web analytics
11:11 Dubbele getallen
AngelWingsGezondheid & Uiterlijk

Griep of verkouden of…

Na de warme zomerdroogte maanden, gingen ze ineens maaien.
In de hele stad was er gemaaid en niet alleen gewoon gras, maar ook bermgras en dat is nog heftiger. Dus gisteren ging ik op pad met een oud lor aan een geleende scooby, want de mijne was kaduk. Ik snoof de heerlijke, maar niet heus, grasgiffen in en dacht ”holy moly, help ik stik”… Maar het kwaad was al geschied, ik had teveel zooi moeten inhaleren en in de omgeving waren er nogal wat snuffers bezig geweest. Maar verder dan dat ging het niet bij hen.
Beetje verkouden moet kunnen toch. Dus dit zag ik niet aankomen!
Dus ik ging huiswaarts, ware het niet dat het geleende oude lor aan satansgebroed scooby doo’s (scooter) er ook plots de brui aan gaf… (was mercurius niet retro oid?)
Selling the drama dus.

Kom thuis en ineens plotsklaps mega snietersnotter ziek en verkouden.
WOW hoe dan?

Nu dat kan, als je hooikoorts hebt en al het hele jaar geen tablet nodig had, maar als men dan ineens massaal aan de maaieritus gaat, dan kun je wel ontstekingen krijgen en dat kan snel gaan. (Bv oorpijn kan dat ook gebeuren, keelpijn etc. Mijn huisarts kon ooit niet zeggen dat ik hooikoorts had door middel van een huidtest maar wel door middel van elk jaar in dezelfde maanden voorhoofdholteontstekingen!)
Dus een én,én verhaal. Lichtelijk verkouden en dan plots heftige hooikoorts.
Dus dat was vannacht een sauna in bed.
Dus het bed mocht in de wasmachien vandaag. 3 Douches verder, sorry hoor D666!!!!!!

Lees ook eens:  Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest

Oh ja ik had een potje appelmoes zonder toegevoegde suikers in de koelkast, geen idee waarom dat daar stond ongeopend enzo, maar ik heb een paar lepeltjes genomen in een schaaltje en oh wat was dat lekker… echt amazing hoe lekker koud en appelmoes kan zijn?
Denk dat ik zo nog een waterijsje ga nemen!
😛

Ondertussen dacht ik dat ik eigenlijk die ene goede vitaminebom moest nemen en die timereleased vitamine C bom!

Maar ja, die kan ik niet doorslikken, want ik krijg het al benauwd als ik ernaar kijk, zo huge!
Kijk als je al denkt; ik stik erin, geloof me, je stikt erin!
No Doubt!

Ik heb een schone theedoek gepakt en een hamer, en de pillen in elkaar geslagen in de theedoek.
Hierna de poeders doorgeslikt. Beetje goor wel, maar ja.
Ja ook wel een beetje stam des holos des beros…maar moet kunn’n!
Denk dat de timereleased het nu niet meer zo goed doet maar ja…in ene keer een flinke stoot vitamine C, kan vast geen kwaad!
Toch?

Hopelijk dat ik voor vrijdag weer boven Jan ben, want ik zou nog ergens naartoe.
En neen, tis geen cojona!

 

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥