...

15 juni 2021

 

Onbegrensde levenskracht door TACHYON

 

Onbegrensde levenskracht door TACHYON

In principe is elke ziekte te genezen met tachyon, tachyon zet de genezing in en dan het herstel van weefsels en botten. Vooral pijn is snel en effectief te behandelen. Binnen een uur zult u al de werking van tachyon ondervinden.

enkele voorbeelden:

hernia, rugklachten, spierpijnen, nekklachten, wiplash,

pijn in schouder, pijn in arm bv. tennisarm, pols bv. carpaal tunnel syndroom, knieklachten, heupproblemen, enkel, voetproblemen

immuunsysteem, bloedciculatie, infecties, ongevallen, hoge of lage bloeddruk, sneller herstel botbreuken

chronische ziekten bv. reuma, fibromyalgie, ms, me

allergieën, preventief in behandeling maand voor seizoen hooikoorts, astma, bronchitis

alzheimer, concentratie problemen, kort geheugen stoornis

galstenen, nierstenen, lever

overgangsproblemen, zwangerschap,geboorte, incontinentie, prostaatproblemen, potentie

atritis, osteoporose, artrose

huid bv. acnè psoriasis, exceem

emotional release bv. stress, fobie, overspannenheid depressie

verslaving van bv. roken, zoetigheid, alcohol, drugs, ontgifting van uw lichaam

operatie sneller herstel na uw operatie

voor getrainde sporters meer energie tot lichaam, dus betere prestaties!

oor en kaakproblemen

oogproblemen

hoofdpijn, clusterhoofdpijn en migraine

lymfestelsel, kanker, tumoren

diabetis

krampen, spasmen, overbelaste spieren

hartproblemen, angina, normaliseert ritme met hartstoornissen

ziekte van lyme borellia

Een nieuwe weg naar lichamelijk welzijn en spirituele groei!

Met behulp van Tachyon geven we je een manier aan tot een bewustwordingsproces dat je de mogelijkheid geeft een warm en levendig mens te worden. Door tachyon brengt men het lichaam in balans door je pijn en ziekte en andere blokkades op te ruimen.

Je bewust te worden van je denkpatronen, je ingeroeste ideeën en je beïnvloedingsmomenten, geven je de mogelijkheid je Zelf weer te ontdekken.
U krijgt de ‘gebruiksaanwijzing’ aangeboden om ‘zelf’ en ‘bewust’ uw schatkist te openen. Om zo uzelf te bevrijden van blokkages, conditioneringen of van een negatief gedachten-systeem!

Tachyontherapie wordt gebruikt bij acute en chronische problemen.
Het uiteindelijk doel is de genezing van het gehele wezen en de verruiming van het bewustzijn.

Een acuut probleem (b.v. rugrijn, migraine, infecties enz.) zal vlugger genezen.
Bij chronische problemen, zowel fysiek als psychisch, gaat men voorzichtig te werk en zal de persoon meerdere behandelingen nodig hebben.
In geval van depressie, angsten en fobieen, te weinig zelfvertrouwen, stress heeft men snelle resultaten.
Een fysieke kwaal zal verdwijnen wanneer de ziel terug gezond wordt.

Zielenrust is het hoogste doel.

Het beste geneesmiddel voor de mens is de mens. De grootste graad van genezing brengt liefde.
Indien je in de gaten krijgt op welke manier mensen en gebeurtenissen je beïnvloeden in je keuzes, kun je je ontdoen van die ‘ballast’ en tot jouw eigen keuzes komen. Dan kun je je ontplooien met jouw mogelijkheden je eigen realiteit in vreugde verwelkomen in respect en liefde voor jezelf en voor een ander.
Hierdoor kan TACHYON ook een waardevolle investering in jezelf zijn.

De bereidheid om aan jezelf te werken in speelsheid en oprechtheid, en de bereidheid om je eigen verantwoordelijkheid aan te gaan.

Men werkt met de TLC BARS deze heeft alleen de erkende Tachyon therapeut in gebruik! Deze stralen zeer gericht Tachyon energie het lichaam in. Dan wordt er gedurende ongeveer twintig minuten met grote, alleen voor behandelaars beschikbare, Getachyoniseerde Kristallen gericht gestraald op de pijnlijke plek . De kristallen worden om de dertig seconden omgedraaid omdat de Tachyon er aan een kant instroomt en aan de andere kant uit. Zodoende wordt het pijnlijke gebied losgeweekt van alles wat vast zit en ontstaat er ruimte om energie toe te laten en te laten stromen. Iedereen ervaart dingen anders, maar het maakt zeker een hoop los.

Bij de zoektocht naar vrije energie werd eerst het bestaan van Tachyon Energie hypothetisch door de wetenschap aangenomen, en daarna indirect bewezen. Indirect, omdat energie die sneller reist dan het licht met de nu bestaande meetmethodes niet direct gemeten kan worden.We zijn al die wetenschappers uit verleden en heden dankbaar en erkentelijk voor het leggen van het fundament voor dit nieuwe tijdperk. Zij zijn de wegbereiders geweest voor de Tachyon Revolutie.

Lees ook:   Goedkoop medicijn tegen kanker?

De uitdaging ligt niet langer in het leveren van het bewijs voor het bestaan van Tachyon Energie. Het punt is: hoe kunnen we die energie benutten? Er zijn veel beroemde geleerden die zich op dit gebied inspanningen getroost hebben, met wisselend succes. Waar deze wetenschappers zich mee bezig hielden was de vraag hoe Tachyon Energie om te zetten in gewone en direkt bruikbare elektrische energie.

David Wagner heeft een andere visie op de voordelen die aan Tachyon Energie verbonden zijn. Hij realiseerde zich dat het omzetten van Tachyon Energie in direkt bruikbare elektrische energie in feite geen oplossing zou bieden voor de steeds groter wordende crisis waarin onze planeet verkeert. Het gaat immers niet om een energiekrisis, maar om een bewustzijnskrisis.

Een constante stroom van energie vloeit van deze hoog geraffineerde subtiele gebieden, beginnend bij de causale of super causale wereld zoals beschreven in Yoga tradities, naar beneden door de Astrale, Etherische en Electromagnetische niveaus en tenslotte in het materiele gebied van het bestaan.

Alles wat er op aarde bestaat is een Energetisch Continuum en onze lichamen zijn daar een perfect voorbeeld van. Behalve het feit dat wij een materieel, fysiek lichaam hebben, dat wij waarnemen met onze zintuigen, hebben wij nog verscheidene lagen van energetische lichamen

In Tachyon Energie zit alle potentieel dat nodig is om elke individuele levensvorm een perfect energetisch continuüm te geven. Alles wat zich bv. in het menselijk lichaam afspeelt, bestaat al in volmaakte vorm binnen Tachyon.

Wij ontwikkelen ons in een ononderbroken opwaarts draaiende spiraal van orde, waarop wanorde volgt, tot hogere niveau’s van orde, waarna we door nieuwe verstoring en chaos weer nog hogere niveau’s van orde bereiken. Chaos is een springplank van het ene niveau van orde naar het volgende hogere niveau van orde. Iedereen maakt deze ervaring mee, of men zich er nu van bewust is of niet. Elk nieuw niveau van orde is een nieuw niveau van gezondheid.* Het gebruik van Tachyon biedt niet alleen een compleet holistisch gezondheidsmodel, maar ook een proces waardoor we ons richting een stralende gezondheid en een éénwording met alles -wat-bestaat bewegen kunnen.

Het Tachyoniseringsproces moet gezien worden als een geschenk aan de aarde. Het heeft iedereen die er mee in aanraking kwam geholpen in zijn ontwikkeling. Mensen zijn er door veranderd en heel gemaakt. Het schept orde uit wanorde. Het bergt de mogelijkheid in zich om onze planeet en zijn bewoners weer gezond te maken, en tot harmonie en eenheid te brengen.

Gebruikmaking van getachyoniseerdeT producten leidt gewoonlijk op een natuurlijke manier tot ontgifting, tot een verhoogde opname van aanwezige vitamines en mineralen, tot meer energie voor lichamelijke activiteit. Tot een zich meer bewust worden van fijnstoffelijke vormen van energie, tot betere hersen-functies, tot een beter werkende stofwisseling, en tot buitengewoon grote vooruitgang op sportgebied en bij spierherstel.
Als atleten deze producten gebruiken merken ze dat ze beduidend minder snel moe worden, iets wat leidt tot betere prestaties.

* ATTENTIE: Tachyon is niet bedoeld ter vervanging van medisch advies of behandeling.GetachyoniseerdeT producten zijn ontworpen ter ondersteuning, en niet ter vervanging, van reguliere medische gezondheidszorg. Bezoek een dokter voor medisch advies en behandeling!

https://www.natural-body-balance.nl/tachyon1.htm

Gerelateerde berichten