web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

HPV vaccin en onvruchtbaarheid

https://www.ellaster.nl/2018/12/28/er-is-een-sterk-verband-gevonden-tussen-de-hpv-vaccinatie-onvruchtbaarheid/

In Afrika deed men dat ook men gaf vaccinaties en men werd onvruchtbaar…
Gewoon omdat het kan en omdat er baas boven baas is ofzo.
Vreselijk idee.
Maar goed… aangezien de oorlogsbende uit Duitsland ooit gevlucht is met hun fratzen… fratzhinnnnnnnnnnn…
(Gewoon blijven spelen met die duitse woorden)
Hebben we blijkbaar nogal wat griezels die zijn gelijk ener Frankenstein op plaatsen waar zij niet horen.
De wereld is best overbevolkt…
nu is er genoeg plaats… dat is geen issue…maar niet in alle landen tegelijk…Nederland is al flink volgebouwd…
Maar goed qua rijkelingen die nog meer willen en minder richting de minder bedeelden… moeten ze ergens een halt roepen aan de nieuwe mensenwereld die overbevolkt zal raken…
Mensen ziek verklaren die het niet zijn en volstoppen als een proefkonijn met medicatie ter proef en welbevinden… is wel hard want die mensen zijn er al, inclu familia enzo…
Dus ongeboren…wat je niet kent, kun je ook niet missen?
Geen idee hoe zij denken.
En misschien komt er een tijd dat zij… uitkiezen wie wel kinderen mag en wie niet?
Wie zal het zeggen…maar als dit waar is…dan betekend dit dat er dus bewust vaccins worden gegeven om minder kinderen op de wereld te zetten…

De wereldnoodklok klinkt steeds luider (Georgia guidestones)

27SEP

 

Het begint lekker op te schonen in de wereld. Op deze manier komen we wel aan de 500 miljoen. Vijfhonderd miljoen? Dollars? Welnee, dat zou een armzalige fooi zijn! Euro’s dan? Nee…, Mensen! De wereldbevolking zogezegd, mevrouw, mijnheer! Maar er zijn ruim 6,8 miljard mensen op deze aarde. Dat betekent een reductie waarbij 11 van de 12 mensen moeten verdwijnen. Ach, fluitje van een cent: technologie en biotechnologie zijn immers ruimschoots voorhanden…

Voorhanden? In welke handen? De verkeerde handen helaas. Het moge duidelijk zijn dat het bovenstaande niet uit mijn mond of toetsenbord komt rollen. Dit zijn zulke harteloze woorden dat het alleen maar beesten kunnen zijn die zo’n plan ontvouwen. En dieren niet te na gesproken, die geven ons juist steeds meer signalen af dat er iets niet klopt. Ik heb het over beesten. Moordmachines zonder geweten.

Georgia_Guidestones

Georgia guidestones

De afgelopen weken vroeg ik eens rond onder degenen die ik sprak: ken jij de Georgia guidestones? ‘De watte..?’ was het meest gehoorde antwoord. ‘Geen idee wat dat is’. Een enkeling die deze ‘stenengroep’ blijkbaar wel kende antwoordde met ‘jawel, agenda 21, de NWO (New World Order).’

En terwijl deze agenda voor onze ogen wordt uitgerold door de kleine groep die de hele aarde bezit en runt, blijft iedereen zijn gewone leven leven, zit voor de propagandamachine die we TV noemen, drinkt z’n biertje of glaasje wijn en gaat ervan uit dat de overheid het allemaal wel voor ze oplost. Ze denken werkelijk dat deze ‘puppets on a string’ alles weten wat er speelt en ze wel behoedt voor het kwaad in de wereld. Ondertussen is deze eigen kleine zakagenda van de lieden van de overheid slechts een klein blaadje van de grotere agenda 21 en waarschijnlijk met meer dan één ezelsoor, omgevouwen en dus niet in één oogopslag te zien. We zijn dus allemaal medeschuldig door onszelf in slaap te houden en op deze lieden te stemmen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HAARP station in Alaska

stuk tekst uit guidebook

Stuk tekst uit het guideboek (vertaald) Zie de link naar Argus onderaan het artikel

Elf van de twaalf mensen moeten dus verdwijnen! Ruim 92 %. Rockefeller steekt nooit onder stoelen of banken dat hij nog maar 5% van de wereldbevolking wil overhouden dus dit is nog ‘fideel’ blijkbaar. Toegegeven, met een houten telraam kun je dit niet berekenen, dus laat het maar eens tot je doordringen. Oh ja, en de drie probleemlanden die genoemd worden in het manifest en waar drastisch in gesneden moet worden zijn: Japan, Haïti en Nederland! Het is maar dat je het weet! Japan heeft zijn catastrofe al geserveerd gekregen. De ramp in Fukushima die nog steeds gaande is, laat geen levend wezen meer existeren daar. Ook al blijft het uit het nieuws, dagelijks stromen er duizenden liters nuclear gif de oceaan in. Ook Haïti heeft al een aardbeving te verduren gehad met tussen de twee en driehonderdduizend doden tot gevolg.  Een aantal wetenschappers verklaart dat HAARP (gevestigd in Alaska) heel eenvoudig aardbevingen kan veroorzaken. En waarom is Nederland een grote vervuiler en een dreiging qua overbevolking?

De watte..? De Georgia guidestones!

Dit ‘monument’ van zes meter hoog bestaat uit zes granieten platen en het is op 22 maart 1980 opgetrokken in Georgia. Deze stenen, ook wel de Amerikaanse Stonehenge genoemd, zijn te bezichtigen. Weliswaar onder cameratoezicht, omdat er nogal eens wat graffiti op werd aangetroffen, maar je kunt dit sinistere monument bezoeken mocht je daar op één of andere manier een dringende behoefte toe voelen.

Er staan 10 nieuwe regels op. Zogeheten alternatieve tien geboden in acht talen, namelijk in het Engels, Spaans, Swahili, Hindi, Hebreeuws, Arabisch, Chinees en Russisch. Daarnaast vindt je een korte samenvattende tekst in vier oude talen, te weten Babylonisch, Klassiek Grieks, Sanskriet en Egyptische hiërogliefen. En ook is er dit boek, een manifest waarin op deze zaken nader wordt ingegaan.

Deze ‘tien geboden’ moeten een nieuw tijdperk inluiden, het tijdperk van de Rede. Vijf jaar geleden viel het een bezoeker op dat er een vierkant gat aan de bovenkant van de Engelse steen was uitgehouwen en onlangs is daar een nieuwe steen in geplaatst met het jaartal 2014 erop. Wat dat betekent laat ik aan je eigen fantasie over, maar je hoeft maar om je heen te kijken in de wereld en dan zou je daar wel eens een verband in aan kunnen treffen. Zie hiervoor de video onderaan.

Deze tien richtlijnen voor het nieuwe Tijdperk van de Rede zijn als volgt:

Georgia guidestone-engels

De ‘Engelse steen’

1. Houd het aantal mensen onder de 500 miljoen in duurzaam evenwicht met de natuur.
2. Stuur de voortplanting met verstand, zodat de gezondheid en diversiteit wordt verbeterd.
3. Verenig de mensheid met een levende nieuwe taal
4. Beheers hartstocht, geloof, traditie en alle dingen met gematigde reden
5. Bescherm de landen en volken met eerlijke wetten en rechtvaardige rechtbanken.
6. Laat alle volken hun eigen zaken regelen, maar laat ze hun onderlinge geschillen oplossen voor een wereldrechtbank.
7. Vermijd onzinnige wetten en nutteloze ambtenaren
8. Weeg persoonlijke rechten af tegen sociale plichten
9. Beloon waarheid, schoonheid en liefde, en zoek naar harmonie met het oneindige.
10. Wees geen kankergezwel op aarde. Laat ruimte voor de natuur. Laat ruimte voor de natuur.

Dit aan de bevolking geadresseerde monument heeft een ‘afzender’ met de naam R.C. Christian (Christian R.C.) hetgeen lijkt te staan voor de rozenkruisers (en vrijmetselaars). We kennen ze ook wel als de Bilderberg groep. Ze komen samen in geheime bijeenkomsten en bespreken het lot van de wereld voor het komende jaar. Voor de rest zou ik zeggen, lees ook de artikelen via de links onderaan.

Ondertussen zijn we aanbeland in de laatste maanden van 2014 en we zijn aardig op weg naar een bevolkingsreductie, waarbij de VS ondanks hun totale faillissement voorop lopen en alle andere landen als schoothondjes er achteraan trippelen. Degenen die dat niet doen worden nu met bombardementen, sancties en oorlogszuchtige handelingen vanzelf tot onderwerping gedwongen. (UPDATE mei 2015, let op september 2015!)

Waar is ons spirituele bewustzijn gebleven? Waar is de honger naar vrede en verdraagzaamheid naar toe verhuisd? Stillen we deze honger met GMO-producten van Monsanto die ons op één of andere dag een sluipende ziekte bezorgen?

Molecular Thoughts

De universele geest

Er is echt een oplossing voor. En er zijn er gelukkig velen die zich dagelijks bezig houden met de grote kentering die de mensheid vanuit humanitair oogpunt moet gaan dienen. Denk aan Karen Hudes, een dappere klokkenluidster die werkzaam is bij de wereldbank en dagelijks al haar stevige aanklachten en correspondentie op het internet publiceert. Terwijl ze alles wat via twitter verwijderd wordt opnieuw blijft plaatsen. Of de Veterans Today, die zich inzetten voor de waarheid o.a. over 9/11 en andere valse vlag-operaties, om maar te zwijgen over de moedige Ken O’Keefe, die als marinier in Irak heeft gevochten onder het Amerikaanse leger en dagelijks zijn kennis blijft verspreiden via TV-interviews en lezingen. En een Edward Snowden die al dit soort zaken aan de kaak probeert te stellen, ondanks het feit dat er nog vele documenten van hem niet gepubliceerd zijn. Maar ze zijn wel bekend bij een aantal mensen en die zitten niet stil. Bedenk dit, we zijn een absolute meerderheid, tenminste als we wakker willen worden of zijn. Of luister hier naar een muzikale bijdrage, de prachtige en nog steeds actuele song van Deva Dyne, de Nederlandse band van Judith Jobse

De enige oplossing is, dat wij het fenomeen geld gaan loslaten. Zoals ik al in mijn boek in 2011 schreef: terug naar de ruilhandel. Elkaar ondersteunen met onze eigen authentieke talenten en geproduceerde goederen en voeding. Wanneer geld zijn waarde verliest is deze club sinistere idioten buiten spel gezet. Zij hebben namelijk alles en de mensheid steeds minder. De laatste groep is zo druk bezig met ‘werken’ om dat geld bij elkaar te verdienen en te moeten schrapen dat ze nauwelijks tot geen tijd of energie meer hebben om zich te verdiepen in het feit dat we als ratten in een tredmolentje rondlopen. Die uiteindelijk volgens een simpele natuurwet zal leiden tot de dood. Let wel, stoffelijk wel te verstaan. Zittend op zo’n ‘wolk’ zullen we naar beneden kijken en zien dat we achter iets aanliepen en vergaarden terwijl dat helemaal niet bestaat. Geld is niets meer en minder dan energie en binnen de aardse dampkring is het gecomprimeerde energie die daardoor (slechts tijdelijk) een materiële vorm aanneemt. Terwijl ons bewustzijn ook nu al overstijgend is, hetgeen we –vaak willens en wetens- willen ‘vergeten’ en dus niet willen zien.

Terwijl ik dit schrijf, lees ik dat er inmiddels twee miljoen mensen in Sierra Leone in quarantaine zijn geplaatst terwijl de voedselprijzen exploderen. Waar zijn we mee bezig?

Zo vraag ik me dus in alle realiteit af of ik bij die 500 miljoen wil horen die het ‘mag’ overleven. Zeker niet! Ik ben een grote natuurliefhebber en ik wil niemand in de wereld zien lijden, integendeel. Ik voel me altijd weer geroepen om anderen bij te staan en te helpen om hun persoonlijk leed enigszins te verzachten. Dan zou iemand als ik in het nieuwe Tijdperk van de Rede toch niet misstaan? Echt wel!

Ik houd namelijk heel erg veel van mensen, natuur, dieren, maar niet van beesten!

© Irma Schiffers

UPDATE 28 september: De steen met 2014-inscriptie is zojuist weggehaald. Er staan nog meer codes op, zoals je op deze video kunt zien. Het is en blijft een raadsel!

UPDATE 16 oktober 2014:  Lees hier de connectie met de verspreiding van Ebola, o.a. naar buiten gebracht via de serie de Simpsons!

Andere bronnen om te raadplegen: 
Artikel uit 2011 van Argus (Nederlands)
The Event chronicles (Engels)

Alle artikelen mogen in zijn geheel worden overgenomen mits voorzien van bronvermelding.

Dank Stella Star!
Denk zelf ook zo… dus take away….

De feiten: Een plaag verspreidt zich in stilte over de aarde. De nieuwe generatie in Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Japan, Australië — in vrijwel elk westers land — wordt geteisterd door snel toenemende onvruchtbaarheid. Denk eens na over: Waarom worden vaccins op de markt gebracht als volkomen veilig als er duidelijk veel problemen aan kleven? Waarom zijn de MSM totaal onwetend van deze kwesties?

Dit voorjaar rapporteerden de Verenigde Staten het laagste geboortecijfer in 30 jaar, ondanks een economische bloei. Het geboortecijfer van Finland kelderde tot een dieptepunt dat in 150 jaar nog niet is waargenomen. De Russische president Vladimir Poetin heeft onlangs een reeks hervormingen doorgevoerd die erop gericht zijn de ‘diepe demografische achteruitgang’ van het land in te dammen. De regering van Denemarken is een advertentiecampagne begonnen om stelletjes aan te moedigen op vakantie “Het te doen voor Denemarken”, en Polen produceerde een campagne waarin de burgers worden aangemoedigd te “fokken als konijnen”.

“Iets -of meerdere dingen- berooft jonge vrouwen en mannen van hun vermogen om zich voort te planten en de volksgezondheid geeft toe dat het geen flauw idee heeft waar te beginnen met het oplossen van de opkomende prioriteit.”

De ‘bevolkingsbom’ waar we allemaal eindeloos voor werden gewaarschuwd door milieuactivisten, heeft gefaald, en in plaats daarvan hebben demografen geprobeerd alarm te slaan over de implosie van de bevolking die zich in het hele Westen afspeelt — de vergrijzing van samenlevingen die te maken hebben met een nooit eerder geziene vergrijzende demografie — waarin er te weinig jongeren zullen zijn om de ouderen te ondersteunen. Meestal geven ze de schuld aan sociale factoren: jonge vrouwen die voor een loopbaan kiezen in plaats van moederschap, mannen die huwelijk en vaderschap mijden, opkomend consumentisme of stellen die ervoor kiezen om het opvoeden van een gezin uit te stellen totdat de economie tot rust is gekomen. Maar er is nog een ander fenomeen dat zelden wordt genoemd: het groeiend aantal jonge mensen die niet gekozen kinderloos is, maar niet in staat is om kinderen te krijgen.

Lees ook:   Daten online? Jeetje

De ‘Centers for Disease Control’ meldt dat meer dan 12 procent van de Amerikaanse vrouwen (een op de acht) problemen heeft met het zwanger worden en dragen van een kind. De mannelijke vruchtbaarheid keldert ook en de trend is wereldwijd. Iets (of meerdere dingen) berooft jonge vrouwen en mannen van hun vermogen om zich voort te planten en de volksgezondheid geeft toe dat het geen flauw idee heeft waar te beginnen met het oplossen van de opkomende prioriteit. Naast gekibbel over het uitbreiden van de toegang tot kostbare en risicovolle kunstmatige reproductieve technologieën, wordt er heel weinig gedaan om de oorzaak van de toenemende onvruchtbaarheidscrisis te achterhalen.

Dus, toen eerder deze maand een ongekende studie werd vrijgegeven die naar een database van meer dan acht miljoen Amerikaanse vrouwen keek en er een maar liefst 25 procent toename van kinderloosheid uit destilleerde die verband houdt met een alomtegenwoordig medicijn die jonge vrouwen slechts een decennium innemen —samen met een duidelijke daling van de vruchtbaarheid — zou je toch denken dat er aanzienlijke interesse zou zijn van de volksgezondheid, de medische professie en de media, nietwaar?

Een Gemene Deler achter groeiende onvruchtbaarheidscijfers

In plaats daarvan blijven alle drie deze kolossen stil. De reden? Omdat het onderzoek, gepubliceerd in het huidige Journal of Toxicology and Environmental Health, de vruchtbaarheidscapaciteit van vrouwen die het vaccin tegen humaan papillomavirus (HPV) kregen, onderzocht (vergeleken met degenen die dat niet deden) en de resultaten zijn huiveringwekkend. Niemand in de volksgezondheid, medicijnen of reguliere media, die verwikkeld zijn in de geldmachine van dit vaccin, durft publiekelijk de “veilige en effectieve” mantra die ze hebben geproclameerd over de ‘blockbuster’-producten van Merck en GSK die miljarden waard zijn, in twijfel te trekken.

De studie is van Gayle DeLong, universitair hoofddocent economie en financiën, aan het Baruch College aan de City University of New York. Ze merkte op dat het dalende geboortecijfer de afgelopen jaren in Amerika was gedaald (van 118 per 1.000 in 2007, tot 105 in 2015) voor het bevolkingsdeel van 25 tot 29 jaar.

Het HPV-vaccin werd in 2006 door de Food and Drug Administration goedgekeurd voor gebruik in de VS om baarmoederhalskanker te voorkomen, een ziekte waarvoor vrouwen een kans van 0,6% hebben om mee te worden gediagnosticeerd. Hoewel het op 47-jarige leeftijd in de Verenigde Staten het vaakst werd gediagnosticeerd, werd het massaal uitgerold, aanvankelijk gericht op meisjes van 11 tot 26 jaar (en sindsdien op de markt gebracht aan jongens vanaf negen jaar om zeldzame anale en peniskankers te voorkomen, een ziekte die 0,2% van de mannen in hun leven treft).

“Ze stelden verontrustende vragen over de gedocumenteerde invloed van sommige ingrediënten op de vruchtbaarheid, haalden ernstige tekortkomingen aan (sommige zouden criminele nalatigheid zeggen) en concludeerden dat verder onderzoek dringend vereist was… met het oog op de gezondheid van de bevolking en het publieke vertrouwen in het vaccin.”

DeLong had een case study gelezen in de British Medical Journal door de Australische artsen Deirdre Little en Harvey Ward, die een 16-jarig meisje beschreven van wie de regelmatige menstruatie stopte na het ontvangen van HPV-vaccinaties en bij haar werd de diagnose voortijdig eierstokfalen gesteld.

In 2014 publiceerden de artsen een casusreeks van meer tieners die voortijdig in de menopauze waren gekomen, een fenomeen dat Little en Ward beschreven als “zo zeldzaam dat het eigenlijk onbekend is”. Ze stelden verontrustende vragen over de gedocumenteerde invloed van sommige ingrediënten op de vruchtbaarheid, haalden ernstige tekortkomingen aan (sommige zouden criminele nalatigheid zeggen) en concludeerden dat verder onderzoek dringend vereist was… met het oog op de gezondheid van de bevolking en het publieke vertrouwen in het vaccin.

Eveneens, tussen 2006 en 2014, vermeldde het Vaccine Adverse Event Reporting System(VAERS) 48 gevallen van eierstokschade geassocieerd met auto-immuunreacties bij ontvangers van HPV-vaccins. Tussen 2006 en mei 2018 catalogiseerde VAERS andere reproductieve problemen: spontane abortus (256 gevallen), amenorroe (172 gevallen) en onregelmatige menstruatie (172 gevallen), die allen waarschijnlijk te weinig gemelde symptomen zijn.

Dit alles intrigeerde DeLong, die jarenlang het vaccindebat heeft gevolgd en er geen geheim van maakt dat ze twee dochters heeft, 18 en 21, die allebei zijn gediagnosticeerd in het autismespectrum, die ze in ontwikkeling zag achterlopen, na de vaccinaties vroeg in het leven. “Ik ben sceptisch over de vaccinwetenschap en de veiligheidsstudies die zijn uitgevoerd, of niet zijn gedaan,” zegt ze.

Ze probeerde de informatie te analyseren die was verzameld in de National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES), die tussen 2007 en 2014 8 miljoen 25-tot-29-jarige vrouwen vertegenwoordigde in de Verenigde Staten. Met behulp van logistische regressie matchte ze de jonge vrouwen op andere variabelen, waaronder leeftijd, en vergeleek de zwangerschap als uitkomst bij degenen die een HPV-vaccin hadden gekregen, in vergelijking met degenen die geen van de spuiten kregen.

“Ongeveer 60% van de vrouwen die het HPV-vaccin niet hadden gekregen, was minstens één keer zwanger geweest, vergeleken met slechts 35% van de vrouwen die ooit een HPV-injectie hadden gehad.”

“Ik wilde gewoon kijken of er een probleem was,” zegt DeLong. “Ik had zeker niet verwacht dat ik zo’n sterk verband zou vinden.” Ongeveer 60% van de vrouwen die het HPV-vaccin niet hadden gekregen, was minstens één keer zwanger geweest, vergeleken met slechts 35% van de vrouwen die ooit een HPV-injectie hadden gehad. Voor gehuwde vrouwen was de kloof ook ongeveer 25%: 75% die de injectie niet kregen, bleek zwanger te zijn geweest, terwijl slechts 50% die het vaccin kreeg ooit zwanger was. “De resultaten suggereren dat vrouwen die de HPV-injectie kregen, minder kans hadden om ooit zwanger te zijn geweest dan vrouwen in dezelfde leeftijdsgroep die de injectie niet hadden gekregen,” zegt de studie. Het concludeert, zoals alle studies zoals deze, dat de gegevens wijzen op een verband, en geen oorzaak, tussen het nieuwe vaccin en verminderde vruchtbaarheid, maar dat verder onderzoek gerechtvaardigd is.

Als de associatie causaal is, suggereert DeLong’s wiskunde echter dat als alle vrouwen in deze studie het HPV-vaccin hadden gekregen, het aantal vrouwen dat ooit zwanger was geweest, met twee miljoen zou zijn gedaald. Dat zijn geen twee miljoen vermiste kinderen. Dat zijn twee miljoen vrouwen die niet één, twee of meer kinderen kunnen verwekken. Het is miljoenen Amerikaanse kinderen die ontbreken in een enkele bevolkingsgroep. De implicatie, gezien de wijde breedte van de wereldwijde HPV-vaccincampagne die nu zowel op mannen als op vrouwen vanaf de leeftijd van negen jaar oud wordt afgevuurd, is enorm.

Het sceptische antwoord

Sceptici zijn betrouwbare verdedigers van de vaccinindustrie. Leunstoelwetenschappers, die zich vaak schuilhouden achter pseudoniemen, hebben een soort van schizofrenie over vaccins. Ze benadrukken dat vaccins krachtige immuniteitmodulerende geneesmiddelen zijn die in staat zijn om de reactie van het immuunsysteem op infectieuze blootstelling te veranderen. Maar ze kunnen niet accepteren dat vaccins, net als alle andere medicijnen, duizenden gedocumenteerde langetermijnbijwerkingen kunnen (en doen) hebben, vooralomdat ze zijn ontworpen om de vertraagde productie van antilichamen door het adaptieve immuunsysteem te veroorzaken. Omdat deze reacties worden gemedieerd door het immuunsysteem, zijn ze divers, onvoorspelbaar en diepgaand.

Zoals verwacht verwelkomden de Sceptici DeLong’s onderzoek met gemene en persoonlijke (lees onwetenschappelijke) aanvallen. Ze vielen haar aan op haar verzuim om gegevens over het gebruik van anticonceptie op te nemen. Als gevolg hiervan wil DeLong die gegevens toevoegen aan een addendum over de studie, maar wat ze op de website van Age of Autismvond en daar rapporteerde, versterkt alleen de bevindingen van de studie. Van de gehuwde vrouwen in het onderzoek zei 36,6% van degenen die de HPV-injectie hadden gekregen tegen de NHANES dat ze anticonceptie gebruikten (condooms in meer dan de helft van de gevallen, de pil of injecties voor de rest) — vergeleken met meer dan de helft (51,5%) van hen die de injectie niet hebben gekregen — een verschil van bijna 15%.

Minder gebruik van anticonceptie zou moeten leiden tot meer baby’s onder de gevaccineerden. Maar het lijkt erop dat de gevaccineerde vrouwen in de studie eigenlijk harder probeerden zwanger te worden (of er tenminste niet zo bezorgd om waren), maar toch minder geluk hadden; niet goed voor het argument van de sceptici.

DeLong “is zelfs geen epidemioloog,” schreeuwden de Sceptici. (Met andere woorden: schiet op de boodschapper als de boodschap u niet bevalt.) Waarop zij antwoordt: “Nee. Dat ben ik niet. Ik ben echter een statisticus. Ik zou het fijn vinden als epidemiologen hun werk zouden doen en dit onderzoek grondig zouden uitvoeren.” Dit is precies waar haar studie om vroeg. Als ze dat wel zouden doen, zouden moeders van door vaccins beschadigde kinderen dit niet hoeven doen.

Onvruchtbare vrouwen uitgesloten van onderzoek naar onvruchtbaarheid

DeLong citeert een andere studie, van de Scholen voor Volksgezondheid en Geneeskunde van de Boston University en het Research Triangle Institute (RTI) in North Carolina, die geen verband vonden tussen HPV-vaccinatie en verminderde vruchtbaarheid. Interessant is dat de Universiteit van Boston de ontvanger is geweest van tientallen miljoenen van de globalistische vaccinactivisten Bill en Melinda Gates Foundation, evenals RTI, een organisatie die de afgelopen jaren meer dan $ 47 miljoen dollar (sic) aan subsidiegelden heeft ontvangen. RTI heeft een aantal recente studies gepubliceerd over het HPV-vaccin, waaronder één gezamenlijk gefinancierd met GSK (een vaccinfabrikant) over de veiligheid van het HPV-vaccin van het bedrijf, en een ander, waarbij agenten van de volksgezondheid worden gewaarschuwd om “speciale maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat hun berichten niet gezien worden als gesponsord door farmaceutische bedrijven” opdat zij niet aanzetten tot “verminderde sympathie en vertrouwen” bij ouders die minder geneigd zijn om het HPV-vaccin aan hun zonen te geven. Andere RTI-publicaties beschrijven “Veelbelovende alternatieve situaties voor HPV-vaccinatie van Amerikaanse adolescenten,” het veranderen van “het gedrag van de leverancier” om de consumptie van HPV te verbeteren, en meer.

“Dit kunnen de vrouwen zijn met ‘hardcore’ kwesties van vruchtbaarheid,” zegt DeLong, “maar het zijn juist die vrouwen die moeten worden meegenomen.”

De RTI-studie over het effect van HPV-vaccins op de vruchtbaarheid was gebaseerd op het eigen herinneren van ontvangen vaccins door de patiënten (herinnert u hoe de Sceptici eerder schreeuwden over zelfrapportage?). Maar de studie hield geen rekening met een veel belangrijkere factor in de vruchtbaarheid: leeftijd. Leeftijd in deze context heeft niet alleen invloed op het mogelijke effect van het vaccin zelf op de vruchtbaarheid, maar de vruchtbaarheid is dramatisch scheefgetrokken ten gunste van de jongeren en de studie gooit 18-jarigen bij 30-jarigen op één hoop. Bovendien sluit het bij aanvang al 881 vrouwen uit een poel van 5.020 uit omdat ze al (zonder geluk) voor meer dan zes maanden probeerden om een baby te verwekken. Dit heeft als effect dat de onvruchtbaarheidsbevinding over het algemeen kleiner wordt. “Dit kunnen de vrouwen zijn met ‘hardcore’ kwesties van vruchtbaarheid,” zegt DeLong, “maar het zijn juist die vrouwen die moeten worden meegenomen.”

Omgevingsvariabelen

Het vaccin zou veilig zonder nadelige invloed op de maternale of foetale uitkomst tijdens de zwangerschap.

Een recent artikel van Texas Tech University Health Sciences Center waarschuwt dat deze CDC-verzekering gebaseerd is op onvolledige gegevens. Het wijst op vertekeningen in rapportage en lacunes in gegevens. “Bepaalde schadelijke effecten van het vaccin tegen HPV die niet goed zijn onderzocht omdat ze niet goed gedefinieerd zijn,” voegen de onderzoekers toe die een groot aantal gedocumenteerde, diverse auto-immuun-, neurologische en cardiovasculaire aandoeningen beschrijven in de nasleep van het vaccin. De meest frequent gemelde symptomen na HPV-vaccinatie zijn slecht begrepen: flauwvallen, chronische pijn met tintelingen of branderige gevoelens, hoofdpijn, vermoeidheid en duizeligheid, misselijkheid en andere symptomen die bijvoorbeeld bij rechtop staan verergeren.

HPV-vaccinatie (evenals tetanusvaccinatie) is in de medische literatuur gekoppeld aan een aandoening die anti-fosfolipide-syndroom wordt genoemd, wat een slecht gedefinieerde ziekte is die wordt veroorzaakt wanneer het immuunsysteem ten onrechte antilichamen tegen bepaalde lipide-eiwitten produceert die worden aangetroffen in membranen die zich in een groot aantal weefsels bevinden -ogen, hart, hersenen, zenuwen, huid- en het voortplantingssysteem. Een studie uit 2012 door Servische onderzoekers van het Instituut voor Virologie, Vaccins en Sera “Torlak” wees uit dat “hyperimmunisatie” van het immuunsysteem met verschillende adjuvantia, waaronder aluminium, bij muizen resulteerde in de inductie van het antifosfolipidesyndroom en de daarbij horende verlaging van de vruchtbaarheid.

“‘Onomstotelijk bewijs’ van hoge concentraties van het metaal werden gevonden, vooral in het zaad van mannen met een laag aantal spermacellen.”

Ander onderzoek heeft aluminium in conceptieproblemen geïmpliceerd. Franse onvruchtbaarheidsonderzoeker Jean-Philippe Klein en zijn collega’s van de Universiteit van Lyon publiceerden de resultaten van hun onderzoek in 2014 naar het sperma van mannen die hulp zochten bij een Franse onvruchtbaarheidskliniek. Ze stuurden zaadmonsters van 62 mannen die onvruchtbaarheidsproblemen hadden naar het aluminium-onderzoekslaboratorium van Christopher Exley aan de Keele University in Engeland, waar ze fluorescerend werden gekleurd om het aluminiumgehalte als een oplichtend blauw te tonen. ‘Onomstotelijk bewijs’ van hoge concentraties van het metaal werden gevonden, vooral in het sperma van mannen met een laag aantal zaadcellen. Duidelijk fluorescerend en geconcentreerd aluminium in de DNA-rijke hoofden van het sperma leidde de onderzoekers ertoe om te speculeren over de impact die dit kan hebben op het vermogen om zich voort te planten en op de ontwikkeling van nieuw gevormde embryo’s.

Lees ook:   Vrouw in Afrika krijgt een 10 ling! Zie video

Deirdre Little, de Australische huisarts die primair eierstokfalen vaststelde na HPV-vaccinatie, heeft ook kritiek op het feit dat de productinformatie van Merck misleidend was over wat voor soort ‘zoutoplossing’-placebo werd gebruikt in proeven met het Gardasil-vaccin; er werd niet vermeld dat de ‘placebo’s’ zowel de hoge doses aluminium als een ander eng ingrediënt, polysorbaat 80 bevatten. Deze chemische stof vertoonde een vertraagde eierstoktoxiciteit bij ratteneierstokken bij alle geïnjecteerde doses, getest over een tienvoudig bereik.

Geen van de onderzoeken beoordeelde de langetermijneffecten van het vaccin op de reproductieve gezondheid van meisjes, aldus Deirdre en Ward, eraan toevoegend dat het jaren of decennia kan duren voor schade aan de reproductieve gezondheid door medicijnen zich toont.

“Wat voor soort bureau voor de volksgezondheid negeert 45.277 meldingen van bijwerkingen – inclusief neurologische en reproductieve symptomen – bij jonge vrouwen in de vruchtbare leeftijd?”

Brandende en onbeantwoorde vragen

Het probleem waar niemand zich aan wil branden, is waarom het HPV-vaccin om te beginnen zo sterk op de markt wordt gebracht? Waarom een vaccin maken voor een ziekte die minder dan 0,3% van de mensen in hun leven treft? En waarom bevat het ingrediënten die giftig zijn, met name hoge doses ingrediënten waar wetenschappers bezwaar tegen hebben gemaakt, en met gedocumenteerde giftigheid voor voortplantingsorganen? Waarom geen echte controle gebruiken in de proeven? Wat voor soort wetenschapper zou dat soort wetenschap doen? Welk soort bureau voor de volksgezondheid negeert 45.277 meldingen van bijwerkingen — inclusief neurologische en reproductieve symptomen — bij jonge vrouwen in de vruchtbare leeftijd?

Het beantwoorden van deze vragen blijkt een stuk lastiger dan het op het eerste gezicht lijkt. Er zijn huiveringwekkende feiten die moeilijk opzij te zetten zijn. Er zijn recentelijk, in 2015, aanklachten door katholieke bisschoppen en mensenrechtenactivisten dat openbare gezondheidsinstellingen opzettelijk tetanusvaccins hadden besmet die alleen werden gegeven aan vrouwen in de reproductieve leeftijd in Kenia. Volksgezondheidsorganisaties ontkenden dat ze tetanusvaccins hadden besmet met miskraam-inducerend bèta-humaan-choriongonadotrofine (b-HCG), een belangrijk steriliserend bestanddeel dat in de uitgebreide medische literatuur wordt beschreven over de zoektocht naar een anticonceptivum om de populatiegroei te beheersen. De Keniaanse bisschoppen hielden vol dat ze laboratoriumbewijzen hadden die genegeerd werden en dat de kwestie werd genegeerd, zoals DeLong’s studie.

Een andere ongemakkelijke waarheid is dat juist de mensen die de HPV-vaccin-kolos financieren dezelfde mensen zijn die het meest geïnteresseerd zijn in het verlagen van geboortecijfers. Toen Melinda Gates in 2012 haar Family Planning Summit lanceerde met het doel anticonceptiemiddelen naar de armen van de wereld te brengen, was het duidelijk dat ze één maatregel voor dat doel voor ogen had: “Als je ziet wat er is gebeurd in andere landen die voorbehoedmiddelen hebben gebruikt, ze gebruiken ze in de eerste plaats en de geboortecijfers dalen,” zei ze op dat moment. “De vraag is of het nog sneller had kunnen gebeuren?”

“Zolang er geen bevredigend antwoord is op de vraag waarom het Westen wordt geconfronteerd met een onvruchtbaarheidscrisis, zijn vragen over de langetermijneffecten van het HPV-vaccin op de menselijke vruchtbaarheid niet alleen redelijk, maar de toekomst ziet er ook somber uit als we ze niet beantwoorden.”

Hoewel ze zwoer dat haar campagne ‘niet over populatiecontrole’ ging, zijn de doelen van Gates dezelfde als van hen die de massale sterilisaties van Indiase mannen op spoorwegplatforms in de jaren 70 uitvoerden, en die vandaag-de-dag doorgaan met het massaal steriliseren van Indiase vrouwen om het geboortecijfer naar beneden te krijgen. Voor Gates wordt succes niet gemeten in de toegang tot schoon water of energie of in de ontwikkeling van infrastructuur of politieke vrijheid: het wordt gemeten in toegang tot medicijnen, medicijnen waar zij en haar man aandelen in houden: anticonceptiva en vaccins. Hun succes wordt gemeten in de export van wat de meeste westerse landen als sociale catastrofe beschouwen: demografische achteruitgang.

Zolang er geen bevredigend antwoord is op de vraag waarom het Westen wordt geconfronteerd met een onvruchtbaarheidscrisis, zijn vragen over de langetermijneffecten van het HPV-vaccin op de menselijke vruchtbaarheid niet alleen redelijk, maar de toekomst ziet er ook somber uit als we ze niet beantwoorden.

Door Celeste McGovern, voor Children’s Medical Safety Research Institute

Ella Ster* | bron: galacticconnection.com | vertaling: Paul

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

 

COLLECTIEVE EVOLUTIE
IN HET KORT
De feiten: een pest verspreidt zich zwijgend over de aarde. De jonge generatie in Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Japan, Australië – in vrijwel elk westers land – wordt geteisterd door snel toenemende onvruchtbaarheid.
Overdenk: waarom worden vaccins op de markt gebracht als volkomen veilig wanneer er duidelijk veel problemen aan verbonden zijn? Waarom is de mainstream totaal onwetend van deze kwesties?
zijn lente, de Verenigde Staten rapporteerden het laagste geboortecijfer in 30 jaar, ondanks een economische hausse. Het geboortecijfer van Finland kelderde tot een dieptepunt dat in 150 jaar nog niet is waargenomen. De Russische president Vladimir Poetin heeft onlangs een reeks hervormingen doorgevoerd die erop gericht zijn de ‘ diepe demografische achteruitgang ‘ van het land in te dammen . De regering van Denemarken heeft een advertentiecampagne geïntroduceerd om stelletjes aan te moedigen ” Doe het voor Denemarken ” en bedenk een vakantie, en Polen produceerde een campagne waarin werd aangedrongen op zijn burgers ” fokken als konijnen”.

“Iets – of zoiets – beroven jonge vrouwen en mannen van hun vermogen om zich voort te planten en de volksgezondheid geeft toe dat het geen flauw idee heeft waar te beginnen met het oplossen van de nieuwe prioriteit.”

De ‘bevolkingsbom’ waar we allemaal eindeloos door werden gewaarschuwd door milieuactivisten, is mislukt, en in plaats daarvan hebben demografen geprobeerd alarm te slaan over de implosie van de bevolking die zich in het hele Westen afspeelt – de vergrijzing van samenlevingen die te maken hebben met een nooit eerder geziene vergrijzende demografie. zullen te weinig jongeren zijn om het oude te ondersteunen. Meestal geven ze de schuld aan sociale factoren: jonge vrouwen die loopbaan omvormen in plaats van moederschap, mannen die huwelijk en vaderschap mijden, opkomend consumentisme of stellen die ervoor kiezen om het opvoeden van een gezin uit te stellen totdat de economie tot rust is gekomen. Maar er is nog een ander fenomeen dat zelden wordt genoemd: het groeiend aantal jonge mensen die geen kinderloze keuze hebben, maar niet in staat zijn om kinderen te krijgen.

De Centers for Disease Control meldt dat meer dan 12 procent van de Amerikaanse vrouwen – een op de acht – problemen heeft met het bedenken en dragen van een kind. De mannelijke vruchtbaarheid is ook keldert en de trend is wereldwijd. Iets – of zoiets – beroven jonge vrouwen en mannen van hun vermogen om zich voort te planten en de volksgezondheid geeft toe dat het geen flauw idee heeft waar te beginnen met het oplossen van de nieuwe prioriteit . Naast gekibbel over het uitbreiden van de toegang tot kostbare en risicovolle kunstmatige reproductieve technologieën, wordt er heel weinig gedaan om de oorzaak van de toenemende onvruchtbaarheidscrisis te achterhalen.

Dus, eerder deze maand, toen een ongekende studie werd vrijgegeven die naar een database van meer dan acht miljoen Amerikaanse vrouwen keek en er een maar liefst 25 procent toename van kinderloosheid uit selecteerde die verband houdt met een alomtegenwoordige drug die jonge vrouwen slechts een decennium innemen – samen met een duidelijke daling van de vruchtbaarheid – je zou gedacht hebben dat er aanzienlijke interesse zou zijn van de volksgezondheid, de medische professie en de media, nietwaar?

EEN VEEL VOORKOMENDE NOEMER ACHTER GROEIENDE ONVRUCHTBAARHEIDSCIJFERS
In plaats daarvan blijven alle drie deze kolossen stil. De reden? Omdat het onderzoek, gepubliceerd in het huidige Journal of Toxicology and Environmental Health, de vruchtbaarheidscapaciteit van vrouwen die het vaccin tegen humaan papillomavirus (HPV) kregen , onderzocht – vergeleken met degenen die dat niet deden – en de resultaten zijn huiveringwekkend. Niemand in de volksgezondheid, medicijnen of reguliere media, die verwikkeld zijn in de geldmachine van dit vaccin, durft publiekelijk de “veilige en effectieve” mantra die ze hebben geproclameerd over de “blockbuster” -producten van Merck en GSK-geneesmiddelen, in twijfel te trekken miljarden waard.

De studie is van Gayle DeLong, universitair hoofddocent economie en financiën, aan het Baruch College aan de City University of New York. Ze merkte op dat het dalende geboortecijfer de afgelopen jaren in Amerika was gedaald – van 118 per 1.000 in 2007, tot 105 in 2015 voor het cohort van 25 tot 29 jaar.

Het HPV-vaccin werd in 2006 door de Food and Drug Administration goedgekeurd voor gebruik in de VS om baarmoederhalskanker te voorkomen – een ziekte waarvoor vrouwen een kans van 0,6% krijgen om te worden gediagnosticeerd. Hoewel het op 47-jarige leeftijd in de Verenigde Staten het vaakst werd gediagnosticeerd, werd het massaal uitgerold, aanvankelijk gericht op meisjes van 11 tot 26 jaar (en sindsdien op de markt gebracht aan jongens vanaf negen jaar om zeldzame anale en peniskankers te voorkomen – een ziekte dat treft 0,2% van de mannen in hun leven.).

“Ze stelden verontrustende vragen over de gedocumenteerde invloed van sommige ingrediënten van ingrediënten op de reproductie, haalden ernstige tekortkomingen aan (sommige zouden criminele nalatigheid zijn) en concludeerden dat verder onderzoek dringend vereist was … met het oog op de gezondheid van de bevolking en het vertrouwen in het publieke vaccin.”

DeLong had een casestudy gelezen in de British Medical Journal door de Australische artsen Deirdre Little en Harvey Ward, die een 16-jarig meisje beschreven van wie de regelmatige menstruatie stopte na het ontvangen van HPV-vaccinaties en bij haar werd de diagnose voortijdig ovarieel falen gesteld.

AANMELDEN OP ONZE DAGELIJKSE E-MAIL
BEGIN JE DAG MET HET LAATSTE NIEUWS

EMAIL ADDRESS
INSCHRIJVEN
In 2014 publiceerden de artsen een casusreeksen van meer tieners die voortijdig in de menopauze waren gekomen – een fenomeen dat Little en Ward beschreven als “zo zeldzaam dat het ook onbekend is.” Ze stelden verontrustende vragen over de gedocumenteerde invloed van sommige ingrediënten op de voortplanting, noemde ernstige tekortkomingen (sommigen beweren criminele nalatigheid) in voorlopige vaccinonderzoeken en concludeerde dat verder onderzoek “dringend nodig was … met het oog op de volksgezondheid en het publieke vaccinvertrouwen”.

Eveneens, tussen 2006 en 2014, vermeldde het Vaccin Adverse Event Reporting System (VAERS) 48 gevallen van ovariumschade geassocieerd met auto-immuunreacties bij ontvangers van HPV-vaccins. Tussen 2006 en mei 2018 catalogiseerde VAERS andere reproductieve problemen: spontane abortus (256 gevallen), amenorroe (172 gevallen) en onregelmatige menstruatie (172 gevallen), die waarschijnlijk te weinig gemelde symptomen zijn.

Dit alles intrigeerde DeLong, die jarenlang het vaccindebat heeft gevolgd en er geen geheim van maakt dat ze twee dochters heeft, 18 en 21, die allebei zijn gediagnosticeerd in het autismespectrum, die ze in ontwikkeling zagen terugtrekken en zich na de vaccinaties vroeg terugtrekken in het leven. “Ik ben sceptisch over de vaccinwetenschap en de veiligheidsstudies die zijn uitgevoerd of niet zijn gedaan”, zegt ze.

Ze probeerde de informatie te verzamelen die was verzameld in de National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES), die tussen 2007 en 2014 8 miljoen 25-tot-29-jarige vrouwen vertegenwoordigde in de Verenigde Staten. Met behulp van logistische regressie paste ze de jonge vrouwen voor andere variabelen, waaronder leeftijd, en vergeleken de zwangerschap als uitkomst bij degenen die een HPV-vaccin hadden gekregen in vergelijking met degenen die geen van de shots kregen.

Lees ook:   Wratjes e.d. weghalen met natuurlijke middelen

“Ongeveer 60% van de vrouwen die het HPV-vaccin niet hadden gekregen, was minstens één keer zwanger vergeleken met slechts 35% van de vrouwen die ooit een HPV-injectie hadden gehad.”

“Ik wilde gewoon kijken of er een probleem was”, zegt DeLong. “Ik had zeker niet verwacht dat ik zo’n sterke associatie zou vinden.” Ongeveer 60% van de vrouwen die het HPV-vaccin niet hadden gekregen, was minstens één keer zwanger vergeleken met slechts 35% van de vrouwen die ooit een HPV-injectie hadden gehad. Voor gehuwde vrouwen was de kloof ook ongeveer 25%: 75% die de injectie niet kregen, bleek zwanger te zijn, terwijl slechts 50% die het vaccin kreeg ooit zwanger was. “De resultaten suggereren dat vrouwen die de HPV-injectie kregen, minder kans hadden om ooit zwanger te zijn geweest dan vrouwen in dezelfde leeftijdsgroep die de injectie niet hadden gekregen,” zegt de studie. Het concludeert, zoals alle studies zoals deze, dat de gegevens wijzen op een verband, en geen oorzaak, tussen het nieuwe vaccin en verminderde vruchtbaarheid, maar dat verder onderzoek gerechtvaardigd is.

Als de associatie causaal is, suggereert DeLong’s wiskunde echter dat als alle vrouwen in deze studie het HPV-vaccin hadden gekregen, het aantal vrouwen dat ooit was verwekt, met twee miljoen zou zijn gedaald. Dat zijn geen twee miljoen vermiste kinderen. Dat is twee miljoen vrouwen die niet één, twee, of kan bedenken enige kinderen. Het is miljoenen Amerikaanse kinderen die ontbreken in een enkel cohort. De implicatie, gezien de wijde breedte van de wereldwijde HPV-vaccincampagne die nu zowel op mannen als op vrouwen vanaf de leeftijd van negen jaar oud is, is enorm.

THE SKEPTIC RESPONSE
Sceptici zijn betrouwbare verdedigers van de vaccinindustrie. Armchair-wetenschappers die zich vaak schuilhouden achter pseudoniemen, hebben een soort van schizofrenie over vaccins. Ze benadrukken dat vaccins krachtige immuunmodulerende geneesmiddelen zijn die in staat zijn om de reactie van het immuunsysteem op infectieuze blootstelling te veranderen. Maar ze kunnen niet accepteren dat vaccins, net als alle andere medicijnen, duizenden gedocumenteerde langetermijnbijwerkingen kunnen en hebben, vooral omdat ze zijn ontworpen om de vertraagde productie van antilichamen door het adaptieve immuunsysteem te veroorzaken. Omdat deze reacties worden gemedieerd door het immuunsysteem, zijn ze divers, onvoorspelbaar en diepgaand.

Zoals verwacht verwelkomden de sceptici HetLong’s onderzoek met gemene en persoonlijke (lees onwetenschappelijke) aanvallen. Ze sloegen haar falen om gegevens over het gebruik van anticonceptie op te nemen. Als gevolg hiervan wil DeLong die gegevens toevoegen aan een addendum over de studie, maar wat ze op de website van Age of Autism vond en daarover rapporteerde, versterkt alleen de bevindingen van de studie. Van de gehuwde vrouwen in het onderzoek zei 36,6% van degenen die de HPV-injectie hadden gekregen tegen de NHANES dat ze anticonceptie gebruikten (condooms gebruikten minstens de helft van de tijd, anticonceptie of injectables anders), vergeleken met meer dan de helft (51,5%) van die die de foto niet heeft gemaakt – een verschil van bijna 15%.

Minder gebruik van anticonceptie zou moeten leiden tot meer baby’s onder de gevaccineerde. Maar het lijkt erop dat de gevaccineerde vrouwen in de studie eigenlijk moeilijker probeerden zwanger te worden (of er tenminste niet zo bezorgd om waren), maar toch minder geluk hebben – niet goed voor het argument van de scepticus.

DeLong “is zelfs geen epidemioloog”, huilden de Skeptics. (Met andere woorden: schiet op de messenger als u de boodschap niet goed vindt.) Waarop zij antwoordt: “Nee. Ik ben niet. Ik ben echter een statisticus. Ik zou dankbaar zijn als epidemiologen hun werk zouden doen en dit onderzoek grondig zouden uitvoeren. “Dit is precies waar haar studie om vroeg. Als dat wel het geval zou zijn, zouden moeders van gevaccineerde kinderen niet verplicht zijn om dit te doen.

ONVRUCHTBARE VROUWEN UITGESLOTEN VAN ONDERZOEK NAAR ONVRUCHTBAARHEID
DeLong citeert een andere studie , van de Scholen voor Volksgezondheid en Geneeskunde van de Boston University en het Research Triangle Institute (RTI) in North Carolina, die geen verband vonden tussen HPV-vaccinatie en verminderde vruchtbaarheid. Interessant is dat de Universiteit van Boston de ontvanger is geweest van tientallen miljoenen van de globalistische vaccinactivisten Bill en Melinda Gates Foundation, evenals RTI, een organisatie die de afgelopen jaren meer dan $ 47 miljoen dollar aan subsidiegelden heeft ontvangen . RTI heeft een aantal recente studies gepubliceerd over het HPV-vaccin, waaronder één gezamenlijk gefinancierd met GSK (een vaccinfabrikant) over de veiligheid van het HPV-vaccin van het bedrijf en een andere, waarschuwende agentschappen voor de volksgezondheid om “speciale maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat hun berichten niet worden gezien als gesponsord door farmaceutische bedrijven” in plaats van “verminderde sympathie en vertrouwen” aan te moedigen door ouders die minder geneigd zijn het HPV-vaccin aan hun zonen te geven. Andere RTI-publicaties beschrijven “Veelbelovende alternatieve instellingen voor HPV-vaccinatie van Amerikaanse adolescenten,” veranderend “gedrag van de leverancier” om de opname van HPV en meer te verbeteren.

“Dit kunnen de vrouwen zijn met ‘hardcore’ kwesties van vruchtbaarheid,” zegt Delong, “maar het zijn juist de vrouwen die moeten worden opgenomen.”

De RTI-studie over het effect van HPV-vaccins op de vruchtbaarheid was gebaseerd op het eigen terugroepen van ontvangen vaccins door de patiënten (onthoudt u hoe de sceptici eerder huilden over zelfrapportage?). Maar de studie had geen controle over een veel belangrijkere factor in de vruchtbaarheid – leeftijd. Leeftijd in deze context heeft niet alleen invloed op het mogelijke effect van het vaccin zelf op de vruchtbaarheid, maar de vruchtbaarheid is dramatisch scheefgetrokken ten gunste van de jongeren en de studie knobbels 18-jarigen bij 30-jarigen. Bovendien sluit het aanvankelijk 881 vrouwen uit een poel van 5.020 uit omdat ze al – zonder geluk – proberen om een ​​baby voor meer dan zes maanden te verwekken. Dit heeft als effect dat de onvruchtbaarheidsbevinding over het algemeen kleiner wordt. “Dit kunnen vrouwen zijn met ‘harde kern’ kwesties van vruchtbaarheid,” zegt DeLong, “maar het zijn juist de vrouwen die moeten worden opgenomen.”

MILIEUZORG
t veilig zonder nadelige invloed op de maternale of foetale uitkomst tijdens de zwangerschap.

Een recent artikel van Texas Tech University Health Sciences Center waarschuwt dat deze CDC-verzekering gebaseerd is op onvolledige gegevens. Het wijst op vertekeningen in rapportage en lacunes in gegevens. “Bepaalde schadelijke effecten van het vaccin tegen HPV die niet goed zijn onderzocht omdat ze niet goed gedefinieerd zijn”, voegen de onderzoekers toe die een groot aantal gedocumenteerde, diverse auto-immuun-, neurologische en cardiovasculaire aandoeningen beschrijven in de nasleep van het vaccin. De meest frequent gemelde symptomen na HPV-vaccinatie zijn slecht begrepen – flauwvallen, chronische pijn met tintelingen of branderige gevoelens, hoofdpijn, vermoeidheid en duizeligheid, misselijkheid en andere symptomen die bijvoorbeeld bij rechtop staan ​​verergeren.

HPV-vaccinatie – evenals tetanusvaccinatie – is in de medische literatuur gekoppeld aan een aandoening die anti-fosfolipide-syndroom wordt genoemd, wat een slecht gedefinieerde ziekte is die wordt veroorzaakt wanneer het immuunsysteem ten onrechte antilichamen tegen bepaalde lipide-eiwitten produceert die worden aangetroffen in membranen die zich in een groot aantal weefsels – ogen, hart, hersenen, zenuwen, huid – en het voortplantingssysteem. Een studie uit 2012 door Servische onderzoekers van het Instituut voor Virologie, Vaccins en Ser “Torlak” wees uit dat “hyperimmunisatie” van het immuunsysteem met verschillende adjuvantia, waaronder aluminium, bij muizen resulteerde in de inductie van het antifosfolipidesyndroom en de tandemverlaging van de vruchtbaarheid.

“Onomstotelijk bewijs” van hoge concentraties van het metaal werden gevonden, vooral in de eme van mannen met een laag aantal spermacellen. ”

Ander onderzoek heeft aluminium in conceptieproblemen geïmpliceerd. Franse onvruchtbaarheidsonderzoeker Jean-Philippe Klein en zijn collega’s aan de Universiteit van Lyon publiceerden de resultaten van hun studie uit 2014 van het sperma van mannen die hulp zoeken bij een Franse onvruchtbaarheidskliniek. Ze stuurden zaadmonsters van 62 mannen die onvruchtbaarheidsaangelegenheden hadden met het aluminium onderzoekslaboratorium van Christopher Exley aan de Keele University in Engeland, waar ze fluorescerend werden gekleurd om het aluminiumgehalte als een luminescerend blauw te tonen. “Onomstotelijk bewijs” van hoge concentraties van het metaal werden gevonden, vooral in het sperma van mannen met een laag aantal zaadcellen. Duidelijk fluorescerend en geconcentreerd aluminium in de DNA-rijke hoofden van het sperma leidde de onderzoekers om te speculeren over de impact die dit kan hebben op het vermogen om zich voort te planten en op de ontwikkeling van nieuw gevormde embryo’s.

Deirdre Little, de Australische huisarts die primaire ovariumfalen vaststelde na HPV-vaccinatie, heeft ook kritiek op het feit dat de productinformatie van Merck misleidend was over wat voor soort “zoutoplossing” placebo werd gebruikt in proeven met het Gardasil-vaccin – er werd niet vermeld dat de ” placebo’s bevatte zowel de hoge doses aluminium als een ander eng ingrediënt, polysorbaat 80. Deze chemische stof vertoonde een vertraagde ovariumtoxiciteit voor de eierstokken van de rat bij alle geïnjecteerde doses die over een tienvoudig bereik werden getest.

Geen van de onderzoeken beoordeelde de langetermijneffecten van het vaccin op de reproductieve gezondheid van meisjes, aldus Deirdre en Ward, eraan toevoegend dat medicijnbeschadiging aan de reproductieve gezondheid jaren of decennia kan duren voordat zich manifestaties kunnen voordoen.

“Wat voor soort bureau voor de volksgezondheid bestrijkt 45.277 meldingen van bijwerkingen – inclusief neurologische en reproductieve symptomen – bij jonge vrouwen in de vruchtbare leeftijd?”

DRINGENDE EN ONBEANTWOORDE VRAGEN
De olifant in de kamer waar niemand over wil praten, is waarom het HPV-vaccin om te beginnen zo sterk op de markt wordt gebracht? Waarom een ​​vaccin maken voor een ziekte die in zijn leven minder dan 0,3% van de mensen treft? En waarom bevatten ingrediënten die giftig zijn, met name hoge doses ingrediënten waar wetenschappers bezwaar tegen hebben gemaakt en met gedocumenteerde toxiciteit voor voortplantingsorganen? Waarom geen echte controle gebruiken in de proeven? Wat voor soort wetenschapper zou dat soort wetenschap doen? Welk soort bureau voor de volksgezondheid bestrijkt 45.277 meldingen van bijwerkingen – inclusief neurologische en reproductieve symptomen – bij jonge vrouwen in de vruchtbare leeftijd?

Het beantwoorden van deze vragen blijkt een stuk lastiger dan het lijkt. Er zijn huiveringwekkende feiten die moeilijk opzij te zetten zijn. Er zijn, recentelijk in 2015, aanklachten door katholieke bisschoppen en mensenrechtenactivisten dat openbare gezondheidsinstellingen opzettelijk tetanusvaccins hadden besmet die alleen werden gegeven aan vrouwen in de reproductieve leeftijd in Kenia. Volksgezondheidsorganisaties ontkenden dat ze tetanusvaccins hadden ingebed met miskraam-inducerend bèta-humaan choriongonadotrofine (b-HCG) – een belangrijk steriliserend bestanddeel dat in de uitgebreide medische literatuur wordt beschreven over de zoektocht naar een anticonceptivum om de populatiegroei te beheersen . De Keniaanse bisschoppen drongen erop aan dat ze laboratoriumbewijzen hadden die genegeerd werden en dat de kwestie werd genegeerd zoals DeLong’s studie.

Een andere ongemakkelijke waarheid is dat juist de mensen die de HPV-vaccin-juggernaut financieren dezelfde mensen zijn die het meest geïnteresseerd zijn in het verlagen van geboortecijfers. Toen Melinda Gates in 2012 haar Family Planning Summit lanceerde met het doel anticonceptiemiddelen voor de armen van de wereld te brengen, was het duidelijk dat ze één maatregel voor dat doel had: “Als je ziet wat er is gebeurd in andere landen die voorbehoedmiddelen hebben gebruikt, gebruiken ze in de eerste plaats en de geboortecijfers dalen, ” zei ze op dat moment. “De vraag is of het nog sneller zou kunnen gebeuren?”

“Zolang er geen bevredigend antwoord is op de vraag waarom het Westen wordt geconfronteerd met een onvruchtbaarheidscrisis, zijn vragen over de langetermijneffecten van het HPV-vaccin op de menselijke vruchtbaarheid niet alleen redelijk en redelijk, maar de toekomst is ook somber als we dat niet doen beantwoord ze. ”

Hoewel ze zweerde dat haar campagne ‘niet over bevolkingscontrole’ was, zijn de doelen van Gates dezelfde als die van de massale sterilisaties van Indiase mannen op spoorwegplatforms in de jaren 70 en die doorgaan met het vandaag massaal steriliseren van Indiase vrouwen om het geboortecijfer te krijgen naar beneden. Voor Gates wordt succes niet gemeten in de toegang tot schoon water of energie of in de ontwikkeling van infrastructuur of politieke vrijheid, het wordt gemeten in toegang tot medicijnen, medicijnen waar zij en haar man aandelen in houden: anticonceptiva en vaccins. Hun succes wordt gemeten door te exporteren naar wat de meeste westerse landen als sociale catastrofe beschouwen: demografische achteruitgang.

Zolang er geen bevredigend antwoord is op de vraag waarom het Westen geconfronteerd wordt met een onvruchtbaarheidscrisis, zijn vragen over de langetermijneffecten van het HPV-vaccin op de menselijke vruchtbaarheid niet alleen eerlijk en redelijk, maar de toekomst is erg somber als we dat niet doen beantwoord ze.

Door Celeste McGovern, voor Children’s Medical Safety Research Institute

https://galacticconnection.com/a-strong-association-has-been-found-between-the-hpv-vaccine-infertility/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥