web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Aantal bijwerkingen veroorzaakt door cv-vaccins 50x hoger dan griepprikken

Van naturalnews.com:

Het aantal mensen dat ernstige bijwerkingen ondervindt na vaccinatie voor het Wuhan-coronavirus (COVID-19) is 50 keer hoger dan het aantal seizoensgebonden griepprikken, blijkt uit nieuwe rapporten .

Het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) ziet een toename van nieuwe gevallen van COVID-19-vaccinletsel dat vergelijkbare gevallen voor griepvaccins en andere prikken aanzienlijk overtreft.

Tot en met 22 december, met minder dan een miljoen doses Chinese virusvaccins verspreid, ontving het VAERS-platform van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) 307 meldingen van bezoeken aan spoedeisende hulp, evenals 17 “levensbedreigende” gebeurtenissen.

Er zijn ook een aantal sterfgevallen gemeld, wat zeer zorgwekkend is als we bedenken dat vaccins tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19) nog maar minder dan een maand beschikbaar zijn voor het publiek.

 

“In 2019-2020 werden ongeveer 175 miljoen doses griepvaccins gegeven”, tweette de voormalige New York Times- verslaggever en Tell Your Children- auteur Alex Berenson.

“Er werden 1220 SEH-bezoeken en 73 ‘levensbedreigende’ gebeurtenissen gerapporteerd. De gegevens staan ​​op de CDC VAERS-website. “

Ondanks het feit dat er een paar kanttekeningen bij staan ​​waarom deze enorme ongelijkheid bestaat, werd Berenson in feite gedwongen te concluderen dat er iets ernstig mis is met COVID-19-vaccins waardoor een veel groter deel van de patiënten ernstig ziek wordt of sterft nadat ze een prik hebben gekregen.

“… de eerste doses Covid-vaccins zijn meestal gegeven aan gezonde mensen in omgevingen waar problemen snel kunnen worden behandeld”, merkt Berenson op, die de prikken verder aanklaagt omdat ze gezonde mensen op een zeer negatieve manier treffen.

“Deze problemen doen zich VOORDAT de introductie onder oudere, minder gezonde mensen plaatsvindt – en vóór de 2e dosis, waarvan bekend is dat deze veel gevaarlijker is.”

Botweg gezegd: alleen domme mensen worden ingeënt tegen het coronavirus

Uiteindelijk bevestigt dit alles eenvoudig wat Berenson toegeeft dat herkenbaar was in de klinische onderzoeken – ook al weten we dat klinische onderzoeken de neiging hebben om echte problemen te onderschatten in plaats van ze te overdrijven.

“… omdat elk smartdrugsbedrijf zal proberen de proeven in zijn voordeel te beïnvloeden”, zegt Berenson.

Dat alles om te zeggen dat vaccinatie voor de WuFlu een buitengewoon gevaarlijke onderneming is, vooral omdat Big Pharma niet aansprakelijk is voor letsel of overlijden. Met andere woorden: mensen die gewond zijn geraakt door een vaccin, staan ​​er helemaal alleen voor.

Aangezien het risico om ziek te worden, laat staan ​​dood te gaan, door het Chinese virus zelf bijna nihil is, heeft het geen enkele zin om ervoor te worden gevaccineerd – vooral wanneer het risico om door het vaccin te worden beschadigd groter is dan het risico op het ontwikkelen van symptomen van natuurlijke infectie.

De medische deep state  zal het natuurlijk op de massa blijven benadrukken, en zelfs proberen het verplicht te stellen , maar blijf staan ​​en zeg gewoon nee, voor de bescherming van jou en je gezin.

En een pluim voor Berenson omdat hij dapper genoeg was om de waarheid over deze schoten te vertellen, terwijl zoveel anderen dit weigeren. Anthony Fauci en alle anderen die hen leuren, maken zich schuldig aan misdaden tegen de menselijkheid, en hun dag zal komen – hopelijk eerder eerder dan later.

“Het is een experimenteel vaccin, dat wil zeggen niet volledig getest, zelfs niet volgens het schema van de fabrikant, en daarom moet het onder de paraplu van mensenrechtenschendingen vallen als het mensen wordt opgedrongen”, schreef een Zero Hedge- commentator.

“Het is ook in strijd met de Neurenbergse Code van geïnformeerde toestemming”, antwoordde een ander. “Deze vax-bedrijven en Bill Gates weten hoe dodelijk ze zijn… en vax-bedrijven zijn immuun voor vervolging wegens overlijden of letsel door de vax. Poorten moeten aan een lantaarnpaal worden gehangen en als een piñata blijven zwaaien terwijl we met vleermuizen op hem schieten. “

Meer van het laatste nieuws over het Wuhan-coronavirus (COVID-19) is te vinden op Pandemic.news .

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥