web analytics
...

WAAROM ZIJN WE HIER? Een enge waarheid achter het originele bijbelverhaal | Volledige documentaire

Deze informatie zal de manier waarop je denkt over de geschiedenis van de oorsprong van de geesteswetenschappen veranderen. Welke implicaties heeft dit voor ons in deze tijd?

In dit boek documenteert Paulus de verbanden binnen het Soemerische scheppingsverslag: Het woord Annunaki, legt hij uit, betekent “Zij die van de hemel naar de aarde kwamen”, een zin die hun buitenaardse oorsprong duidelijk maakte. Veel van ’s werelds oudste mythologieën beweren dat het bestuur over de menselijke samenleving begon met dominantie over mensen die werd gevestigd door superieure wezens of’ goden ‘.

En dan wordt de taak van heerschappij in een later stadium overgedragen aan menselijke bestuurders of koningen. De bijbel is ontstaan ​​uit de oude Soemerische tekst. Tekst gevonden met hetzelfde verhaal. Duizenden jaren ouder dan de bijbelse verslagen. Documenteren van Ancient Aliens. Het Soemerische verhaal begint met de heersers die uit de hemel neerdalen. En de glyph voor deze linialen is een symbool dat naar de lucht wijst! De Annunaki kwamen uit de hemel. Het waren luchtmensen! – WAAROM ZIJN WE HIER? Een enge waarheid achter het originele bijbelverhaal | Volledige documentaire We weten dat deze informatie veel kan zijn om in je op te nemen

Lees ook:   Oorsprong van besnijdenis

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!