web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsycheGezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Rob Elens, Berber Pieksma, de Groene Rekenkamer en DBT lanceren bestseller: ‘Corona, vals alarm?’

Feest met champagne! De officiële boekpresentatie van ‘Corona, vals alarm?’

in Blue Tiger Studio, onder leiding van de u inmiddels bekende presentator Tom Zwitser! Vertaler Martien de Wit en initiatiefnemer Cyril Wentzel van de Groene Rekenkamer vertellen hoe dit makkelijk leesbare boek hen geholpen heeft om tal van debatten rond corona goed te begrijpen en hun standpunten daarin te bepalen.

U kunt denken aan mondkapjes, lockdowns en vaccins maar vooral het nu heel actuele debat rond de allesbepalende PCR-test.

Wat die PCR test betreft brengen de huisartsen Rob Elens en Barber Pieksma u op de hoogte van de laatste stormachtige ontwikkelingen daar omheen: de ophef rond de internationale retraction paper van Peter Borger, maar ook de onthullingen van Marion Koopmans bij Thijs van den Brink (EO) dat de PCR test veel minder werkt dan altijd is beweerd door haar en haar belanghebbenden.

Lees ook eens:   Onderzoek gemeente: Honderden kinderen in nood in Apeldoorn

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥