26 januari 2022

 

Wat Heeft Edgar Cayce zeggen over economische uitdagingen?

Wat Heeft Edgar Cayce zeggen over economische uitdagingen?

In het licht van persoonlijke financiële problemen en een onzekere economie is het makkelijk om angstig te worden, ontmoedigd, en zelfs angstig. Gedachten als: “Hoe kan ik deze rekeningen te betalen?” “Hoe lang zal ik zonder werk?” “Waarom overkomt mij dit? ‘Geworden all-absorberend. Gedachten van persoonlijke overleving voor jezelf en je gezin kan het niet helpen, maar duwen alles terzijde. Wie heeft er tijd om te werken met meditatie en spirituele groei in het midden van een dergelijke extreme uitdagingen?

Gezien het feit dat veel van de lezingen vond plaats tijdens de Depressie en de Tweede jaar, is het niet verrassend om te zien dat veel mensen vragen over hun eigen onrustige financiën, hun gebrek aan werk, hun angsten en zorgen voor de toekomst. Edgar Cayce zelf had ernstige financiële problemen die overweldigend op keer waren.

dollarsIn 1934, was er zo slecht voor Edgar en Gertrude Cayce geworden dat zij niet in staat om bij te blijven van de maandelijkse betalingen op hun eigen waren – uitzetting en terugneming leek dreigend. In september van dat jaar, heeft Cayce niet wakker aan het einde van een meting, maar een “boodschap van aanmoediging” dat zei in plaats daarvan vrijwillig deel: “… hoe gelukkig die moeten worden die zijn geroepen om een ​​doelgerichtheid in het lijden verlichten … in het geven van hoop aan degenen die weg het leven in de materiële wereld te kampen met schaduwen en twijfels vinden … “(254-79) Met andere woorden, ze werden aangemoedigd om vreugde te vinden in het feit dat ze in staat waren om anderen te helpen, zelfs in het midden van de hun eigen persoonlijke uitdagingen. Vergelijkbare advies werd vaak elders gegeven: “. Meer personen worden zo bezorgd over hun eigen problemen, en toch helpen van anderen is de beste manier om jezelf te ontdoen van je eigen problemen” (5081-1)

Kort na de vrijwillige lezen, de eigenaren van het pand had het resurveyed en ontdekte dat het huis was gedeeltelijk gebouwd op het perceel naast de deur – het huis was niet zelfs “eigendom” van de lening bedrijf. Het duurde bijna een jaar alles rechtgetrokken en gedurende die tijd de familie Cayce niet nodig om betalingen te krijgen!

Lees ook:   Gezondheid door Edgar Cayce

Bij een andere gelegenheid, was het ontbreken van de lezingen Cayce financiën veroorzaakt aan een all-time low te bereiken. Edgar Cayce was overweldigd en onzeker over wat te doen. Op een nacht had hij een droom:

In de droom Cayce liep een straat in Parijs met de hertog en hertogin van Windsor en Jezus. Ze kwamen op een terrasje op welk punt Cayce suggereerde dat ze hebben allemaal een glas champagne. In de loop van het gesprek, Cayce werd bezorgd, afvraagt ​​waarom hij iedereen voor een drankje had uitgenodigd als hij had slechts drie cent in zijn zak. Tot slot, de hertog en hertogin opstond om weg te gaan en Cayce keek nerveus, uiteindelijk trekken de drie cent uit zijn zak. In het gezicht van zijn verwarring, Jezus glimlachte en lachte en ten slotte vroeg Cayce, ‘Zal ik je te sturen na een vis? “Een verwijzing naar het boek van Matteüs, toen Jezus stuurde een aantal van de apostelen uit om een ​​vis te vangen betalen een belasting die het gevolg was. Als de vis werd gevangen, het bevatte een muntstuk in zijn mond – het exacte bedrag van de verschuldigde belasting. Uiteraard, de droom ging over het geloof.

In alle, de lezingen bevatten meer dan 180 verwijzingen naar economische genezing in tijden van uitdaging. Cayce vertelde individuen niet om het geloof in het goddelijke, of in hun eigen capaciteiten en talenten te verliezen. Hij moedigde sommigen om de uitdaging als een doelgerichte ervaring die hen zou brengen naar waar ze echt nodig om in leven te zien. Hij adviseerde helpen van mensen die minder geluk met de tijd, geld, gebed, of gewoon een luisterend oor waren. En hij verzekerde hen dat God niet was vergeten hun behoeften of bleef onwetend van hun problemen: “Vraag en gij zult ontvangen. Klop en u zal opengedaan worden … Het aanbod zal komen van dat pakhuis dat is van zijn gebouw … Zijt getrouw, dan, begeleid, bewaakt, geregisseerd, door Hem. “(294-41)

Vanuit Cayce perspectief, althans, persoonlijke uitdagingen met financiën zijn misschien enkele van de beste mogelijkheden om meer plaatsen richten op spirituele praktijken, en bevestigen onze verbinding met het goddelijke

https://www.edgarcayce.org/are/lifeissues.aspx?id=688

Gerelateerde berichten