...

19 juni 2021

 

Wetenschapper gevangen gezet na ontdekking dat dodelijke virussen via vaccins worden toegediend

Wetenschapper gevangen gezet na ontdekking dat dodelijke virussen via vaccins worden toegediend

Moleculair bioloog Dr. Judy A. Mikovits werd in de gevangenis gegooid na het ontdekken van het bewijs dat dodelijke retrovirussen worden overgedragen via vaccins die aan mensen worden toegediend.

In een verontrustend waargebeurd verhaal dat voor het eerst werd gepubliceerd door Natural News , vond Dr. Mikovits het bewijs ‘dat dodelijke retrovirussen via vaccins zijn overgedragen aan 25 miljoen Amerikanen’.

Dr. Mikovits werkte met menselijke retrovirussen en concentreerde zich op onderzoek naar immunotherapie en HIV. In 2009 deed ze onderzoek naar neurologische aandoeningen, waaronder autisme, toen ze ontdekte dat veel van haar proefpersonen aan ernstige medische problemen leden. Deze problemen omvatten kanker, motorische neuronaandoeningen en chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS).

Collective-evolution.com meldt: ze geloofde dat een virus verantwoordelijk was voor deze symptomen, en door haar onderzoek isoleerde ze de virussen die van muizen bleken te zijn.

Het zag eruit als een virus, het rook naar een virus, een retrovirus, omdat dat het soort virussen is dat het immuunsysteem verstoort. En verschillende andere onderzoekers in de jaren negentig hadden retrovirussen van deze mensen geïsoleerd, maar de overheid noemde ze ‘contaminanten’, dat ze niet echt waren en dat ze niets met de ziekte te maken hadden. Nou, we hebben een nieuwe familie van virussen geïsoleerd die xenotroop muizenleukemievirus-gerelateerd virus werden genoemd. Dus deze virussen waren muizenleukemievirussen, muisvirussen.

Twee jaar later, is ons artikel is gepubliceerd in een van de beste wetenschappelijke tijdschriften ter wereld in Science, 8 oktober 2009. Gewoonlijk maakt dat je carrière, in mijn geval maakte het mijn leven als wetenschapper af zoals ik het kende.

Virus geleverd via vaccins

Dr. Mikovits ‘paper bracht op zichzelf de woede van de krachtige farmaceutische industrie niet meteen met zich mee. Pas een paper dat 2 jaar later werd gepubliceerd de verbinding maakte tussen dit nieuwe virus en vaccins, werden de onderzoeksresultaten van Mikovits te gevaarlijk voor de Deep State. Hier is hoe Mikovits het in de video uitlegt:

Dus in 2011 schreef een andere AIDS-onderzoeker in een tijdschrift genaamd Frontiers in Microbiology een paper die me echt veel heeft gekost; Ik wist niet dat hij dit artikel zou gaan schrijven, maar het zei eigenlijk de meest waarschijnlijke manier waarop deze muizen-leukemie-virusgerelateerde virussen, dit soort virussen, bij mensen binnenkwamen, was via vaccins.

Lees ook:   Kraamvrouwen koorts in opmars?

Dus wanneer zijn we met vaccins begonnen? 1953, 1934, precies in de jaren 30 met polio, en wat we deden was verzachten, om het virus minder ziekteverwekkend en minder toxisch te maken, hebben we ze door muizenhersenen gevoerd, dus we gaven ze door de hersenen van muizen, en elke wetenschapper die met deze virussen werkt en bij het National Cancer Institute werkte, herkende de mogelijkheid dat als je menselijk weefsel en muizenweefsel bij elkaar zet, de mogelijkheid is dat je een virus opzamelt dat stil is, in de muis, dat is het doet de muis geen pijn, maar het doodt de mens, of veroorzaakt een ernstige ziekte bij de mens.

Deep State Coming Knocking

Het duurde niet lang of de implicaties van de paper werden duidelijk en de Deep State zag de dreiging die werd gesteld aan de vaccinindustrie dat hun krachtige mechanismen van cover-up, obfuscation en bedrog werden geactiveerd:

Ik werd ontslagen, gevangen gezet, zonder reden, zonder te horen, zonder enige burgerrechten, gewoon uit mijn huis in boeien op een dag, op 18 november 2011 weigerde ik de gegevens af te keuren, ik weigerde te zeggen dat het een fout was, we hebben de gegevens, ik liet de gegevens zien, ik liet alle gegevens zien, en ik weigerde gewoon, ze zeiden in principe iedereen te vertellen dat je alles hebt verzonnen, en je kunt naar huis gaan. En als je het niet doet, zullen we je vernietigen. En dat deden ze.

Ze werd zonder arrestatiebevel gearresteerd en 5 dagen in de gevangenis vastgehouden zonder de mogelijkheid om een ​​borgtocht als voortvluchtige van het gerecht te krijgen, en kreeg een 4-jarig gag-bevel. Haar carrière was vernietigd. Haar verhaal is gedocumenteerd in het boek Plague: One Scientist’s onverschrokken zoektocht naar de waarheid over menselijke retrovirussen en chronisch vermoeidheidssyndroom, autisme en andere ziekten .

Ironisch genoeg heeft de FDA nu een testprotocol goedgekeurd voor het detecteren van retrovirussen in de Amerikaanse bloedvoorziening die miljoenen dollars waard is, en grotendeels gebaseerd op het onderzoek van Dr. Mikovits, maar wordt beheerd door Big Pharma. Dus terwijl deze vooraanstaande wetenschapper failliet is en geen baan meer heeft, profiteren anderen van haar onderzoek om miljoenen dollars te verdienen om de Amerikaanse bloedvoorraad op te ruimen.

https://explainlife.com/scientist-jailed-after-discovering-deadly-viruses-are-delivered-through-vaccines-2841/

Gerelateerde berichten