13 april 2021

 

Narcisten en wat ze aanrichten

Zeer goede website!

https://www.de-apate.nl/page2.php

https://www.de-apate.nl/page1.php

https://www.de-apate.nl/-.php

Citaat: “Ogen zijn de spiegels van de ziel”       … een narcist kijkt je niet aan.
 photo 222605_10151474884502177_1475885201_n_zps6359aa35.jpg

 photo 343db58d2e9732ff4c5f8581b25a2017_zpse894e647.jpg

 photo 10557376_751844228194485_5126808870060308394_n_zps4d5641f9.jpg

Narcistisch misbruik

Narcistisch misbruik is niet iets dat te onderschatten valt. Vele mensen die hiermee te maken krijgen, moeten voldoende tijd nemen om dit te verwerken. Via narcistisch misbruik kan een narcist zijn partner of andere mensen op alle mogelijke manieren beledigen en kleineren. Het gaat zo ver dat het vaak tot een scheiding komt.

Narcistisch misbruik: verbaal, fysiek en psychologisch
Een narcist doet vaak op verschillende manieren aan narcistisch misbruik. Ze misbruiken mensen zowel verbaal als fysiek en ze zijn meestal ook zeer sterk om iemand psychologisch te misbruiken. Als u hiermee te maken krijgt, moet u dit zo snel mogelijk stoppen. Tolereer het niet langer! Als een narcist merkt dat je dit toelaat, dan zal hij dit blijven doen. Meer nog: het zal steeds verergeren! Waarmee je zeker moet opletten als het om narcistisch misbruik gaat, is dat je niet mag denken dat dit aan jou ligt, dat het jouw fout is, want dat is vaak hetgeen dat de narcist wilt.
Elke keer dat jij het narcistisch misbruik toelaat, zal je een stukje van je ziel verliezen en dat mag uiteraard niet gebeuren. De narcist zal je elke keer meer vernietigen, zodat je elke keer meer en meer ongelukkig wordt. Uiteindelijk zal er enkel nog een zwarte, lege holte zijn binnen in jou als slachtoffer. Als je op dat punt gekomen bent, zal je niets meer kunnen geven of kunnen verliezen. Uiteraard moet je dit voorkomen en jezelf in een sterke positie plaatsen, zodat de narcist niet aan jouw ziel kan komen.

Lees ook:   Ruzie over gif Roundup

Narcistisch misbruik: vecht terug
Als je te maken hebt met narcistisch misbruik, dan kan je best terug vechten. Bij vele mensen is dit een manier om eruit te komen. Je moet zo hard je kan terug vechten. Vergeet je hierbij niet voor te bereiden op de reactie van de narcist. Deze persoon zal namelijk proberen om jou te verlagen, te kleineren en je op andere manieren slecht behandelen. Echter mag je geen geloof nemen aan hetgeen hij allemaal zegt, want dan heeft hij gewonnen en zal het narcistisch misbruik terug toenemen. Jij verdient veel beter dan het narcistisch misbruik van je partner en dat moet je in jouw achterhoofd houden.
Twijfel er geen seconde aan om terug te vechten. Dit zal de narcist niet verwachten. Elke keer dat het narcistisch misbruik plaatsvindt, moet je in de strijd gaan en terug vechten met alle macht dat je bezit. Als jij er telkens tegenin gaat, zal de narcist zich uiteindelijk gewonnen geven en zal jij jouw doorbraak kennen! Als je op dit keerpunt gekomen bent, kan je best een goed gesprek hebben met de narcist, zodat hij begrijpt dat dit zo niet verder kan. Misschien ziet hij zijn fouten wel in en zal hij proberen om hier iets aan te veranderen. Dan moet je de strijdbijl begraven en je enkel nog focussen op de toekomst. Ook is het mogelijk dat de narcist helemaal geen fouten ziet, en is het helaas beter dat jullie uit elkaar gaan. Deze laatste keuze zal in vele gevallen echter de beste zijn.

https://www.narcisme.net/narcistisch-misbruik/

https://narcisme.weblogplaza.nl/2012/12/31/alles-wat-hij-zegt-over-jou-gaat-over-hem/

Gerelateerde berichten