web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geestenSpiritueelTweelingzielen

Hoe weet je of iemand vaak aan je denkt

Amazing Color Pencil Drawings | Amazing Colored Pencil Drawings by Morgan Davidson- (4)

Misschien hou je echt van iemand, maar weet je niet zeker hoe ze zich voelen. Misschien blijf je ’s avonds laat op om aan hen te denken, te dromen over de toekomst die je met hen zou kunnen hebben, maar hoe weet je of ze ook aan jou denken? Hoewel we denken dat het onmogelijk is om te weten of iemand anders aan je denkt, kun je voelen of iemand constant aan je denkt. Gek, toch? Dit betekent niet dat je helderziende bent. Dit heeft meer te maken met ons onderbewustzijn en de trillingen die we van anderen voelen. Niet zo gek als je dacht dat het is, maar het werkt wel zo. Hier zijn signalen dat iemand constant aan je denkt.

Het is heerlijk om in de gedachten te zijn van iemand die je koestert.

Maar is er een manier om te weten wanneer dit gebeurt? Het blijkt dat er is.

Iedereen kan gedachten lezen, zolang ze maar kunnen leren naar hun ingevingen te luisteren en op andere fysieke tekenen te letten. Een blik kan bijvoorbeeld alles zijn dat u vertelt dat iemand aan u denkt.

Je zou in dezelfde kamer kunnen zitten, elk met hun eigen zaken, maar je dan omdraaien om elkaar aan te kijken en je ogen ontmoeten elkaar. Dan lach je en keer je terug om verder te gaan met waar je mee bezig was. Zulke tekens bewijzen dat u in elkaars gedachten bent.

Met andere woorden, er is meestal een onzichtbare band tussen mensen die diepe inzichten kan onthullen in wat er in de geest van de ander omgaat. We hebben het vermogen om vibes op te pikken van degenen om ons heen, en daarom krijg je het instinct om iemand te vermijden omdat je je onveilig voelt, zelfs zonder enig zichtbaar bewijs om het te bewijzen.

Op dezelfde manier kun je positieve energie oppikken die mensen over je hebben, en zelfs vertellen wanneer ze jou in hun gedachten hebben.

Dit zijn allemaal de wonderen van het onderbewustzijn; en hier zijn enkele tekenen dat iemand je in hun hoofd heeft.

Hoe weet je of iemand aan je denkt

Telepathie

Je denkt vaak aan die persoon
Natuurlijk, als je door iemand geobsedeerd bent, zul je vaak aan hem / haar denken, maar als je merkt dat je aan iemand denkt, specifiek zonder reden, kan het zijn dat ze op dat moment aan jou denken. Dit betekent niet dat je iets zag dat je aan hen herinnerde, waar ik het over heb is, wanneer de gedachte aan hen écht uit het niets komt, zonder dat er iets is om het uit te lokken. Als dit gebeurt, is de kans groot dat u in hun gedachten bent. Wie weet, misschien krijg je uit het niets een bericht van hen.

Je droomt van ze

Je droomt misschien nooit van deze persoon, maar gisteravond terwijl je aan het dromen was, kwamen ze in je op. Je zult zien wat ze doen, hoe ze eruit zien, wat ze zeggen. Omdat we allemaal verbonden zijn via energie, kan het een teken zijn voor hun toekomst of wat er gaande is in hun huidige leven. Maar meer dan dat, ze kwamen in je dromen terecht omdat ze aan je hebben gedacht, door dromen, ben je met hen verbonden. Schrijf ze in dit geval op en vertel ze misschien over de droom, dan kun je zien of ze de laatste tijd aan je hebben gedacht.

Je hebt een onverwachte golf aan emoties

Je zou de beste dag van je leven kunnen hebben, maar in een fractie van een seconde voel je, je extreem verdrietig zonder een bepaalde reden. Nu, met deze golf van emoties, zal er onmiddellijk iemand in je gedachten opkomen. Als dit gebeurt, is de kans groot dat deze persoon waarschijnlijk aan je denkt, vooral als ze ooit dichtbij je waren. Het kan een ex zijn of een oude vriend die je al een tijdje niet hebt gezien.

Je voelt dat ze aan je denken

Dit klinkt misschien raar, maar je voelt het gewoon dat ze aan je denken. Aan het eind van de dag zijn we allemaal verbonden via energie. U kunt het bewustzijn van iemand aanvoelen qua energie wanneer ze aan u denken. Als je op een krachtige manier met iemand verbonden bent, voel je dat ze contact met je opnemen, zelfs als ze geen contact met je hebben opgenomen. Om dit te voelen, komt het meestal van nature in jou voor. Je bent in staat om verbinding te maken met andermans emoties en de energie te herkennen die mensen hebben.

Je bent in hun gezichtsveld

Als iemand vaak aan je denkt, zal zijn onderbewustzijn extra hard werken om ervoor te zorgen dat jij in hun directe gezichtslijn bent. Hun onderbewustzijn doet er alles aan om u dichter bij hen te brengen en u een deel van hun leven te maken. Daarom is de persoon geïnteresseerd in wat je doet, met wie je omgaat en met wie je praat. Hoewel ze misschien niet rechtstreeks naar je kijken, zul je altijd, indien mogelijk, in hun directe gezichtsveld zijn. Dit komt simpelweg omdat ze je leuk vinden en constant aan je denken.

Het plotselinge niezen

Dit is misschien een verhaal van een oude vrouw, maar veel mensen bemerken dat dit  waar is. Als u allergisch bent of verkouden bent, telt dit natuurlijk niet. Maar een plotselinge niesbui, een die uit het niets kwam, kan een teken zijn dat iemand aan je denkt. Als je over straat loopt en plotseling niest, denkt iemand niet alleen aan je, maar ze missen je ook verschrikkelijk.

Het verlangen om dichtbij te zijn

Om de een of andere reden voel je dat het nodig is om dicht bij deze persoon te zijn. Deze onbewuste gevoelens worden veroorzaakt doordat uw hersenen begrijpen dat deze persoon die aan u denkt, of vice versa, het vermogen heeft om aan uw onvervulde behoeften te voldoen. Je voelt het verlangen om dicht bij hen te zijn om ze dichter bij je te brengen. Dit komt omdat ze ook hetzelfde voelen, je bent constant in hun gedachten als iemand met wie ze willen zijn.

 

Je voelt hun pijn

Dit klinkt misschien vreemd, maar laten we bijvoorbeeld zeggen dat je het een paar maanden geleden hebt uitgemaakt met je partner. Hoewel je je goed voelt, voel je ineens dit hartverscheurende gevoel in je maag en ze komen in je op. Op dat moment voel je ze, voel je hoe ze zich emotioneel voelen. Natuurlijk wil je dit meteen niet meer voelen en je weer goed gaan voelen, maar neem dit moment om te zien hoe ze zich voelen. Het is een teken dat ze niet alleen aan je denken, maar ook ongelooflijk verdrietig zijn.

Onbewuste aanhoudende glimlach

Weet je wat het eerste is dat je doet als je een van je vrienden ziet die je al een tijdje niet meer hebt gezien? Je lacht naar hen en die glimlach blijft ongeveer 10 seconden of langer op je gezicht. Je onderbewustzijn verraadt het feit dat je deze persoon leuk vindt. Hetzelfde geldt voor iemand die je nauwelijks kent, maar aan je heeft gedacht. Wanneer ze je ontmoeten, zal het voor hen hetzelfde zijn als het zien van een oude vriend die ze echt leuk vinden en dus zullen ze glimlachen die 10 seconden of langer zal blijven hangen. Als hun onderbewustzijn je leuk vindt, zal het zichzelf verraden in een aanhoudende glimlach als deze.

Constante glimlach

Als iemand je leuk vindt, zullen ze niet op een normale neutrale manier met je praten, maar zullen ze een glimlach op hun gezicht hebben terwijl ze praten. Ze hebben al een tijdje aan je gedacht en nu praten ze persoonlijk met je. Hierdoor zullen ze zich gelukkig voelen van binnen, en dit interne gevoel zal tot uiting komen met een externe glimlach die tijdens je hele gesprek bij elkaar blijft. Omgekeerd, als de persoon met je praat op een normale neutrale toon zonder te glimlachen, is dit een sterke aanwijzing dat hij niet aan je heeft gedacht.

Je lacht

Dit is niet wanneer je vriend je een grappige grap vertelt of je lacht naar je buurman. Dit is wanneer je over straat loopt, op je eigen zaken let of wanneer je op een vergadering bent en plotseling, boem! Je slaakte een diepe zucht en hebt ineens een glimlach om je mond. Er was op dat moment niets dat je deed glimlachen, maar iets in jou duwde je onbewust om je parelwitte blanken te laten zien. Je hersenen ontvangen signalen en je lichaam maakt er gewoon een fysieke manifestatie van. Deze persoon denkt op de mooiste en meest positieve manieren aan je. Denkend aan je glimlach, je ogen en je lach. Natuurlijk kunnen ze zichzelf er niet van weerhouden te glimlachen en je voelt hoe leuk ze je  vinden en hoe ze over je denken.

 

Positieve energie

Soms kun je een onverklaarbare golf van positieve energie krijgen. Dat komt doordat je geest, zelfs van veraf, kan zien dat iemand geweldige gedachten over je heeft. Als u een partner heeft, kan dit betekenen dat uw partner aan u denkt. U kunt zelfs prettige gevoelens op uw wangen of rug voelen als u zich voorstelt dat uw partner u aanraakt; een duidelijk teken dat ze op een diepe en sensuele manier aan je denken.

Als je het gevoel hebt dat iemand aan je denkt, is dat een goed teken dat ze gevoelens voor je hebben en misschien al voor je zijn gevallen. Maar dit betekent niet dat ze zich volledig bewust zijn van hun emoties. Ga er niet vanuit dat het een langdurige liefde zal zijn, omdat ze erover nadenken. Het kan zijn dat als ze je eenmaal ontmoeten, ze zien dat je niet goed bij hen past en hun interesse in je verliezen. De enige manier om erachter te komen of uw onderbewustzijn en hun onderbewustzijn gelijk hebben of niet, is door samen tijd door te brengen. Op die manier kun je zien wat er echt aan de hand is en of hun constante denken aan jou ergens geweldig kan leiden. Onthoud, hoewel dit allemaal manieren zijn die kunnen aantonen dat als iemand constant aan je denkt, als je denkt dat iemand aan je denkt, dan heb je hoogstwaarschijnlijk gelijk. Ga met je instinct om, het is meestal nooit verkeerd.

 

Bedenk dat liefde het sterkste soort gevoel is waarmee mensen gezegend worden. Als iemand verliefd op je is, zul je het al voelen voordat het je verteld wordt. Houd gewoon je ogen en hart open voor liefde.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥