web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Zorgverleners onder zware vaccinatiedruk

Wegwerp (injectie) spuitVolgens de Nederlandse Influenza Stichting (NIS) kan de griep, voor kwetsbare patiënten, funest zijn en daarom wil de NIS, dat alle zorgverleners zich laten vaccineren tegen de griep. Of hoe je op basis van angst een hele groep ziekenverzorgenden de gordijnen in jaagt. Natuurlijk kan een griepje funest zijn, maar dat geldt ook voor een val van de onderste trede van de trap. Het gaat -zoals de NIS ook impliciet toegeeft, natuurlijk over de LAGE WEERSTAND van de mensen die overlijden door de griep. De griep is dan feitelijk niets anders dan een laatste duwtje, maar dat heeft niets met de essentiële factor -verlaagde weerstand-  te maken.

Sterker nog, je zult de mensen de kost moeten geven, die JUIST DOOR HET VACCINATIE ZIEK WORDEN EN STERVEN.. Heeft het NIS dáár rekening mee gehouden. Ondertussen is de mentale vaccinatiedruk op verplegende/zieken-verzorgden personeel bijna schofterig opgevoerd.. Niks discussie over de niet-bewezen werking van griepprik, of de integriteit van het menselijk lichaam.. Nee, je collega’s die blind achter valse, of in ieder geval onvolledige vaccinatiewetenschap aan lopen, zetten je moreel on mentaal onder druk.

Lees het hele artikel verder via de volgende link :

https://www.wanttoknow.nl/overige/zorgverleners-onder-zware-mentale-vaccinatie-druk/

Men speelt dus met levens, denkt te weten wat goed is voor de mensen en spuit elk jaar oude virussen in die iedereen al heeft gehad, mits men niet op een onbewoond eiland woont.
Beetje zinloos dus, waarom prikken ze dan?
Nou om nieuwe virussen in te spuiten misschien en om zo een nieuwe griepepidemie te veroorzaken, verdiend goed nml.

Wat als jij keelpastilles verkoopt, wil je dan geen aandeel, waarbij iemand zegt; oké we doen dat keelpijnvirus er dit jaar weer bij?
Natuurlijk is dat een gekke gedachte!
🙂 Helemaal mee eens. Gestoord toch?
Kijk dan eens naar de serie Kara para ask op Netflix… Hoe dat dus gaat in die wereld met organenhandel!
Het is maar een serie toch, en toch gebeuren deze dingen echt.
Hoe verspreid je nu virussen die je in een labje hebt gemaakt…nou iedereen inspuiten met,… juist de griepprik, en wat betekend de griepprik? Nou de ”griep prik”… het heet nml. geen -antigriepprik-…, later niet zeggen ich habe est nicht gewust undso, want er stond toch duidelijk op GRIEPPRIK… En die illuminati heeft een soort codetaal bedacht dat ze eigenlijk moeten weergeven wat ze doen, als ze iets fouts doen. Net als climatechange in feite betekend dat ze zelf het klimaat veranderen, ze zeggen het gewoon, het staat er toch?!
En niemand snapt wat er eigenlijk staat…niet echt.

En wie komen er het meest in contact met mensen?
Eh met name in de zorg, en éh op scholen, en éh… kantoren … dus..zo verspreid je heel snel al die virussen weer…
Geen virus in de zomer maar in de wintermaanden wel… begin november prikken ze al…

Ik zeg niet dat het zo is! Hoh hoh…no dat zeg ik niet maarrrrrrr, wie weet!?
Hoe meer kinderen de mazelenprik kregen hoe meer kinderen weer mazelen kregen…goh wonderlijk zou je denken?
Griepprik veroorzaakt ook nogal wat bijwerkingen, dementie bv, en andere kwalen, zoek maar eens op via google bijwerkingen griepprik en je baas zal dan even beslissen dat jij zo’n prik moet nemen? Je bent zijn slaaf niet…zijn bezit niet. Nee, die baas zou mij niet prikken. Zou het niet pikken.
Rare maatschappij tegenwoordig brrrr…rillie.

Ps https://www.wanttoknow.nl/nieuws/who-bekend-polio-door-vaccinaties-weer-terug/

WHO bekent: polio dóór vaccinaties weer terug..!! – WantToKnow.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥