web analytics
...

De Bijbel, Abraham en de Anunnaki Alien oorlogen

In dit artikel onderzoeken we het bijbelse verslag van het verbond tussen God en Abraham zoals het voorkomt in de Sumerische teksten volgens Zacharia Sitchin’s 3rd Earth Chronicles-boek, The Wars of Gods and Men, dat het verbond traceert tot een oorlog tussen de Anunnaki-clans geleid door EN.KI en EN.LIL aangewakkerd door het verlangen van Anunnaki Prins Marduk naar wereldheerschappij met de hulp van zijn vader, EN.KI. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat de ambities van Marduk niet puur werden gedreven door hebzucht, maar volgens de regels van de hemelse tijd die de Anunnaki gebruikten om hun eigen zaken te regelen. In het hart van de Piramideoorlogen die werden uitgevochten tussen de Sumerische Anunnaki-goden, is het verslag van het verbond tussen Abraham en de Anunnaki. Oorzaken van de Anunnaki Ancient Aliens 2e piramideoorlog Een oorlog over tijd: aarde, hemel en Goddelijke Tijd De Anunnaki verdeelden Tijd in Aardse Tijd, Hemelse Tijd en Goddelijke Tijd in overeenstemming met hun geavanceerde astronomische vaardigheden en observaties.

Lees ook:   Dames van Elche

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!