web analytics

3000 jaar geleden creëerden mensen krachtige elektrische batterijen, zegt een oude Indiase tekst

Een oude Indiase tekst bevat informatie dat mensen 3000 jaar geleden elektrische batterijen konden maken. Er is een oude Indiase tekst geschreven door de wijze Agastya in het Sanskriet. De wijze Agastya was een gerespecteerde wijze uit de Vedische tijd. Het wordt genoemd in oude teksten als de Rig Veda en de Ramayana. Het is bekend dat de Rigveda rond 1200 voor Christus is opgesteld. Dit betekent dat de wijze Agastya minstens 3000 jaar geleden leefde. Deze tekst, die minstens 3000 jaar oud is, beschrijft hoe je elektriciteit kunt opwekken en water kunt elektrolyseren. Hieronder staat de vertaalde Agastya-tekst die de creatie van de elektrische batterij beschrijft: “Plaats een schone koperen plaat in een aarden pot. Bedek het met blauw vitriool en voeg er nat zaagsel bovenop toe. Plaats vervolgens een zinkplaat bedekt met kwikamalgaam bovenop het zaagsel om polarisatie te voorkomen. Als gevolg van contact wordt een energie gevormd die Mitra-Varuna wordt genoemd.”

Lees ook:   Anunnaki de Sumerische geschiedenis en de Enuma Elish, de zeven kleitabletten over ons ontstaan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button