web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Oude nanotechnologie: bewijs van geavanceerde beschavingen vóór de zondvloed

b3318195189c038a881fbfab99ac97bb AnGel-WinGs.nl

Er zijn bepaalde ontdekkingen op planeet Aarde die niet kunnen worden verklaard door conventionele denkmethoden, en de reguliere geschiedenis heeft een probleem met veel bevindingen die voor experts een raadsel blijven. Er zijn bepaalde ‘niet op hun plaats geplaatste artefacten’ die door sceptici en andere onderzoekers als niets meer dan uitgewerkte bedrog worden beschouwd, ondanks het feit dat hun bestaan ​​onze kijk op de geschiedenis en de samenleving zou kunnen vernietigen.

Een van deze zogenaamde OOPARTS werd in 1991 in Rusland gevonden, terwijl onderzoekers geologisch onderzoek uitvoerden in de regio van het Oeralgebergte toen ze honderden miniatuur spiraalvormige objecten tegenkwamen. De meeste van deze objecten waren zo klein als 1/10.000ste. van een centimeter. De raadselachtige miniatuurobjecten die op een diepte van ongeveer 12 meter zijn ontdekt, dateren vermoedelijk 300.000 jaar geleden.

Volgens wetenschappers suggereert de vorm van de mysterieuze artefacten dat het geen natuurlijk voorkomende objecten zijn, wat betekent dat ze vervaardigd moeten zijn. Maar wie had 300.00 jaar geleden de kennis en technologie om zoiets als dit te creëren? De Russische Academie van Wetenschappen voerde verschillende tests uit op deze mysterieuze objecten en de resultaten waren behoorlijk interessant. Onderzoekers ontdekten dat de grootste stukken die werden opgegraven bijna volledig uit koper bestonden en de kleinere uit wolfraam en molybdeen.

Lees ook eens:  Buitenaardsen die  slaven maakten van aardlingen

Volgens rapporten is het grootste van de objecten 2,87 centimeter lang, terwijl de kleinste slechts 2,5 micron lang zijn. Om je een voorbeeld te geven van hun grootte: het gemiddelde menselijke haar is ongeveer 100 micron breed.

De ongelooflijke vondst uit het Oeralgebergte roept talloze vragen op die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. Wie had deze voorwerpen in een ver verleden kunnen maken? Is het mogelijk dat ze het ultieme bewijs vormen van antediluviaanse beschavingen op aarde? Oude beschavingen die de technologie en kennis hadden om zulke uitgebreide artefacten te creëren. Wat is hun doel en kunnen ze deel uitmaken van een veel groter object dat zich ooit in het gebied bevond?

Wat als er vóór de geschreven geschiedenis extreem geavanceerde beschavingen op planeet Aarde leefden? Beschavingen die over technologie beschikten die veel superieur was aan wat we nu hebben, een technologie die hen in staat zou hebben gesteld ongelooflijke dingen te bereiken, zoals de raadselachtige nanostructuren uit het Oeralgebergte? Of is het mogelijk dat de mensheid door de geschiedenis heen is geëvolueerd?

Is het mogelijk dat de menselijke soort aan geheugenverlies lijdt?

Wat als er miljoenen jaren geleden mensen op planeet Aarde zouden bestaan? En wat als die oude mensen veel geavanceerder waren dan wij nu? Is het mogelijk dat we als soort in de loop van de tijd zijn geëvolueerd? Zowel fysiek als technologisch? En als dat zo is… zouden we daar dan geen bewijs van vinden? Is het mogelijk dat deze mysterieuze nanostructuren het ultieme bewijs zijn ter ondersteuning van de theorie?

Lees ook eens:  Wetenschappers ONTDEKKEN de laatste Annunaki-koning in een graf en ze zijn BANG. Billy Carson

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥