web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Geschiedenis

Legende van de Amorieten

De Amorieten waren een oud volk uit de Levant dat ook grote delen van Zuid-Mesopotamië bezette van de 21e eeuw voor Christus tot het einde van de 17e eeuw voor Christus, waar ze verschillende prominente stadstaten vestigden op bestaande locaties, met name Babylon, dat werd opgericht van een kleine stad tot een onafhankelijke staat en een grote stad. De Amorieten worden in de Bijbel genoemd als inwoners van Kanaän, zowel voor als na de verovering van het land onder Jozua. R

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥