...
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Het vaccin voor corona is geen vaccin en je kunt nooit meer terug!!!!!

We hebben hier te maken met een experimentele en nieuwe technologie. Het coronavaccin is een medisch hulpmiddel in het formaat van een molecuul, aldus Daniel. Er wordt kunstmatig messenger-RNA ingespoten, afgekort tot mRNA, dat cellen ertoe aanzet om – in dit geval – een spike-eiwit te produceren. “Een mRNA-vaccin is geen vaccin, omdat het geen immuunrespons opwekt. Dit is genetische manipulatie.”

Roekeloos

Het kan niet worden verwijderd en niet worden uitgezet. En er is geen overheid of farmaceut ter wereld die verantwoordelijk wordt gehouden als je er ernstige schade aan overhoudt. Daarbij valt te denken aan auto-immuunziekten, onvruchtbaarheid, de aangezichtsverlamming van Bell en zelfs sterfte.

Daniel vindt het roekeloos om een experimentele technologie te injecteren bij mensen die nauwelijks tot geen risico lopen om te sterven aan corona. Het getuigt volgens haar ook van minachting voor menselijk leven.

Lees het hele artikel bij de bron

https://www.ninefornews.nl/het-coronavaccin-is-geen-vaccin/

Let wel eenmaal ingespoten, krijg je het nooit meer uit je systeem! Weet goed wat je dus doet.

Lees ook:   Wil je uit de lockdown kijk dan dit!

Gerelateerde artikelen

Back to top button