21 januari 2021

 

Vleesetende bacterie wat je moet weten

Eerder deze zomer suggereerde een rapport gepubliceerd in het tijdschrift Annals of Internal Medicine dat een vleesetende bacterie genaamd Vibrio vulnificus zich kan verspreiden naar gebieden die voorheen niet-endemisch waren voor het micro-organisme vanwege ongewoon warm water.

De bacterie, die necrotiserende fasciitis veroorzaakt, heeft een extreem hoog sterftecijfer en een nauwkeurige diagnose, snelle toediening van antibiotica en snelle chirurgie zijn volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control uiterst belangrijk in een succesvolle behandeling .

Vroege symptomen van de ziekte, die kunnen worden verspreid door zeewater of zelfs rauwe zeevruchten, omvatten koorts, duizeligheid of misselijkheid kort na een verwonding of operatie, volgens de CDC. Degenen die denken dat ze besmet zijn, worden aangespoord om onmiddellijk behandeling te zoeken.

https://www.genengnews.com/topics/omics/flesh-eating-bacteria-carry-genes-for-getting-under-your-skin-and-thriving/
Vast ook weer een lab-virus-bacterie Frankenstein monsterachtig iets…Het draagt genen om onder je huid te komen…??????!

Lees ook:   Het Wuhan-coronavirus lijkt een laag sterftecijfer te hebben en de meeste patiënten herstellen volledig.

Gerelateerde berichten