...

01 december 2021

 

Meer baarmoederhalskanker sinds vaccinatie tegen…

Vaccin anti-HPV : de nouvelles preuves d’efficacité #Alaune #campagnedevaccination #cancerducoldelutérus #efficacité #HPV

Het zou tegen baarmoederhals kanker werken maar blijkbaar werkt het andersom?

~*~

Hpv vaccin, dodelijker dan je denkt
Er is een werkelijk vernietigend nieuw onderzoek gepubliceerd dat korte metten maakt met eerdere HPV vaccinatie onderzoeken.

Uit cijfers in Engeland blijkt dat er een alarmerende toename is van baarmoederhalskanker in de leeftijdsgroep die jaren geleden voor het eerst het HPV vaccin kreeg toegediend.

Er zijn twee nieuwe schokkende ontwikkelingen die aantonen dat als je kind je lief is, je deze uit de buurt van een HPV vaccin moet houden.

De eerste is dat er nieuwe onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd die korte metten maakt met 12 eerdere onderzoeken naar de werkzaamheid van het HPV vaccin. Deze 12 zijn uitgevoerd door GlaxoSmithKline (sponsor Nederlandse Influenza Stichting) en Merck en betreffen de werkzaamheid van de vaccins Cervatrix en Gardasil.

De conclusies van het nieuwe onderzoek zijn ronduit vernietigend en zijn te lezen op de website van Childrens Health Defense. Waar het op neer komt is dat die onderzoeken zo in elkaar zijn gedraaid dat er een voor de fabrikant gunstige uitkomst als eindresultaat tevoorschijn komt. Overigens een werkwijze die al lang bekend is maar zelden zo significant zichtbaar wordt.

De meest vernietigende conclusie van dit nieuwe onderzoek is echter dat het helemaal niet mogelijk is om via de gebruikte methode vast te stellen of de vaccinatie inderdaad werkt, simpelweg omdat er in werkelijkheid tientallen jaren voor nodig zijn. En daaruit volgt dan eigenlijk automatisch de conclusie van het nieuwe onderzoek dat de uitgevoerde onderzoeken nooit zodanig zijn opgezet dat ze de werkzaamheid van het vaccin überhaupt kunnen vaststellen. Met andere woorden, die onderzoeken die er zijn geweest zijn in feite niets anders dan afleiding want waar het werkelijk om gaat kunnen ze niet vaststellen.

Lees ook:   Onderzoek toont verband aan tussen tekort aan vitamine D en corona

De tweede schokkende ontwikkeling komt met nieuws uit Groot Brittannië:

In dit land werd met veel bombarie in 2008 het HPV vaccinatieprogramma gestart. Omdat er zoveel ruchtbaarheid aan werd gegeven via de overheid en de mainstreammedia werd de campagne een groot succes en was na enige tijd binnen de doelgroep van 12-jarige meisjes tussen de 76 en 90 procent gevaccineerd.

Kort daarna begonnen ze fanatiek met een “inhaalslag” waarbij tussen 2008 en 2011 meisjes tussen de 13 en 18 werden aangemoedigd om de vaccinatie te nemen. Ook dit liep voorspoedig voor de gifmengers, want tegen 2018 was van de groep 15 tot 24-jarige meisjes ongeveer 80 procent gevaccineerd.

En nu is er de volgende situatie:

Historisch gezien kwam in Groot Brittannië binnen de groep vrouwen met een leeftijd tussen de 50 en 64 de meeste baarmoederhalskanker voor.

Dat is veranderd, want nu is het in de leeftijdsgroep van 25 tot 29. Dat is dezelfde groep vrouwen die als meisje de eersten waren die in Groot Brittannië de HPV vaccinatie kregen.

Dit is geen complottheorie, het zijn officiële cijfers. Natuurlijk wordt er formeel geen enkel verband gelegd tussen het feit dat die piek van het aantal gevallen van baarmoederhalskanker juist die groep betreft die jaren geleden als eersten werden gevaccineerd in dat land.

Ook in ons land worden mensen op grote schaal misleid door het RIVM. We schreven daarover in een eerder uitgebreid artikel onder andere het volgende:

Lees verder op Niburu

https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14791:opvallend-veel-baarmoederhalskanker-bij-vrouwen-die-hpv-vaccin-kregen&catid=17:gezondheid&Itemid=30

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten