web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Leonie Sazias: “Farmaceuten zijn GROTE SCHOFTEN” “Ze vallen door vaccins “dood neer als vliegen”

“Ze vallen door vaccins “dood neer als vliegen” in verzorgingstehuizen.

NOS meldt dat meerdere landen gestopt zijn met AstraZeneca vacccin dat bloedproppen veroorzaakt. NOS gaat uit van de cijfers van LAREB in Nederland maar LET OP: Die zijn al weer 9 dagen oud.

Volgens het Lareb bijwerkingscentrum zijn er tot nu 87 meldingen van overlijden na vaccinatie met coronavaccins, maar als je al deze verhalen zo leest, kun je eigenlijk niet anders dan concluderen dat het aantal sterfgevallen in werkelijkheid nog veel hoger ligt.

Lareb werd ineens verplicht om i.p.v. 1 x in de week , 1x in de twee weken te melden vanuit overheidswege. De melding van doden is van 1 maart. De volgende pas 15 maaart.

Alvorens u verder leest Neem a.u.b. het volgende:

We gebruiken het volgende: Vit D3 500 mg  1 x per dag.
Vit C 2 g / dag, zink 30 mg /1 x dag, NAC 600 mg x 2 / dag, Quercetine  1 x dag.

Dit soort berichten zie je bijna dagelijks langskomen. Medewerkers houden hun kaken stijf op elkaar. Autoriteiten zeggen dat er geen sprake is van een link. En we gaan weer over tot de orde van de dag. Vaccinmakers zijn er toch om ons te beschermen tegen dit virus?

In dit verband doet Tweede Kamerlid Leonie Sazias vandaag een verontrustende uitspraak in De Telegraaf.

“Die farmaceuten zijn gewoon schoften. Ze willen zoveel mogelijk geld verdienen over de ruggen van mensen die ziek zijn.”

Niet alleen in Nederland maar ook in andere landen worden vaccindoden onder het tapijt geveegd met de bewering dat de meeste mensen onderliggende klachten hebben. Als je weet dat dit een doelgroep is waar veel doden vallen zoals nu al wel bewezen wordt waarom vacccineer je ze dan?

Lees het HIER.

De verhalen sijpelen naar buiten

Wat doe je als blijkt dat een product waar je zoveel mogelijk aan wilt verdienen allerlei nare bijwerkingen heeft? Dan zorg je dat iedereen zijn mond houdt. Via diverse kanalen sijpelen de verhalen toch langzaam maar zeker naar buiten.

Jurist Isa Kriens, ook wel bekend als De Kleine Activist, plaatste op Instagram een verhaal over mensen die sterven na de coronaprik. “Ik lees en zie te veel berichten over oudere mensen die overlijden vlak na de injectie. Te veel,” schreef ze.

Van Dissel, Osterhaus {die 5,6 miljoen aan de Mexicaanse griep vacccins heeft verdiend} allemaal hebben ze financieel gewin bij het vaccin.

Osterhaus heeft daaarvoor in Op1 van de Staatsomroep NPO-NOS nu al 40 keeer de gelegenheid voor gehad om reclame te mken voor zijn bizarre uitlatingen waaar u als Nederlander nog steeds instinkgt.

Haar inbox stroomde vervolgens over. Hieronder een kleine greep uit de talloze berichten die ze ontving:

“Bij mijn oma in het verzorgingstehuis twee mannen overleden met alleen een lichamelijke beperking. Beiden de prik op 25 januari gehad en overleden in de nacht van 30 op 31 januari. Verder geen onderzoek. ‘Toeval’.”

“Bij ons in het verpleeghuis ook. Zeven doden na eerste prik!!”

“Klopt helemaal dit! Bij ons in het tehuis ook zes overleden na de eerste prik en drie met spoed opgenomen. Het wordt ons op het hart gedrukt dit niet aan de grote klok te hangen bij familie en vrienden. Welcome to this toxic world!”

“Mijn oudtante van 96 was ok in het verzorgingstehuis, had wel een zwak hart. Ze kreeg de eerste prik met belofte op een langer leven. Twee dagen later doodziek. Dokter zei in eerste instantie dat het niet door de prik kwam, maar kwam daar later op terug. Anderhalve week later stierf ze.”

Lees ook:   Mijn lieve oma Achter glas

“Mijn vader van 92 ook, werd na drie dagen ziek en na twee weken overleden.”

“Ik werk op een huisartsenpost en je verhaal klopt. Het is ongelofelijk hoeveel mensen na het vaccin, ondanks dat ze al corona hebben gehad, ineens onderuit gaan. Het wordt toegeschreven aan onderliggend lijden.”

“Mijn oudtante van 95 is binnen een paar weken na haar eerste prik overleden. Wie het in zijn hoofd haalt een dame van 95 met een zwak hart te vaccineren? Ik kan er niet bij… Ik hou mijn hart vast voor mijn opa en oma van 75 jaar… Die zijn ook van plan het te nemen.”

“De moeder van mijn vriend is gevaccineerd. In de 80 was ze. Zij was al behoorlijk zwak en had enorm veel kwalen. We hebben allemaal geprobeerd om het uit zijn hoofd te praten, maar hij gelooft er gewoon zo erg in door de NOS. Twee dagen na de prik is zijn moeder overleden. Nu voelt mijn vriend zich erg schuldig, naast de rouw. Wie laat nou iemand die al zo zwak is vaccineren? Daar zou een arts toch tegen moeten zijn?!”

“Bij mijn zus op het werk is ook kort na het vaccineren een cliënt overleden. En mocht niet naar buiten worden [gebracht].”

WE zijn ER BIJNA INGESTONKEN

Facebook, Twitter Instagram, WhatsApp en meerdere socialmediakanalen blokken alles af wat met vaccin, vaccinatie, en vaccinatiedoden te maken kan hebben.

Het dodelijke vaccin waar slechts 42% in Nederland nog maar voor is. De volgende vraag voorgelegd aan OP1 NPO met dank aan Rob Lute

💉HET “VACCIN” DAT GEEN VACCIN IS!!💉

De fabrikanten zijn Bio Tech bedrijven besmet met enorme aantallen claims en vele nog lopende claims!! Deskundige artsen melden dat je er een auto-immuunziekte door krijgt. Het “vaccin” is een definitieve levenslange DNA-wijziging!!! Dit zal de afweer van je lichaamseigen stoffen en organen aanvallen. Je organen zullen uitvallen en dat betekent dat je dood gaat. Bij langetermijneffecten moet je zelf bewijzen dat dit door de DNA-wijziging komt maar je hebt er zelf voor getekend en bent hiermee wettelijk ook zelf aansprakelijk.

Ook al zou je het kunnen bewijzen je leven is al geruïneerd? Deskundige artsen hebben in diverse artikelen precies uitgelegd wat het “vaccin” met je doet. Gedeelde kennis van artsen en vooraanstaande deskundigen op gebied van vaccinatie. Doe je eigen onderzoek. Het “vaccin” word openlijk gemeld dat het een experiment is. Met lichamen dus. Het “vaccin” is LEVENSLANG en ONOMKEERBAAR!!! 💉💉💉💉💉💉💉

Mark Zuckerberg die een listig videootje plaatste in een interview met Dr. Fauci dat deed veronderstellen dat vaccins gevaarlijk zijn maar na zijn gesprek met Fauci ineens helemaal om was.

Nieuwe technieken door Zuckerberg om u op een verkeerd been zetten en ook nog eens dat als een ander deze video had geplaatst de video direct van Facebook zou worden verwijderd door incompatibele factcheckers.

Lees ook:   Stemfraude?

Zelfs hier op onze redactie komen telefoontjes binnen van mensen boven de 80 {die in paniek zijn} omdat ze niet dood gespoten willen worden. Het is geen vaccin. Het is een experimenteel GOEDJE – GIF dat vele doden tot gevolg zal hebben. Experimenteel omdat eigenlijk PFIZER pas eind 2022 mogelijk een goedkeuring zal ontvangen

RIVM rekent in de marge 50% naar beneden en 50% naar boven als het om de Britse variant gaat.

Sinds De Hond via een klokkenluider wist dat het onderzoek naar de werkelijke verspreiding van de Britse variant eigenlijke een puinhoop was en de prognoses van het model van het RIVM nergens op sloegen, heb ik contact gehad met het AD.

Zij hebben de informatie gebruikt en contact opgenomen met het RIVM om te vragen naar de echte procedures rondom dat onderzoek (Kiemsurveillance) en de realiteitswaarde van het model. Uit de informatie waarover ik beschikte ten aanzien van de zogenaamde “steekproeven” waarmee het RIVM werkt, bleken er grote problemen te zijn bij de bepaling van de echte ontwikkeling van de Britse variant in Nederland.

Besef ook heel goed dat u een verklaring moet ondertekenen voordat u het vaccin neemt waarin u afstand doet van uw rechten. En als er al sprake is van verhaal-mogelijkheden zult u uiteindelijk worden door verwezen naar de zorgverzekeraars daar zowel de farmaceuten en de regeringen dit al zo geregeld hebben.

Ook zal het vaccin hele grote gevolgen hebben voor de toekomst omdat u bij een volgend virus absoluut niet meer immuun bent voor dat andere virus omdat dan ook vitamines en alle goede dingen op aarde die uit de natuur komen door het eerder gegeven vaccin niet meer zullen helpen om uw dood te voorkomen.

Alle info in dit GROTE CORRUPTIE SCHANDAAL IS TE LEZEN in http://gezondverstand.eu Vermoorden van ouderen in verzorgingstehuizen door de vaccins is vol aan de gang.

Israel begint te lijken op een HOLOCAUST of is eigenlijk al een HOLOCAUST. Israel dat bezig is om er een wet door te krijgen dat als u naar het buitenland gaat bij terugkomst een enkelband om krijgt zodat ze u kunnen traceren

DeJonge die nu al bezig is met een quarantaineplicht die eind juni door de kamer moet komen. Dus u weet nu al waar u straks 17 maart niet op moet stemmen.

De ECB is al failliet De meeste pensioenfondsen net zo. Bijna 40% van de MKB staat op omvallen en 22% heeft zich al uitgeschreven bij de KvK om schuldsanering te voorkomen. In de horeca blijven alleen die bedrijven over die mensen met dikke portemonnees als klant hebben. De rest gaat de steun in. NOS brengt dat 60.000 jongeren in de FLEX banen de baan al heeft verloren. Neen NOS in totaal in 2020 zijn er al 170.000 jongeren hun baan kwijt. Stop met omgedraaide berichtgeving.

Texas in de USA is weer volledig open.

Men ziet het gevaar van een 2e Nürnberg zaak aankomen. 60 andere staten gaan binnenkort ook open.

In alle programma’s NOS, CNN, WNL, Talpa, Op1, NPO, wordt influencing uitgeoefend. De media is net zo schuldig aan alles als alle anderen die u voorliegen en depressieve programma’s brengen op TV en er HEEL VEEL GELD AAN VERDIENEN. De media zal zeker ter verantwoording worden geroepen door grote groepen mensen die er kapot aan zijn gegaan.

Lees ook:   Mamabuik van drieling lijkt wel een tiet

Kranten als De Telegraaf, De Volkskrant de Persgroep waaronder ook Nu.nl valt brengen foute journalistiek zonder enige controle hoor- en wederhoor en ook hoofdredacteuren doen mee aan dit uiteindelijke grote schandaal en zullen straks zelfs voor een tribunaal ter verantwoording worden geroepen. Als ze in dit jaar 2021 met deze feiten worden geconfronteerd zullen ze zeggen met name de journalisten. We mochten van onze hoofdredacteuren de WAARHEID niet schrijven.

Veel ouderen hebben alleen maar de mogelijkheid om naar deze programma’s te kijken en worden dag in dag uit,– nacht in nacht uit bedolven onder mis—des-informatie door onze corrupte media. Zelfs een journaliste bij OP1 die de strijdkreet heeft en dat is niet een keer gebeurt.

We moeten prikken -prikken prikken”

En daarna alle vragen die ze van een papiertje af leest omdat ze doodsbang is dat ze een verkeerde vraag stelt die mensen wakker kan maken en daardoor twijfels kunnen ontstaan in de samenleving.

Een Jack Spijkerman die in OP1 zegt dat wappies over de grenzen moeten kijken. Maar Jack bekijkt de cijfers in Israel zelf niet waar zich een drama afspeelt na het geven van vaccins.

JACK SPIJKERMAN doe eerst je onderzoek en laat je niet betalen als een influencer om misschien wel op die MANIER UIT JE GELDZORGEN TE KOMEN.

GELDZORGEN WAAR INMIDDELS DE GEHELE MKB IN NEDERLAND IS INGEDRUKT.

JACK JE BENT NOG SLECHTER DAN DOLLY PARTON OMDAT ONDANKS HAAR AANDELEN IN MODERNA ZE NIET WEET DAT WAT ER AAN DE HAND IS

Dolly Parton zit met aandelen in Moderna. Dat verteld de Staatsomroep NOS u niet maar laat wel haar instagram video zien met “vaccine, vaccine, vaccine”. Vaccinnatie en de genetische experimenten die nu door een vaccin worden ingespoten zal Parton niet vanaf weten, maar voor elke injectie die in gespoten wordt krijgt ze dik geld.

De Davos kliek en de rechters in alle landen spelen begeven zich in een heel gevaarlijk spel i.s.m:. Klaus Schwab {lees zijn boek} Fauci, Kaag, Rutte, Halsema en bijna alle burgemeesters, alle politici in Nederland weten er van in dit GROOTSTE SCHANDAAL IN DE GESCHIEDENIS.

Jammer maar er zijn geen wappies meer Onze redactie, schrijft al vanaf eind februari 2020 dat we in een BIO-OORLOG TERECHT GEKOM EN ZIJN. Mijn vader zei vaak: IEDERE GENERATIE MAAKT EEN OORLOG MEE. ZOVER IS HET NU.

WE ZIJN BELAND IN EEN bio-oorlog.

Wat ik ook heel frappant vond en nog steeds frappant vindt, mijn vader is inmiddels overleden 19 jaar geleden dat hij zei: “Vertrouw geen MAKELAARS en APOSTELEN. IK HEB DAAR INMIDDELS AAN TOEGEVOEGD NARCISTEN, PSYCHOPATEN EN POLITICI

We schreven in mei 2020 al dat het allang niet meer om mensen gaat. Artsen vanuit de hele wereld slaan nu groot alarm:

LINK:

https://brandhaard.com/2021/03/11/telegraaf-leonie-sazias-farmaceuten-zijn-grote-schoften-ze-vallen-door-vaccins-dood-neer-als-vliegen/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥