22 januari 2021

 

Gordelroos – Edgar Cayce

Gordelroos
In Italië wordt het St. Anthony’s vuur genoemd – en niet zonder reden. Gordelroos wordt veroorzaakt door hetzelfde virus als waterpokken. Als je je de waterpokken herinnert, weet je dat er niets goeds van kan komen! Na een aanval verlaat het virus je lichaam niet, maar trekt het zich terug in zenuwcellen, waar het jarenlang verborgen kan blijven. Later in het leven kunnen stress en ziekte soms leiden tot reproductie van het virus, waarna het langs de zenuw naar de huid reist en uitbarst in de pijnlijke toestand die bekend staat als gordelroos. Iedereen die het heeft gehad weet het goed. Het kan beginnen als een gevoelloosheid of tintelingen en jeuk. Sommigen beschrijven het als het gevoel dat naalden in de huid prikken. Al snel verschijnt een klassieke en pijnlijke uitslag, vergelijkbaar met waterpokken. Het blaren. Vormt korsten. En duurt enkele weken. Als u over het algemeen een gezond persoon bent, zult u snel volledig herstellen.

Klassieke behandeling
Decennia lang bestond de traditionele behandeling uit warme kompressen om te kalmeren, aspirine om de pijn te verminderen en TIJD om alles te genezen. Tegenwoordig is het echt niet veel anders. Sommige artsen zijn van mening dat antivirale medicijnen de uitbraak kunnen verkorten als ze zeer vroeg worden gevangen (binnen 48 uur). Dit wordt echter onder professionals besproken; het is ook onwaarschijnlijk dat de diagnose zo vroeg wordt gesteld. Daarom ontwikkelen degenen die last hebben van gordelroos vaak een kortstondig gevoel van hulpeloosheid; dat wil zeggen, tenzij u de metingen van Edgar Cayce bekijkt.

Cayce’s perspectief
De Cayce-metingen die werden gegeven aan mensen met gordelroos, gaven aan dat de oorzaak meestal slechte eliminaties was. In situaties waar er een toxiciteit is als gevolg van een trage dikke darm, wordt de circulatie (zowel capillair als lymfe) negatief beïnvloed, evenals de lever en de nieren. De huid, het grootste orgaan van het lichaam en een belangrijke speler in eliminaties, is dus gestresst en kwetsbaar voor angst. Zoals altijd gaf Cayce een groot aantal bijdragende factoren – slecht dieet, algemene verzwakking en spinale laesies. In één geval suggereerde hij eigenlijk dat een geval van ademhalingsgriep een congestie in de dikke darm veroorzaakte.

Lees ook:   PSYCHIATRIE: EEN INDUSTRIE DES DOODS

 

Ice packs over de laesies of hot packs met zuiveringszout – wat het meest rustgevend voor u is.
Eet alkalisch vormend voedsel, gemakkelijk verteerbaar. Leun zwaar naar alle vruchten (behalve appels). Drink veel citrusvruchtensappen, eet gekookte groenten plus hun sappen en neem vitamine B. Vermijd snoep, alcohol, vlees en citrus-granen combinaties. Dit dieet alkaliseert je systeem, verhoogt je immuniteit en maakt het virus erg onwelkom!
Watermeloenzaadthee (1/2 oz. Thee tot 20 ons water). Drink het heet als thee of koud als een drank. Veel mensen nemen deze thee regelmatig om gezonde eliminaties aan te moedigen en te behouden.
Stimuleer eliminaties door driemaal daags een kleine hoeveelheid Sulflax® (zouten, wijnsteen en zwavel) te nemen.
Kolonica zo vaak als nodig om slijm uit de ontlasting te verwijderen (uw colontherapeut kan u hierover adviseren) – of twee keer per week gedurende enkele weken als u geen slijmvliezen heeft.
Manipulatie van de wervelkolom kan ook helpen een deel van de pijn en stress van gordelroos te verlichten. U zou een wekelijks bezoek moeten overwegen in de loop van deze kwaal.
De hoofd-halsoefening van Edgar Cayce is een heerlijke relaxer en kan met name nuttig zijn als de uitbraak van uw gordelroos zich in het craniale gebied bevindt.
Visualiseer gezondheid en het zal komen

Gerelateerde berichten