13 april 2021

 

Ben je wakker? Wat is wakker worden?

Current millennial slang Wake Up or sometimes referred to as Stay Woke in trendy style lettering | premium image by rawpixel.com / TvzsuBeseffen dat alles niet is zoals je is aangeleerd op of via school en de tv en de mensen om je heen die ook nog niet wakker waren!
Wakker worden betekend door iets heen kijken of eroverheen.
Dingen anders gaan ervaren en zien.
Beseffen dat het soms leugens zijn die je verteld worden zoals Sinterklaas, of de Kerstman.
Begrijpen dat de regering vaker niets doet dan wel, begrijpen dat een supermarkt geld wil verdienen en niet zo heel vaak denkt aan jouw gezondheid.
Begrijpen dat de politiek je vaak voorliegt en veel belooft maar weinig daadkracht heeft.

Bewust trouwens!
Ze kunnen niet zoveel nml.

Dat zijn vaak slapers ze doen maar wat.
Ze verdienen erg goed.
Maar doen er weinig voor.

Bv een minister voor vee en landbouw zou op moeten komen voor de dierenmishandeling ook al worden ze geslacht dan nog mag dat diervriendelijker!
Maar ze doen niets.
Ze slapen maar door.

Mensen die slapen als onder hypnose horen de weermannen en vrouwen vertellen dat we een geweldige zomer hebben gehad die eigenlijk niets voorstelde…maar men gelooft hen nog eerder dan hun eigen ogen en waarneming.

Dat bedoeld men dus met ”wakker worden mensen”!

Deze meneer is bv erg wakker…die legt oorzaak en gevolg naast elkaar:

Verder is gebleken dat men bijvoorbeeld met het mazelenvirus kanker kan genezen. De vraag die het oproept is het krijgen van de mazelen en de reset die het immuunstelsel krijgt niet noodzakelijk om later kanker te voorkomen? Terminale tumor ter grootte van een golfbal verdwenen in 36 uur na het intraveneus injecteren van het mazelenvirus.

Dat soort mensen hebben we juist nodig in de politiek!https://www.transitieweb.nl/vaccinaties/vaccinatie-maakt-van-mazelen-een-levensgevaarlijke-aandoening/#comment-591

Geen slapende ja en amen knikkers!
Die heb je overal rondom jou al!

Mensen die doorzien dat er chemtrails zijn, al jaren zelfs, en dan begint men over geoengineering, wat ze dus al jaren doen! NB!
Niemand ziet het, kop in die mobiel…. maar het gebeurd pal boven je hoofd!
Slaap niet zo en kijk om je heen en kijk naar die vreemde wolken en besef nu eens dat als deze wolken nooit geschilderd zijn op oude doeken ze ook niet nieuw kunnen zijn ontstaan, die logica bestaat niet eens.
Dat kan dus niet.
Je kunt geen nieuw soortige wolken krijgen in een wereld die is zoals die is!
Kan niet, punt! Tenzij je er iets mee uitvreet en nu willen zij die dit doen, doen voorkomen dat dit normaal is, ineens, kijk eens aan een nieuwe wolkensoort.

Bestaat niet! Punt uit!

Hoef je, je hoofd ook niet over te breken, het kan dus nooit! Njet!
Dit is een wolk die is ontstaan vanuit een beïnvloeding van die wolkenpartij, door middel van geoengineering.

Dus dat doen ze al langere tijd, beïnvloeding van ons weer, voor God spelen vinden sommigen blijkbaar heerlijk, met alle onnatuurlijke gevolgen van dien natuurlijk!

Ik dacht vanavond nog aan dit onderwerp, wakker worden,…. Ik was al wakker, maar toen ik dat hoorde, dacht ik wel even van..? Wat bedoelen ze er nu echt mee, hoe verwoord je dat?

En ik las die reactie van die meneer op dat onderwerp, en dacht kijk, geweldig daar heb je er zo eentje die nadenkt…!

Dus als kanker ontstaat bij mensen die ooit een mazelen vaccin kregen, dan zal een mazelenvirus die kanker doen verdwijnen!

Dat betekend dat een kind geen immuniteit opbouwde voor kanker bv, dankzij dat vaccin tegen mazelen, kinderziektes zijn er niet zomaar.

En men spuit het mazelenvirus in en diegene geneest…wonderlijk toch?

Dat is nadenken! Dat is wakker zijn…dat is oorzaak en gevolg kunnen samenvatten!
Prachtig.

Deze reactie is dan misschien harder…maar idem wakker:

AlbertV 15 november 2019 om 20:46
Ik vind het schokkend om te zien hoe fanatiek de strop om de nekken van ouders wordt aangetrokken die niet als makke schapen kritiekloos achter de vaccinatiegekte aan hobbelen.
Nog schokkender vind ik dat er geen enkel main stream medium meer is die het aandurft om serieus in te gaan op de twijfels rondom vaccinaties, kennelijk uit angst om verbannen te worden naar de beerput van nepnieuwsverspreiders.

Kinderziektes zijn naar mijn mening een vorm van natuurlijke selectie en bedenkende dat de natuur geen genade kent, op sommige vlakken zelfs ronduit wreed is, kan ik me voorstellen dat een verse ouder bang is voor de gevolgen van die selectie. De (meedogenloze) natuur accepteert geen zwakke nakomelingen zodat nazaten met een afwijking of slechte gezondheid niet kunnen/zullen overleven (worden teruggehaald naar de Bron). Overal in de levende natuur zie je dat, behalve daar waar wij, de mens, ingrijpt, niet alleen bij onszelf maar bijvoorbeeld ook bij onze huisdieren. Het uiteindelijk resultaat hiervan is degeneratie van de soort.
Een gezond kind dat opgroeit onder gezonde omstandigheden met goede verzorging zal geen enkel kwalijk gevolg overhouden aan het doormaken van de gangbare kinderziekten en na elke doorgemaakte ziekte sterker worden.

Ik begrijp dat je als ouder er alles voor over hebt om je kind te zien opgroeien en alle beschikbare medische mogelijkheden aangrijpt om dat kind een leefbaar leven te gunnen. Maar ik vind wel dat je gezond geboren kinderen de optie moet gunnen de natuurlijke ontwikkelingsweg te volgen, dus zonder allerlei preventieve ingrepen met grote kans op schadelijke bijwerkingen.

Als we zouden kunnen accepteren dat de dood niet bestaat maar dat elke ziel, jong of oud, niet verloren gaat maar voortleeft, misschien wel heel dicht bij ons, dan kunnen misschien accepteren dat soms een zachte dood beter is dan een lange lijdensweg in dit leven.

Binnen kort moet ‘De Andere Krant’ weer met een volgende editie uitkomen. Ik meen dat die over onder andere gezondheid en voeding gaat. Hopelijk wordt dit onderwerp ook aangesneden. Ik ga dan weer een stapeltje bestellen en ronddelen.

————————————-

En dan te denken wat vaccinaties teweeg brengen!

En dat griepvaccin dat niet schijnt te werken zelfs… zonde van al het geld dat eraan gespendeerd wordt, laat staan welke effecten dit heeft.

Men spuit virussen in van het afgelopen jaar, in feite zinloos dus….(men krijgt dan elke afgezwakte vormen van de griep van het jaar daarvoor, de schakels die men niet kreeg van die virussen krijgt men dan nog in afgezwakte vorm en dat veroorzaakt een maandenlange lamlendigheid soms, vermoeidheid of een verkoudheid die niet erg is maar toch blijft rondhangen omdat het geen natuurlijk virus is maar gemaakt is, door de mens zelf,  en dus onnodig en onlogisch)

Lees ook:   Wat is je leven waard?

tenzij men nieuwe virussen ontwierp en deze inspuit!!!!!!!!
Dan heeft het zin voor hen… niet voor de mens die deze vaccinatie kreeg!
Deze mens zal die nieuwe virussen uitwazemen richting de omgeving en hierbij anderen juist besmetten, wat waarschijnlijk ook de bedoeling is want waarom krijgt men eind van het jaar de griepprik?
Omdat mensen veronderstelt zijn alleen ziek te worden in de wintermaanden, waarom is dat zo?
De weerstand verzwakt nml want geen zonlicht is geen vitamine d!!!!!

Ja ik ben ook wakker hoor 😉

Zou uren kunnen praten met de juiste wakkere mensen over dit soort onderwerpen…wat zouden we wel niet kunnen bereiken?

Bundel je krachten en je gedachten online.

Gooi ze eruit aub.

Houd ze niet voor jou alleen, maar deel ze.

Zodat andere mensen er iets mee kunnen en erop kunnen voortborduren!

Zodat er oplossingen komen en geneesmiddelen ontdekt kunnen worden die wel werken!

Think… is wakker zijn, niet denken is slapen!

En slapen is lekker.

Dat weten vele mensen, slapen heerlijk geen gedoe, rust, maar pas als je echt ontspannen bent, kun je iets bereiken.

Psje

En of dat nog niet erg genoeg is voor de vaccinatiemafia laten ze een aantal personeelsleden uit de zorg aan het woord.

Zoals verpleegkundige Lisette:

“Ik ben zelf tegen de griepprik”, vertelt Lisette Carovigno, verpleegkundige op de hartbewaking. “Mijn werkgever kan mij niet verplichten, maar het wordt wel heel erg gepromoot, een beetje gepusht. Het is in het belang van het ziekenhuis, dat begrijp ik natuurlijk wel. Daardoor is er minder ziekteverzuim, maar het is nog helemaal niet wetenschappelijk bewezen dat het werkt.” “Mijn man werkte ook in de zorg, die was nooit ziek, heeft de griepprik één keer gehaald en heeft de hele winter gekwakkeld.

Of verpleegkundige Roel Smit:

“Ik heb de griepprik gehaald, nu heb ik een bon voor een gratis kroket of gratis stuk fruit in m’n portemonnee, lacht Roel Smit. Ik hoor van niemand: ik ga die griepprik halen. “Ik weet van een groep mensen die ooit de griepprik gehaald hebben en er ziek van zijn geworden. Althans dat verhaal dragen ze uit. Zij zullen die prik nooit meer halen. Op mijn eigen werkplek heeft ongeveer de helft van de collega’s ‘m gehaald. Dat percentage is gestegen, het word je ontzettend makkelijk gemaakt. Er is een mobiel prikteam, ze komen naar medewerkers toe en dat maakt het toegankelijk. En ik heb dus die bon.”

En tenslotte operatie-assistent Miriam:

“Ik haal de griepprik niet meer. Ik heb ‘m wel gehaald, drie jaar geleden voor het laatst”, begint operatieassistent Miran van Arendonk te vertellen. “Maar ik werd er elke keer ziek van, later in de winter kreeg ik bijvoorbeeld longontsteking. Ik ben het een jaar later vergeten en toen had ik nergens last van. Dat is doorgesijpeld en nu doe ik het al drie jaar niet meer en ik ben nauwelijks ziek.”

Dit zijn toch wel vernietigende commentaren voor de autoriteiten die er in opdracht van de farma- en medische industrie van alles aan doet om vaccinaties te pushen. Als driekwart van het zorgpersoneel geen griepvaccinatie neemt, dan hebben ze daar een goede reden voor.

Dit is vergelijkbaar met driekwart van de artsen die zelf geen chemo zou nemen als er bij hen kanker zou worden ontdekt.

De beste manier om griep te vermijden is nog altijd om je eigen immuunsysteem wat te versterken en in dat kader is het oudste voedingssupplement ter wereld nog altijd een hele goede keuze.

Levertraan bestaat al heel lang en kan met recht worden beschouwd als het eerste voedingssupplement dat door mensen werd genomen.

Wat is eigenlijk levertraan?

Levertraan is een dierlijke olie, gewonnen uit de lever van kabeljauw, schelvis en andere vissen uit de familie van kabeljauwen (Gadidae). Soms wordt ook de lever van heilbot gebruikt. Het is een wijdverbreid misverstand dat levertraan van walvissen afkomstig is.

Levertraan is een vette olie en bevat jodium, fosfor, en vitamine A en D en is tevens een van de producten met het hoogste gehalte aan omega 3-vetzuren. In vrijwel alle levertraanproducten zijn de niveaus van vitamine A en D, die van nature in levertraan aanwezig zijn (en die kunnen fluctueren tussen verschillende charges), aangevuld met extra hoeveelheden van deze vitamines om tot constante (gestandaardiseerde) hoeveelheden vitamine A en D te komen.

Al eeuwenlang wisten de vissers in landen zoals Schotland, IJsland, Noorwegen en Groenland dat ze zich door het drinken van levertraan goed konden beschermen tegen de bijtende vrieskou.

In 1789 werd er melding gemaakt van medicinaal gebruik van levertraan toen ene Dr. Darby uit het ziekenhuis van Manchester dit middel gebruikte tegen reuma. En in Duitsland werd er in het midden van de negentiende eeuw gemeld dat het middel heel goed werkte tegen rachitis, een ziekte die ontstaat door een gebrek aan vitamine D. Rond 1900 leed meer dan 80 procent van de kinderen in Noord Europa aan deze aandoening.
xxx

Naar het schijnt was het de opkomst van vaccinaties in de jaren zestig er de oorzaak van dat men levertraan helemaal begon te vergeten. De achterliggende gedachte was dat vaccineren goed is voor een kind en het beschermt tegen allerlei kinderziektes, dus waarom dan nog langer levertraan gebruiken.

lees verder via de link

https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14605:waarom-neemt-merendeel-verplegend-personeel-geen-griepprik&catid=17:gezondheid&Itemid=30

Tjah mensen waren vroeger blijkbaar veel slimmer… in de wintermaanden kreeg je gewoon  levertraan, ik ook!
Echt vreselijk! Maar goed het was goed voor je gezondheid.
En dat was niet voor niets zo.
Net als men tegenwoordig zegt dat je met koorts gewoon naar buiten kunt en dat kouvatten niets te maken heeft met ziek worden…nou echt wel!!!!!!!!!
Koorts is een teken dat je ziek bent=logisch en dat je rust nodig hebt en zeker geen kou zodat je lichaam nog harder aan het werk moet om jou te doen overleven!
Dus rust uit in een normale warme ruimte maar ga die kou niet opzoeken.
Kouvatten zorgt ervoor dat je immuunsysteem harder aan het werk moet, heb je al een virus onder de leden dan zal dit sneller een ziekte veroorzaken, of je weerstand zal sneller verzwakken, en zodoende ben je vatbaarder voor virussen…tenzij je een Rus bent en gewend bent aan kou!
🙂

Gerelateerde berichten