web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

BREAKING: AI-aangedreven DoD-gegevensanalyseprogramma genaamd “Project Salus” VERBREEKT officieel vaccinverhaal

Een AI-aangedreven Dept. of Defense-programma genaamd ” Project Salus “, uitgevoerd in samenwerking met het JAIC ( Joint Artificial Intelligence Center ), heeft gegevens geanalyseerd van 5,6 miljoen Medicare-begunstigden van 65 jaar of ouder. Gegevens werden verzameld vanuit  Humetrix , een realtime gegevens- en analyseplatform dat de resultaten van de gezondheidszorg bijhoudt. Juridische analyse van Thomas Renz van  Renz-Law.com  is opgenomen in een interessant video-interview hieronder.

De alarmerende bevindingen laten zien dat de overgrote meerderheid van covid-hospitalisaties plaatsvindt onder volledig gevaccineerde personen en dat  de resultaten onder volledig gevaccineerde personen met de week slechter worden . Dit lijkt te passen in het patroon van zogenaamde antilichaamafhankelijke verbetering, waarbij de behandelingsinterventie (mRNA-vaccins) de gezondheidsresultaten verslechtert en leidt tot overmatige ziekenhuisopnames en sterfgevallen.

Deze gegevens, die hier worden gepresenteerd, verbrijzelen het officiële Biden / Fauci-verhaal dat ten onrechte beweert dat Amerika “een pandemie van niet-gevaccineerden” doormaakt. Uit de gegevens blijkt dat de pandemie daadwerkelijk lijkt te worden  versneld  door covid-19-vaccins, terwijl niet-gevaccineerde personen veel betere resultaten behalen dan gevaccineerden.

Bovendien is, volgens deze gegevens (hieronder weergegeven), de beste strategie om post-vaccinatie-infecties en ziekenhuisopnames te voorkomen,  natuurlijke immuniteit die is  afgeleid van een eerdere covid-infectie.

De volledige analyse is getiteld: “Effectiviteit van mRNA COVID-19-vaccins tegen de Delta-variant bij 5,6 miljoen Medicare-begunstigden van 65 jaar en ouder” en is gedateerd 28 september 2021. De presentatie van deze gegevens bestaat uit 17 dia’s, die beschikbaar zijn  op de Humetric-website in diavorm , ook gepost op Natural News-servers  in deze PDF-versie  die handiger is om te bekijken en af ​​​​te drukken.

 

Tegen 21 augustus deed 71% van de “gevallen” van covid-19 zich voor onder volledig gevaccineerde personen:

In deze 80% gevaccineerde 65+-populatie vond naar schatting 71% van de COVID-19-gevallen plaats bij volledig gevaccineerde personen.

Deze gegevens laten zien dat naarmate de Delta-variant een infectiepercentage van 97% naderde, “gevallen” en ziekenhuisopnames onder volledig gevaccineerde personen elke week een opvallende toename vertoonden.

Belangrijkste bevindingen van de DoD / JAIC / Project Salus / Humetrix-analyse

In de dia’s verwijst “VE” naar de effectiviteit van het vaccin. “Doorbraak” betekent een mislukt vaccin, waarbij een volledig gevaccineerde persoon wordt gediagnosticeerd met covid. Veel van die mensen hebben een ziekenhuisopname en IC-behandelingen nodig (zie de dia’s hieronder).

Lees ook eens:   Oversterfte Congres onthult eerste onderzoeksresultaten

Enkele van de belangrijkste bevindingen van de Project Salus-analyse zijn:

  • Het is bevestigd dat de effectiviteit van mRNA-vaccins in de loop van de tijd afneemt.
  • Met elke week die voorbijgaat, vertonen degenen die zijn gevaccineerd met mRNA-vaccins een  verhoogd  risico op vaccinfalen / covid-infecties die ziekenhuisopname vereisen. Uit de analyse: “Odds ratio stijgt tot 2,5 6 maanden na vaccinatie.”
  • Natuurlijke immuniteit werkt: een eerdere covid-infectie verkleint de kans dat een gevaccineerde persoon voor een volgende infectie in het ziekenhuis moet worden opgenomen aanzienlijk.

Vaccinfalen verergert dramatisch binnen 5-6 maanden na vaccinatie

Een dia van de analyse laat zien dat zogenaamde “doorbraak” -infecties – vaccinfalen – met de tijd toenemen, wat een bijna verdubbeling van doorbraakinfecties laat zien onder degenen die 5-6 maanden geleden zijn gevaccineerd versus degenen die slechts 3-4 maanden geleden zijn gevaccineerd.

Deze gegevens eindigen op 21 augustus 2021, maar de trend lijkt niet af te vlakken. Aangezien er elke week meer gegevens aan deze analyse worden toegevoegd, lijkt het vrijwel zeker dat het aantal doorbraakinfecties bij gevaccineerde personen in de loop van de tijd zal blijven stijgen. We weten nog niet wat er binnen 9 maanden na vaccinatie gebeurt, maar deze gegevens geven aanleiding tot ernstige bezorgdheid.

De volgende grafiek laat zien dat zowel de Pfizer- als de Moderna-vaccins in de loop van de tijd hetzelfde patroon van verslechterende “doorbraak”-infectiepercentages vertonen. Let op de opwaartse trend van alle balken in deze grafiek, wat betekent dat beide mRNA-vaccins dezelfde toename van infecties produceren onder de volledig gevaccineerde:

 

Toen de Delta-variant eenmaal van kracht was, vond 71% van de COVID-19-“doorbraak”-gevallen plaats onder de volledig gevaccineerde

Zoals de volgende grafiek laat zien, waren 71% van de COVID-19-“gevallen” doorbraakgevallen (vaccinfalen) zodra de Delta-variant 90% verspreidde over de geïnfecteerden.

Begrijp dat de auteurs van dit document stellen dat  degenen die worden gestoken, pas twee weken nadat ze de injecties hebben gekregen als “gevaccineerd” worden beschouwd , wat betekent dat infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen die plaatsvonden van 0 – 14 dagen in deze dataset worden genegeerd.

In werkelijkheid betekent dit dat het percentage ‘volledig gevaccineerde’ mensen dat verantwoordelijk is voor doorbraakinfecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen aanzienlijk  hoger  is dan wat in deze gegevens wordt getoond. Als ze een percentage van 71% claimen, kan het in werkelijkheid meer als 80% of zelfs 90% zijn, maar we weten het niet zeker omdat ze alle negatieve gezondheidsresultaten verbergen gedurende de eerste twee weken nadat de vaccins zijn toegediend ( door te beweren dat die mensen “niet gevaccineerd” zijn, wat een opzettelijke misleiding is die wordt gebruikt om te proberen de schadelijke effecten van vaccins te verbergen).

Lees ook eens:   Apotheek die Ivermectine levert krijgt onaangekondigd inspectiebezoek

Etnische groepen worden het hardst getroffen: indianen, hispanics en zwarten

Ten slotte onthult een gruwelijke dia in de dataset dat een van de grootste risicofactoren om in het ziekenhuis te worden opgenomen na te zijn gevaccineerd, simpelweg van Indiaanse afkomst is. Volgens de gegevens in deze dia hebben inheemse Amerikanen ongeveer 50% meer kans om in het ziekenhuis te worden opgenomen nadat ze zijn gevaccineerd, in vergelijking met andere etnische groepen zoals blanken.

Hispanics hebben een iets lager risico, wat ongeveer 40% hoger lijkt te zijn. Zwarten hebben ongeveer 25% hogere kansen.

Waarom is dit het geval? De gain-of-function-eigenschappen die zijn ingebouwd in het biologische SARS-CoV-2-wapen – via Fauci, Daszak en de NIH – richten zich op ACE2-receptoren die in hogere dichtheden voorkomen in gerichte orgaansystemen van veel minderheidsgroepen zoals inheemse Amerikanen, Iberiërs en zwarten. Dit heeft ertoe geleid dat veel waarnemers tot de conclusie zijn gekomen dat het covid-spike-eiwit – dat wordt gegenereerd in de lichamen van degenen die mRNA-vaccins nemen – een rasspecifiek biowapen is dat is ontworpen om de ontvolking van minderheidsgroepen te bewerkstelligen. Louis Farrakhan, leider van de Nation of Islam, heeft zich veel ingespannen om dit onder de aandacht te brengen van bijvoorbeeld zijn volgelingen. Deze gegevens die worden geleverd door het DoD/JAIC/Project Salus-document dat hier wordt getoond,  lijken de aannemelijkheid van dergelijke theorieën te ondersteunen .

Andere factoren die de kans op ziekenhuisopname na vaccinaties aanzienlijk vergroten, zijn nierfalen (ESRD), morbide obesitas, chronische leverziekte of chemotherapie.

Natuurlijke immuniteit biedt gedocumenteerde bescherming tegen toekomstige ziekenhuisopname

Ten slotte tonen de gegevens in dit document aan dat natuurlijke immuniteit – vermeld als “voorgaande covid-19”   het risico op ziekenhuisopname na ontvangst van covid-19-vaccins aanzienlijk vermindert . (Zie dia hierboven.)

Wat dit betekent is dat de beste manier om de veiligste uitkomst van een covid-vaccin te garanderen, is om  een covid-infectie te ervaren voordat je wordt gevaccineerd . Dit vermindert uw risico op negatieve gezondheidsuitkomsten aanzienlijk.

Lees ook eens:   Huisartsen en hun boetes tegen hun goedbedoelde en werkende medicatie tegen covid

Maar nogmaals, als iemand al covid heeft gehad, waarom zouden ze dan in de eerste plaats een vaccin nodig hebben? Deze gegevens tonen in ieder geval aan dat iedereen die ervoor kiest om covid-19-vaccins te ontvangen, de  verkeerde  keuze maakt als ze infecties, ziekenhuisopnames of sterfgevallen willen voorkomen.

Natuurlijke immuniteit wordt opnieuw onthuld als de meest effectieve status die negatieve resultaten vermindert.

Gevolgtrekking

Samenvattend, deze gegevens van de DoD / JAIC vernietigen absoluut het valse verhaal van Biden, Fauci, Walensky en andere “autoriteiten” die nog steeds proberen het Amerikaanse volk te laten denken dat ziekenhuizen vol zitten met niet-gevaccineerde mensen. In werkelijkheid vindt de overgrote meerderheid van ziekenhuisopnames en sterfgevallen plaats onder degenen die volledig zijn gevaccineerd, volgens de 5,6 miljoen mensen die in deze specifieke dataset (Medicare) zijn bestudeerd.

Belangrijk is  dat de gezondheidsresultaten na het vaccin in de loop van de tijd verslechteren , wat betekent dat de vaccins het immuunsysteem in de daaropvolgende maanden geleidelijk lijken te beschadigen, waardoor gevaccineerde personen veel kwetsbaarder worden voor daaropvolgende infecties.

Dit is de definitie van ADE (Antibody Dependent Enhancement), waarvoor veel analisten zoals Dr. Sherri Tenpenny hebben gewaarschuwd. Nu lijkt het erop dat ADE niet langer slechts een theorie is, maar eerder  een bevestigd fenomeen dat wordt weerspiegeld in officiële Medicare-gegevens .

Advocaat Thomas Renz vertelde vandaag aan Natural News dat deze gegevens onmiddellijk zouden moeten leiden tot niet alleen de intrekking door de FDA van de EUA- en goedkeuringsstatus van het mRNA-vaccin, maar dat de topmanagers van de FDA, Fauci en Big Pharma moeten worden  aangeklaagd op grond van schendingen van de RICO-wet wegens afpersing en georganiseerde misdaad. . (Hij vraagt ​​andere advocaten om met hem mee te helpen om dit te bereiken.)

Het volledige interview met Thomas Renz is hier beschikbaar:

Brighteon.com/c3c52dd7-7db9-4e1c-b386-58b9a6c97f5b

https://vaccineimpact.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥