18 april 2021

 

“We zullen niet overleven in de komende jaren”

“We zullen niet overleven in de komende jaren”
Voormalige Russische leider Gorbatsjov waarschuwt: “Als iemand verliest zijn Zenuwen!”

9 januari 2015
Voormalig leider van de Sovjet-Unie Mickail Gorbatsjov heeft een
nucleaire-bom waarschuwing gestuurd naar Oekraïne, Europa en de wereld, door opmerkingen in een interview met “Der Spiegel” in Duitsland door hen te vertellen “We hebben verloren om te overleven de komende jaren, als iemand zijn zenuwen verliest “, zoals de situatie in Europa nu opwarmt door de economische problemen met Rusland. Der Spiegel verteld dat hij “zeer bezorgd” is dat er een nucleaire oorlog uit kan breken tussen Europa, Rusland en de Oekraïne, in de 1ste video hieronder, David Vose waarschuwt ons voor de nieuwe militaire doctrine van Rusland, met behulp van kernwapens, als afschrikmiddel indien nodig.
Voormalig Sovjetleider Michail Gorbatsjov waarschuwde dat een nucleaire oorlog zou kunnen voortvloeien uit de oververhitte, escalerende spanningen tussen Rusland en Europa in de Oekraïne.

In een interview in het Duitse Der Spiegel werd zaterdag bekend dat Gorbatsjov zei dat dit tot een groot conflict kan leiden, en dat zou ‘onvermijdelijk leiden tot een nucleaire oorlog.

“We zullen niet overleven in de komende jaren, als iemand zijn zenuwen verliest in deze oververhitte situatie,” voegde Gorbatsjov toe, 83. “Dit is niet iets wat ik gedachteloos heb te zeggen. Ik maak me grote zorgen. ”


George Soros zei deze week dat Rusland in gebreke blijft aan zijn schuld, als de olieprijzen laag blijven. Hij denkt dat Europa de Oekraine moet redden van haar financiële moeras, zeggende: “Europa lijkt zich er gevaarlijk onbewust van te zijn dat zij indirect onder militaire aanval van Rusland liggen en drijft ​​op business as usual. Het behandelt Oekraïne als gewoon een ander land die behoefte hebben aan financiële bijstand, en zelfs niet als een die is belangrijk om de stabiliteit van de euro te verkrijgen, zoals Griekenland of Ierland. ”

Lees ook:   Greta kind, zg onschuldig

 

Het lachje van Putin komt uit een hele andere setting die is er dus ingeplakt…
De rest, ik neem aan dat ze verstandig zijn en niet achterlijk

Gerelateerde berichten