web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Vleesetende bacterie wat je moet weten

Eerder deze zomer suggereerde een rapport gepubliceerd in het tijdschrift Annals of Internal Medicine dat een vleesetende bacterie genaamd Vibrio vulnificus zich kan verspreiden naar gebieden die voorheen niet-endemisch waren voor het micro-organisme vanwege ongewoon warm water.

De bacterie, die necrotiserende fasciitis veroorzaakt, heeft een extreem hoog sterftecijfer en een nauwkeurige diagnose, snelle toediening van antibiotica en snelle chirurgie zijn volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control uiterst belangrijk in een succesvolle behandeling .

Vroege symptomen van de ziekte, die kunnen worden verspreid door zeewater of zelfs rauwe zeevruchten, omvatten koorts, duizeligheid of misselijkheid kort na een verwonding of operatie, volgens de CDC. Degenen die denken dat ze besmet zijn, worden aangespoord om onmiddellijk behandeling te zoeken.

https://www.genengnews.com/topics/omics/flesh-eating-bacteria-carry-genes-for-getting-under-your-skin-and-thriving/
Vast ook weer een lab-virus-bacterie Frankenstein monsterachtig iets…Het draagt genen om onder je huid te komen…??????!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥