web analytics
...

Luxe gerestaureerd historisch palazzo te koop in Napels

In het historische centrum van Napels, op de kruising tussen Via Toledo en Via Sant’Anna, op de hoek van Piazza 7 Settembre, prachtig historisch palazzo met panoramisch terras. Het gebouw, daterend uit de 18e eeuw en ontworpen door Vanvitelli, is verdeeld over drie verdiepingen voor een totale oppervlakte van ruim 2.300 m² bewoonbare oppervlakte. Binnenin beschikt het gebouw over vele ontvangstruimten, elk prachtig versierd met meesterwerken van opmerkelijke kunstenaars uit de 18e eeuw

Wow!

Lees ook:   Finding Atlantis - Full Science Documentary

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!