web analytics

Vragen stellen aan het Hogere Zelf door middel van spiertest

Wat is de snelste en gemakkelijkste manier om met mijn Hogere zelf te communiceren?

Omdat het vaak enige tijd kost om het vermogen te ontwikkelen om de leiding van je Hogere Zelf te zien, horen, voelen of kennen , is er een snellere en gemakkelijkere manier om ermee te communiceren.

Dit is kinesiologie (spier) testen. Dit werkt omdat het lichaam de communicatiepoort is tussen jou en je Hogere Zelf.

Om je Hogere Zelf eenvoudige “Ja” of “Nee” vragen te stellen, zijn hier de stappen die je moet volgen:

0eb24f6710a9294ef82306339500e017 via Angel-Wings

1- Stel de spiertestlus in door het volgende te doen:

    • Vorm met je dominante hand (degene waarmee je schrijft en die je voor de meeste taken gebruikt) een lus door de toppen van je duim en wijsvinger tegen elkaar te drukken.
    • Met de andere hand (de hand die minder vaak wordt gebruikt), druk je duim en wijsvinger samen om een ​​platte driehoek te vormen .
  • Steek deze platte driehoek in de lus.

2- Denk aan het soort “Ja/Nee”-vraag die je aan je Hogere Zelf wilt stellen .

  • Als het antwoord “Ja” is, instrueer dan je Hogere Zelf om de lus op je dominante hand gesloten te houden wanneer de duim en wijsvingers van de platte driehoek openen en tegen de lus drukken.
  • Als het antwoord “Nee” is, instrueer dan je Hogere Zelf om de lus op je dominante hand te openen wanneer de duim en wijsvingers van de platte driehoek openen en tegen de lus drukken.

Enkele dingen om te onthouden over spiertesten:

ac7b9cd7686c1f099218a55e46302c02 via Angel-Wings

1- Oefen deze techniek op enkele onschuldige en voor de hand liggende vragen. Ik zou bijvoorbeeld zeggen “Mijn naam is Ellen” en zou een “Ja” antwoord moeten krijgen bij het uitvoeren van deze spiertest. Maar als ik zei: “Mijn naam is Joe”, zou ik een “Nee” antwoord moeten krijgen bij het uitvoeren van deze spiertest.

Lees ook:   De airfryer

2- Als je te moe of te ziek of te gestrest bent of als er iets is dat de normale werking van je lichaam verstoort, dan krijg je geen juist antwoord (onthoud dat het lichaam de poort is naar je Hogere Zelf).

3- Als je mentaal of emotioneel te veel bezig bent met het antwoord dat je probeert te krijgen, dan zal je lichaam (dat van je houdt) de neiging hebben om je het antwoord te geven dat je wilt ontvangen. Dit is in het algemeen waarschijnlijk geen juist antwoord.

4- De antwoorden die u op uw vragen krijgt, zijn zeer nauwkeurig en zijn in hoge mate afhankelijk van de formulering van de vraag. Je Hogere Zelf zal niet interpreteren wat je vroeg, maar het zal zijn antwoord afstemmen op jouw specifieke vraag. Dit is vaak niet wat je bedoelde te vragen. Er is een heel duidelijke, eenvoudige reden waarom dit gebeurt.

 

Je Hogere Zelf wil dat je ermee in contact komt (zie “Afstemming met je Hogere Zelf” ). Het wil u begeleiding geven die complexer en zinvoller is dan eenvoudige “Ja/Nee”-vragen mogelijk maken. Het beschouwt spiertesten als een tijdelijke maatregel totdat een meer permanente communicatieverbinding kan worden ontwikkeld.

Bron

De elleboogtest:

De Elleboogtest is een favoriete methode voor zelftesten, omdat de meeste mensen zeggen dat het voor lange tijd kan worden gebruikt zonder vermoeidheid te veroorzaken. Breng om te beginnen een van beide ellebogen in uw zij, waarbij u uw bovenarm tegen uw lichaam vergrendelt of tegen de rugleuning van een stoel zet. Je elleboog moet in een hoek van 90 graden worden gebogen, zodat je onderarm evenwijdig aan de vloer is. Je hand kan met de palm naar boven worden geplaatst of worden gedraaid om met de palm naar beneden te wijzen.

Lees ook:   Telepathie...

Plaats nu twee vingers van je andere hand op de pols. Zeg het woord ‘ja’ en druk zachtjes op de arm. De onderarm moet sterk blijven. Zeg nu het woord ‘nee’ en druk nogmaals zachtjes op de arm. U zou een lichte verzwakking moeten kunnen detecteren en de onderarm moet toegeven aan uw druk.

Onthoud dat je bij elk van deze tests gewoon probeert de kleine verandering op te pikken die in het lichaam heeft plaatsgevonden. U bent niet op zoek naar een dramatisch verschil, maar met oefening zou u het subtiele verschil tussen “ja” en “nee” antwoorden moeten kunnen oppikken. Als je de elleboogtest onder de knie kunt krijgen, zou het een geweldig hulpmiddel moeten zijn om te hebben.

De ring-in-ring-test:

Maak een gesloten ring- of cirkelvorm met de duim en middelvinger van één hand. Maak dezelfde vorm met de duim en middelvinger van de andere hand. Verbind de ringen als twee schakels in een ketting. U kunt deze handmatige spiertesttechniek op twee verschillende manieren gebruiken:

1. Kies één hand als weerstandsring en één hand als drukring. De drukring blijft vergrendeld gesloten, terwijl de weerstandsring zal breken bij een “nee” antwoord en gesloten blijft bij een “ja” antwoord.

2. Of u kunt in plaats daarvan van plan zijn dat beide beltonen vergrendeld blijven bij een “ja”-antwoord, en beide verbreken bij een “nee”-antwoord.

Spiertest door proxy

Spiertesten kunnen ook bij volmacht worden uitgevoerd. Per definitie betekent “proxy” voor iemand staan ​​of iemand vertegenwoordigen. Spiertesten bij volmacht kunnen worden gebruikt wanneer de ontvanger niet aanwezig kan zijn. In deze gevallen wordt in hun plaats een “proxy” gebruikt. Dit kan worden gedaan met een derde persoon die als gemachtigde optreedt, of de tester kan de test op zijn of haar eigen lichaam uitvoeren en als gemachtigde voor de tester dienen.

Bron

Link

Gerelateerde artikelen

Back to top button