web analytics
...

Dubai maakt regen met drones

Dubai maakt zijn eigen REGEN om hitte van 50°C aan te pakken: drones blazen wolken op met elektrische lading om stortbuien te produceren De regen wordt gevormd met behulp van dronetechnologie die wolken een elektrische schok geeft om ze te ‘overhalen’ om samen te klonteren en neerslag te produceren De VAE is een van de meest droge landen op aarde en de techniek helpt om de magere jaarlijkse regenval te vergroten.

Video laat zien dat het werkt met moessonachtige stortbuien in het hele land De Verenigde Arabische Emiraten creëren hun eigen regen met behulp van drones die in de wolken vliegen en elektrische ladingen ontketenen om de zinderende 122 graden Fahrenheit (50 graden Celsius) hitte.

De regen wordt gevormd met behulp van drone-technologie die wolken een elektrische schok geeft om ze te ‘overhalen’ om samen te klonteren en neerslag te produceren. De VAE is een van de droogste landen op aarde, en het hoopt dat de techniek kan helpen om de magere jaarlijkse regenval te vergroten. En het werkt. Videobeelden die zijn vrijgegeven door het National Center of Meteorology van de VAE, tonen moessonachtige stortbuien over het hele land die een regenlaag op de snelwegen veroorzaken.

Het ecologische effect op het klimaat snappen ze niet…?
Het butterfly effect.

Lees ook:   Wuhan gaat gebukt onder vreselijk weer

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!