web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

“Wat als de overheid te ver gaat…” Waar ligt jouw grens?

“Wat als de overheid te ver gaat…” Waar ligt jouw grens dan? Die vraag stelt mediastrateeg en corona-maatregelen-scepticus Stefan Noordhoek in een korte en leerzame video. Wat als jouw de overheid jouw vraagt om je buurman van kant te maken? Maar…er is goed nieuws…alleen de buurman bij de even nummers. Deze absurde vraag zal iedereen – psychopaten daargelaten – met NEE beantwoorden. Er is dus een grens voor wat de overheid aan je kan vragen, stelt Stefan Noordhoek.

Immers hier lag die grens en daar hoef je geen viroloog of overheids-wantrouwer voor te zijn. Waarom mag je de grens dan niet eerder stellen? Waarom kan dat pas als het zo extreem gesteld wordt? En waarom moet je nu viroloog of wetenschapper zijn om een mening te hebben over dit beleid? Dat is immers ook niet in bovenstaand voorbeeld, aldus Stefan Noordhoek die wederom een authentieke bijdrage levert aan het content arsenaal van blckbx. Binnenkort komt Stefan met meer van dit soort korte video’s waarin hij met beeldende metaforen de chaos en verwarring probeert behapbaar te maken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥