web analytics
...
Gezondheid & Uiterlijk

Mensen met groene ogen blijken dus ongelooflijk speciaal

Fact about green eyes: Only 2 percent of people have green eyes! ;-):

Mensen met groene ogen blijken dus ongelooflijk speciaal
Iedereen met groene ogen is het er volmondig mee eens als ik zeg dat de oogkleur prachtig en uniek is. Dit komt niet alleen omdat slechts 2 procent (!) van de wereldbevolking groene ogen heeft. Nee, er zijn meerdere redenen te bedenken waarom mensen met groene kijkers extra ‘speciaal’ zijn. Althans, zo stelt de wetenschap.

Lees ook: Beauty-alarm: hét geheim achter de perfecte wing
The Impulse Research Corporation uit Los Angeles (Amerika) heeft onderzocht wat het verband tussen oogkleur en verleiding is. Wat blijkt nu? Mensen met groene ogen zijn mysterieus én sexy! Whut? Naast sexy en mysterieus zijn mensen met groene ogen ook onafhankelijk. Bovendien zijn mensen met groene ogen onvoorspelbaar en worden ze niet snel boos. En, last but nog least, mensen met groene ogen zijn de creatiefste mensen op aarde! Leuk detail: de deelnemers werd gevraagd welke kleur ogen ze zouden willen, als ze hun oogkleur zouden kunnen veranderen. Ook op deze vraag werd de kleur groen veelvuldig als antwoord gegeven.

https://www.enfait.nl/mensen-met-groene-ogen-blijken-dus-ongelooflijk-speciaal/

Ja, nou ja, het is toch gewoon ook zo?
wmpl good via Angel-Wings

Lees ook:   7 Tekenen dat u mogelijk coronavirus heeft gehad vóór de uitbraak - Symptomen inbegrepen

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept