web analytics

Piramides Ware doel EINDELIJK ONTDEKT: geavanceerde oude technologie

Reguliere historici zullen je vertellen dat de Grote Piramide van Gizeh een verheerlijkt graf was voor de Egyptische farao’s. Het enige originele monument dat nog over is van de oorspronkelijke Seven Wonders of the World, deze structuur is gemaakt met onberispelijke wiskundige precisie en is een uniek, mysterieus staaltje constructie en engineering. Er is maar één probleem: de Grote Piramide heeft geen van de kenmerken van graven: inclusief extravagante artefacten, sierlijke muurkunst, verzegelde ingangen, uitgebreide doodskisten of zelfs mummies zelf. Het werd echter gebouwd met unieke – dezelfde materialen die tegenwoordig worden gebruikt voor elektrische geleiding. Deze feiten brengen steeds meer historici ertoe te geloven dat de piramides een veel nuttiger doel hadden. ..die piramide van Gizeh was helemaal geen tombe, maar een energiecentrale: het opwekken en overbrengen van elektriciteit naar de omringende beschaving. Klinkt onmogelijk? Sluit je aan bij het Universum Inside you voor een kijkje van dichterbij!

Lees ook:   Mysterieuze Objecten Die Door Egyptische Goden Worden Vastgehouden, Tonen Een Krachtig Elektrisch Apparaat

Gerelateerde artikelen

Back to top button