelingen nauwelijks meer te ontkennen dat de golf zieken die de zorg overspoelt in grote meerderheid gevaccineerd zijn, en lijden aan door tal van wetenschappers voorspelde ernstige gevolgen van deze injecties, zoals trombose en hart- en ademhalingsproblemen.

‘In een jaar waarin er al zo veel mysteries zijn, heb ik er nog een die ik met u wil delen: in heel Amerika barsten de ER’s uit hun voegen, en niemand lijkt de kunnen verklaren waarom,’ schrijft de bekende onafhankelijke journalist-analist Michael Snyder (‘The Economic Collapse’). Hij wijst erop dat het aantal Covid gevallen in de VS minder dan de helft is van een jaar geleden. ‘Dan zou je zeggen dat nu veel minder mensen het virus krijgen en de ER’s juist leeg lopen. Maar het tegenovergestelde is het geval.’ In veel ziekenhuizen ligt de ER zó vol, dat ernstige zieke patiënten in de gangen moeten worden verzorgd.

De award-winning medische nieuwssite KHN kopt bijvoorbeeld ‘ER’s worden overspoeld met ernstig zieke patiënten, hoewel velen geen Covid hebben‘. Als voorbeeld wordt het Sparrow Hospital in Lansing gegeven, waar de medewerkers de enorme stroom patiënten amper aankunnen, en de 72 ER’s allemaal stampvol liggen.

De patiënten zijn ook nog eens ‘veel zieker dan ze ooit hebben meegemaakt.’ De meesten worden behandeld voor bloedpropjes (trombose), hartaandoeningen, ademhalingsproblemen en buikpijn. KHN mag als officieel medium niet op de vaccinaties wijzen zonder het risico te lopen meteen te worden afgesloten, dus wordt gespeculeerd dat het gaat om mensen die al maanden eerder een medische behandeling hadden moeten krijgen, maar die door de lockdown maatregelen werden uitgesteld.

Lees ook:   Zo viespeukjes en smeerlapjes!

Waarom krijgen zoveel jongere mensen problemen met hun hart?

Dat is zeker een plausibele oorzaak, maar kan de enorme plotselinge toestroom niet volledig verklaren. Dat blijkt ook uit een aantal tragische gevallen die het nieuws bereikten, zoals een highschool voetbalmanager in Pennsylvania, die afgelopen zaterdag het kampioenschap van zijn team vierde. ’s Avonds kreeg hij een dodelijke hartaanval. In dezelfde staat viel een 12 jarige jongen plotseling dood neer tijdens het opwarmen voor een basketbal training. Diagnose: fataal probleem met zijn hartslagader.

Een geval in Europa dat niet verborgen kon worden gehouden: de 33 jarige Sergio Aguero, een bekende aanvaller van FC Barcelona, viel tijdens een wedstrijd plotseling op de grond met hartritmestoornissen.(Waarschijnlijk dankzij straling door 4 G) Twee dagen later moest een voetbalwedstrijd in Noorwegen worden gestaakt nadat een 28 jarige voetballer een hartstilstand kreeg. Eerder dit jaar gingen de beelden tijdens het EK van een vanwege hartproblemen ter aarde stortende Deense voetballer Christian Eriksen de hele wereld over.

Mensen die onverwacht overlijden door onontdekte hartproblemen zijn er altijd al geweest, maar het begint erg op te vallen dat daar dit jaar veel jongere mensen tussen zitten, wat bepaald niet normaal is. En drie voetballers binnen enkele maanden tijd?? (Dat zijn dan enkel nog de gevallen die de media halen).

‘Bewijs dat het vaccin werkt…’

Zoals gebruikelijk sluit Snyder af met een vraag: ‘Waarom hebben ineens zoveel jonge mensen problemen met hun hart? Kan iemand mij dat uitleggen?’

Reageerders op Zero Hedge hebben er eigenljik geen twijfels over. ‘Prachtig hoe de schrijver vragen stelt waar iedereen het antwoord op weet, maar dit niet hardop zegt. Het komt door het vermaledijde vaccin, maar dat zullen ze nooit toegegeven, ook niet in de gevestigde media. Hoelang duurt het voordat een leger progressieven (lett. ‘Karens’) zich realiseren dat ze een levenslange hartaandoening hebben gekregen, of erger nog: sterven, omdat ze werden voorgelogen?’

‘Oh, je gaat dood? Daaraan zie je dat het vaccin echt werkt,’ schrijft iemand cynisch. Een ander: ‘Bekijk het positief: als je gezond bent en op je 28e sterft aan een hartstilstand, ging je tenminste niet aan Covid dood.’ Velen weten inmddels hoe voorspelbaar zorg, politiek en media zullen reageren: aan de heilige injecties kan en mag het nooit liggen, dus wordt Covid of een variant de schuld gegeven – precies zoals we vorig jaar al hadden voorspeld:

Lees ook:   Coronawet highlights

‘Gisteren gehoord van een vriend, die van haar vriendin hoorde dat hun moeder, een verpleegster, volledig gevaccineerd was en toch stierf door Covid. Halloween zal dit jaar niet eindigen… het is nog maar net begonnen.’

‘Binnenkort hebben ze een vaccin voor de gevaccineerden nodig.’ – ‘Is dat niet de boostershot?’ – ‘Iedere booster is een nagel aan je….’ – ‘Geen zorgen, er staan in de kampen genoeg lijkkisten klaar.’

‘Geen Covid, maar mRNA pandemie’

‘We hebben geen Covid-, maar een mRNA pandemie.’ – ‘Ja, experimentele DNA vaccins hebben consequenties.’

‘De mainstream media hebben gelijk (als ze zeggen dat het niet door de vaccins komt), want deze shots zijn in geen enkel opzicht vaccins. Het zijn ongeteste vijandige stoffen’ (gentherapie injecties).

Een reageerder somde de glasharde leugens van de Westerse politiek en media kort en bondig op: ”Het heeft NIETS te maken met het vaccin!… Het virus kwam van een vismarkt in Wuhan. Ivermectine en HCQ zijn gevaarlijk. Er is een pandemie van de ongevaccineerden’… En dan vragen ze zich nog af waarom wij de regering en het nieuws niet meer geloven.’ (1)

Horror studie: Spikes veroorzaken kanker- en auto-immuun explosie

Ondertussen blijven de wetenschappelijke onderzoeken binnenstromen waarin de zeer ernstige gevolgen van deze als ‘vaccins’ verpakte genmanipulatie injecties worden geconstateerd en besproken. In Viruses 2021 (onderdeel van MDPI) werd een Zweedse studie gepubliceerd over het Spike proteïne van het (veronderstelde) SARS-CoV-2 virus, dat de reparatie van beschadigd DNA in de cellen van het menselijk lichaam tot 90% blijkt te blokkeren, de genetische integriteit letterlijk ‘verwoest’, en mede daardoor een explosie aan kanker en allerlei ernstige, veelal fatale auto-immuunziekten dreigt te veroorzaken.

Voor het geval sommigen zeggen: maar het gaat hier over het spike proteïne van het virus – het is exact dit spike proteïne waar de Covid-19 vaccins het menselijk lichaam voor coderen. Wetenschappers zoals de Nederlandse hoogleraar (em.) experimentele immunologie Pierre Capel waarschuwen al ruim een jaar dat de ‘vaccins’ genetische modificatie zijn en uitgerekend het gevaarlijkste en pathogene deeltje van het virus door uw eigen lichaam laten aanmaken. *

Lees ook:   Veel met coronavirus geïnfecteerde ziekenhuismedewerkers hebben geen symptomen

(* Schijnbaar volgens dit soort logica: We sturen een soldaat het slagveld op, maar jagen alvast zelf een kogel door zijn lijf, zodat hij niet meer het risico loopt door de vijand te worden neergeschoten.)

Dr. Thomas Levy wijst op Orthomoleculair.org nogmaals op het bewezen feit dat de ‘vaccins’ niet op de plek van inenting blijven, zoals maandenlang werd beweerd, maar zich door het hele lichaam blijken te verspreiden. Ook is er steeds meer bewijs dat het lichaam niet stopt met het aanmaken van deze spike proteïnes. Behalve bloedpropjes (trombose) – in Duitsland en Canada al bij 40% tot 62% van onderzochte gevaccineerde huisartspatiënten vastgesteld – kunnen deze spikes zich ook aan ACE2 receptoren binden zonder de cel binnen te dringen, wat auto-immuunreacties kan opwekken. (Zie ook o.a. 18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’).

Wordt het immuunsysteem van vaxxers langzaam afgebroken?

Kortom: de Covid-19 mRNA vaccins lijken gestaag het immuunsysteem van vaxxers af te breken, bij sommigen heel snel, bij de meesten in langzamer tempo. Vaxxers kunnen alleen maar hopen dat dit proces op zeker moment vanzelf stopt – een zeer onzekere aanname, die sowieso meteen de prullenbak in kan indien er boostershots worden genomen die volgens analisten 10 keer krachtiger zijn dan de eerste twee injecties.

‘Sommigen schattingen stellen dat 50% van de met mRNA vaccins geïnjecteerde mensen binnen 5 jaar dood zijn,’   (OMG) herhaalt Mike Adams (Natural News). ‘We hebben nu een groter begrip van de mechanismen waardoor die fatale vaccin-doden kunnen optreden.’ (2) (Wat een geweldige stap dus om nu ook jonge kinderen ermee te gaan injecteren, terwijl officieel pas over 5 jaar bekend is of dat veilig is.)

In Nederland zijn er op ZelfZorg Covid-19 getuigenissen te vinden van ernstige zieke landgenoten die van de bijwerkingen en gevolgen van hun vaccinatie verlost werden door Ivermectine te gaan gebruiken. (Zie ons artikel van gisteren: / Met Ivermectine kan Nederland net als andere landen razendsnel verlost worden van de angst voor Covid).

 

Xander https://www.xandernieuws.net/algemeen/ernstig-zieken-overspoelen-zorg-in-vs-maar-niet-met-covid-gevolgen-van-vaccins/

(1) Michael Snyder / The Most Important News via Zero Hedge
(2) Natural News

Gerelateerde artikelen

Back to top button