web analytics

De bel: Het geheime Nazi Wonder Wapen

Die Glocke (wat ‘The Bell’ betekent in het Duits) is de naam van een zogenaamd topgeheim nazi-technologisch apparaat dat tot de meest opmerkelijke van SS-generaal Hans Kammler’s ultrageheime arsenaal van ‘Wonder-Weapons’ (ook bekend als ‘Wunderwaffe’) behoort. . .

Sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog is er een toenemend aantal onthullingen opgedoken over verschillende bizarre en zelfs occulte wetenschappelijke en technologische experimenten die door de nazi’s werden uitgevoerd tijdens de duur van het Derde Rijk. Die Glocke wordt beschouwd als een van de meest mysterieuze en intrigerende van deze onthullingen, aangezien de mogelijke verklaringen rond het werkelijke doel van het apparaat variëren van anti-zwaartekracht tot interdimensionale tijdreizen. De eerste bekende vermelding van Die Glocke kwam van een Poolse lucht- en ruimtevaartonderzoeker en historicus genaamd Igor Witkowski.

Lees ook:   Nefertiti Egyptische koningin

Gerelateerde artikelen

Back to top button