web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

De apocalyptische droogte in het westen van de VS veroorzaakt wijdverbreide oogstmislukkingen op enorme schaal

In een tijd waarin de voedselprijzen al agressief stijgen, wordt de landbouwproductie in de Verenigde Staten absoluut verwoest door een droogte die velen “de ergste” in de Amerikaanse geschiedenis noemen. Deze week heeft de nieuwste kaart van de Amerikaanse droogtemonitor opnieuw  extreem slecht nieuws voor ons. In al die jaren dat ik schrijf, hebben we nog nooit zoiets meegemaakt als nu. Op het moment dat ik dit artikel schrijf, verkeert 100% van de staat Californië in een staat van droogte, en daar moet je heel veel om geven, want Californië produceert ongeveer een derde van onze groenten en ongeveer tweederde van ons fruit en noten. Natuurlijk is het niet alleen Californië dat momenteel wordt geconfronteerd met een ongekende nachtmerrie. Op dit moment bedekt droogte meer grondgebied in onze westelijke staten dan we ooit eerder hebben gezien …

Recordhoge temperaturen in het noordwesten van de Stille Oceaan en andere delen van de westkust, samen met langdurige droogte in die gebieden en het Boven-Midwesten, leggen de nadruk op gewassen en vee en zorgen voor bezorgdheid over de irrigatievoorziening, aangezien de omstandigheden aanhouden.

De Amerikaanse droogtemonitor van 13 juli toonde aan dat 100% van alle staten ten westen van de Rocky Mountains en het grootste deel van de regio Upper Midwest in een bepaald niveau van droogte verkeren. Californië, Oregon, Arizona, Idaho, Utah en North Dakota waren bijna 100% ernstige droogte of erger (met extreme en uitzonderlijke de meest ernstige). Washington, Montana, South Dakota, Minnesota, New Mexico, het grootste deel van Wyoming en het westen van Colorado hadden allemaal te maken met matige of ergere droogte.

2020 was een slecht jaar, maar vorig jaar had slechts ongeveer 20 procent van het Westen te maken met “ernstige droogte”.

Tegenwoordig is dat aantal tot 80 procent …

Bijna 80% van het Westen, inclusief Noord- en Zuid-Dakota, verkeert in ernstige droogte. Dat percentage is zelfs nog verbluffender in vergelijking met de 20% van de regio die vorig jaar om deze tijd in het bereik van ernstige droogte viel.

Laat dat getal even bezinken.

Lees ook:   Wat narcisten kunnen doen

Dit is een historische ramp van epische proporties, en het begint een dramatische impact te hebben op de landbouwproductie.

Zo zal de hoeveelheid zomertarwe naar verwachting 41 procent onder het niveau liggen dat we in 2020 zagen…

De initiële lentetarwe van de USDA, met uitzondering van durumproductie voor 2021, was 344.575.000 bussen, een daling van 41% ten opzichte van 2020 en de laagste sinds 205.460.000 bussen in 1988. De gemiddelde opbrengst werd voorspeld op 30,7 bus per acre, een daling van 37% ten opzichte van 2020 en de laagste sinds 2002 Hoewel het beplante areaal voor zomertarwe in 2021 met 5,5% daalde ten opzichte van 2020, daalde het geoogste areaal met 7%, wat wijst op een groter aantal verlaten hectares.

Andere gewassen worden nog harder getroffen.

Volgens Bloomberg zal de haveroogst in de VS de kleinste zijn die we hebben gezien sinds het begin van de metingen in 1866.

Dat is geen typfout en ik bedoelde ook niet ‘1966’.

Voor duizenden en duizenden Amerikaanse boeren wordt 2021 een absoluut rampzalig jaar met heel weinig productie. Op een boerderij in Minnesota schat de eigenaar dat hij “nauwelijks iets zal kunnen oogsten” van de 2500 hectare maïs die hij heeft geplant …

Bij Schiefelbein Farms zou het hooiland in deze tijd van het jaar kniehoog moeten zijn. In plaats daarvan is het dun en nauwelijks enkelhoog.

Schiefelbein schat dat ze dit jaar zo’n 75% minder hooi hebben. Van hun 2500 hectare maïs zullen ze bijna niets kunnen oogsten.

Dus wat gaan we doen als er niet genoeg voedsel is om rond te gaan?

Misschien wil je daar over gaan nadenken.

In Canada zeggen boeren dat de ongekende “hittekoepel” die we zojuist hebben gezien, letterlijk veel van het fruit heeft “gekookt” terwijl het nog op de takken zat…

Fruittelers in de provincie British Columbia (BC) zeiden dat de hittegolf naar verluidt fruit “kookte” terwijl het nog op de tak zat. BC Fruit Growers Association (BCFGA) President en boomgaardier Pinder Dhaliwal  vertelde de  Canadian Broadcasting Corporation : “Het lijkt alsof iemand een steekvlam naar [het fruit] heeft genomen en het gewoon heeft geschroeid.” Hij beschreef de kersen die getroffen waren door de hittegolf: Ze werden bruin van kleur, met verbrande bladeren en droge stengels.

Volgens Dhaliwal werd 50 tot 70 procent van de kersenoogst beschadigd door de hittegolf. Hij voegde eraan toe dat ook appels, abrikozen en ander steenfruit schade hebben gemeld, zij het in mindere mate. “De algehele financiële impact zal groot zijn voor de boeren”, zei Dhaliwal.

Maar de bedrijfsmedia vertellen ons dat alles gewoon geweldig gaat worden, en dus moeten we waarschijnlijk onze kop in het zand steken en dit soort dingen negeren.

Lees ook:   Natuurgenezers prijzen gevaarlijk desinfectiemiddel aan als medicijn

Persoonlijk begrijp ik niet waarom de federale overheid geen actie onderneemt. Terwijl de wereldwijde weerpatronen helemaal gek worden, beginnen andere nationale regeringen op te treden. Kijk bijvoorbeeld maar eens wat er in Dubai is gebeurd …

Omdat moeder natuur tot nu toe niet heeft geholpen, heeft Dubai zijn eigen manier bedacht om regen te creëren terwijl het worstelt met een hittegolf van 50C.

De stad in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) heeft drone-technologie bedacht die wolken “shockeert” om regen te produceren.

Het maakt deel uit van miljoenen inspanningen om het verschroeiende weer aan te pakken en het magere gemiddelde van slechts vier centimeter regen per jaar in het Midden-Oosten te brengen.

We hebben vergelijkbare technologie.

Dus waarom gebruiken we het niet? ( Omdat weersverandering het probleem zou kunnen hebben gecreëerd of er op zijn minst aan heeft bijgedragen en het is een idee dat wordt onderschreven door Bill Gates, et al.? – Vert. )

Iemand moet de Biden-administratie die vraag stellen.

Zoals het er nu uitziet, gaan we een echte nachtmerrie tegemoet. De voedselprijzen zijn al erg pijnlijk geworden, en een miljardair die in de voedselindustrie zit, vertelde Fox Business zojuist dat hij “10% tot 14% voedselinflatie tegen oktober” verwacht …

Catsimatidis – de eigenaar en CEO van de in Manhattan gevestigde supermarktketen Gristedes Foods – vertelde Fox Business dat Amerikanen de komende maanden hogere prijzen voor basiskosten kunnen verwachten.

“We zitten allebei in de voedingsindustrie en we zitten in de oliesector. De voedselprijzen worden hoger en we verwachten nog meer stijgingen tegen oktober”, zei hij. “We zien op 1 oktober overal 10% tot 14%. Het is een reëel aantal.”

Ik denk dat hij gelijk heeft met het geld, maar dit is nog maar het begin. Er zal veel meer pijn zijn in 2022 en daarna .

Lees ook:   Poetin nodigt Biden uit ‘voor thee’ terwijl de door de VS geleverde ATACMS in Oekraïne arriveren

Voedselprijzen zullen nooit lager zijn dan ze nu zijn, dus als je het je kunt veroorloven om een ​​voorraad in te slaan, raad ik je ten zeerste aan dat te doen.

Wetenschappers verzekeren ons dat we ons in een meerjarige “megadroogte” bevinden en ze vertellen ons dat er op dit moment geen einde in zicht is.

Dit is een absoluut enorm verhaal en helaas zijn we nog maar in de allereerste hoofdstukken

Bron

Daarom moeten landen in elk land zelf ook hun voedselbronnen hebben en hun eigen oogsten dan kan men verkopen naar het buitenland en in eigen land voedsel verkopen vanuit eigen bronnen. Vroeger was dat heel normaal nml.
Als je afhankelijk bent van Amerika nu bv qua voedselvoorziening dan is het niet best.
De voedseltekorten komen overigens niet dankzij dat klimaat verhaal, dit doen ze bewust, weersbeïnvloeding, ”mooie” manier om oorlog te voeren nml.
Dankzij geoengineering kan men dit.

 

Zie ook dit artikel bv

https://niburu.co/het-complot/16515-aanval-op-voedsel-en-economie-intensiveert

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien